Čudi me da znaš, vi inače drugi jezik pričate.harden je napisao/la:Otkad nisam čuo ovu riječAerials je napisao/la: kolipacne
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pogledajte ovog FGR-ovca u Sarajevu što se uvlači susjedima u pakaš eeee moj Bošnjo dođi pameti:

- Barbarossa
- Kontakt:
Ferdo nek si ti bolji
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Stize ljetoooo

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
jolicnikola
- Kontakt:
sad kad je gotovo SP, oćemo li se opet okrenuti Sinanu?
Tući ga bez obzira na ovaj cvijet.Ferdo je napisao/la:Pogledajte ovog FGR-ovca u Sarajevu što se uvlači susjedima u pakaš eeee moj Bošnjo dođi pameti:
Može li se kako pored izbora za kantu i forumaša godine, ubaciti i izbor za trolla godine? Hoću da glasam za FerdA.
I ti s Istoka (Podrinje+Sandžak) ? A šta je ovo.Aerials je napisao/la:Može li se kako pored izbora za kantu i forumaša godine, ubaciti i izbor za trolla godine? Hoću da glasam za FerdA.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cojk navija za Tuzla City-ja.
Nisam, otkud ti to?Ferdo je napisao/la: I ti s Istoka (Podrinje+Sandžak) ? A šta je ovo.
Pa pišeš Ferda umjesto Ferdu. To je karakteristika Istoka.
ti ni ne znaš odakle siAerials je napisao/la: Nisam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jer sam se zezala možda? Vidiš da je poseban naglasak na "a" na kraju.Ferdo je napisao/la:Pa pišeš Ferda umjesto Ferdu. To je karakteristika Istoka.
Tz born and raised. West side.
Oklen si ti?harden je napisao/la: ti ni ne znaš odakle si
-
jolicnikola
- Kontakt:
jel je neko negdje vidio Kiju Kockar, a?
čekam da Ferdo kažeAerials je napisao/la:Oklen si ti?harden je napisao/la: ti ni ne znaš odakle si
Zaboravih ti replicirati na ovo, a osjećam potrebu. Meni najdraža njegova pjesma, poslije te idu Mockingbird, Beautiful, When I'm gone i Like toy soldiers.Aerials je napisao/la: Jedna od rijetkih njegovih koje znam od-do. Kakva pjesma.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A to je bila šala ahaaa. A ti imaš nešto između 18 i 23 godine jel tako? Jer si treća godina faxa.Aerials je napisao/la:Jer sam se zezala možda? Vidiš da je poseban naglasak na "a" na kraju.Ferdo je napisao/la:Pa pišeš Ferda umjesto Ferdu. To je karakteristika Istoka.
Tz born and raised. West side.![]()
Oklen si ti?harden je napisao/la: ti ni ne znaš odakle si
Eno na Federalnoj film Mostovi Okruga Madison, dobro štivo za izučit što se tiče konekcije, razvoja hemije između djevojke ruralnog kraja i jednog probisvjeta, a može i obratno. Poenta je prikazati da ste iskusni, da ste prolazili kroz zanimljive i uzbudljive situacije (što ne i mora biti tako u stvarnosti), tj. sve ono što otvara zanimaciju i ne stvara dosadu kod suprotnog pola.
K'o da sam ih ja redala.harden je napisao/la: Zaboravih ti replicirati na ovo, a osjećam potrebu. Meni najdraža njegova pjesma, poslije te idu Mockingbird, Beautiful, When I'm gone i Like toy soldiers.
Pa mogla sam faks upisati i sa 25. Zašto?Ferdo je napisao/la: A to je bila šala ahaaa. A ti imaš nešto između 18 i 23 godine jel tako? Jer si treća godina faxa.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 61 gost.