FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar se neko usudjuje da ista prigovori Hrvatskoj? Bilo sta, ijednu rijec? Trebamo se zavuci u misiju rupu i ne provirivati godinu dana. Halo ba, ljudi su drugi na svijetu, igrali su finale SP, cijeli svijet je cuo za njih.. Jeste li vi svjesni toga? Razumijem ja donekle taj animozitet i zavist, ali dajte opametite se
Zlatna lopta Luki Modricu, u finalu bili bolji od Francuza, pogledajte statistiku samo.
Nemojte zajebavat, mi njima nismo ni do tabana, a da imamo pravo nesto reci
Zlatna lopta Luki Modricu, u finalu bili bolji od Francuza, pogledajte statistiku samo.
Reci cemo da nije to to, jer ima racionalnosti u tvojem objasnjenju za prvi video. Znam ja kako su oni orijentisani, nemas potrebe da mi govoriš. Znaci samo jos jedna potvrda ko su i sta su.Ferdo je napisao/la:Hrvati u Mostaru su izrazito desno orijentirani. Oni kažu da je 14.2.1945 bio pad Mostara iako je taj dan Mostar oslobođen uz pomoć dalmatinskih partizana u borbama protiv NDH i nacističkih snaga Njemačke. Ta pjesma me ne čudi da je pjevaju, imaju simpatije i nostalgiju prema NDH mnogi. I to je za osudu, čisti fašizam. Ali ona pjesma nema veze sa Starim mostom. Stvari treba razdvojiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Fikret1946
- Kontakt:
Cuj bili bolji u finalu

Modric najbolji igrac prvenstva.

Francuzi zasluzeno, mozda ne previse u samom finalu ali generalno puno tezi zrijeb i zasluzili su titulu. Psiha im je problem, danas su se usr.ali ali i to je normalno za mladu ekipu ciji igraci nemaju previse velikih utakmica. Ovamo imas Modrica, Rakitica, Mandzukica, Lovrena koji su igrali dosta finala, velikih utakmica i logicna je prednost tu.
Cestitke i Hrvatima. Ogroman uspjeh za Hrvatsku i samo Hrvatsku. Ne za Balkan, regiju i slicno na sta aludiraju ovi jugofili koji nemaju pametnijeg posla od prisvajanja tudjeg uspjeha.
Cestitke i Hrvatima. Ogroman uspjeh za Hrvatsku i samo Hrvatsku. Ne za Balkan, regiju i slicno na sta aludiraju ovi jugofili koji nemaju pametnijeg posla od prisvajanja tudjeg uspjeha.
+1RatnikDuh je napisao/la:Zar se neko usudjuje da ista prigovori Hrvatskoj? Bilo sta, ijednu rijec? Trebamo se zavuci u misiju rupu i ne provirivati godinu dana. Halo ba, ljudi su drugi na svijetu, igrali su finale SP, cijeli svijet je cuo za njih.. Jeste li vi svjesni toga? Razumijem ja donekle taj animozitet i zavist, ali dajte opametite se
Zavist nista drugo
Derdiyoče evo gaCOYS je napisao/la:Modric najbolji igrac prvenstva.![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
To je ta mostarska rajazizu1991 je napisao/la:To su ti evropejci.Bayern@heart je napisao/la:
Hebem vam majku ustasku
Sutra na FB Ce objaviti sliku a u pozadini taj isti stari most.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Didije legenda.
4 - Didier Deschamps has taken part in 4 of France's 6 finals in major tournaments in their history (World Cup 1998 & EURO 2000 as a player, EURO 2016 & World Cup 2018 as manager). Napoleon
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
anell je napisao/la:
Zavist. Hrvatska je bolje uspjehe od ex Jugoslavije ostvarila. Juga bila četvrta, a Hrvatska treća (1998.) i druga (2018.)RatnikDuh je napisao/la:Zar se neko usudjuje da ista prigovori Hrvatskoj? Bilo sta, ijednu rijec? Trebamo se zavuci u misiju rupu i ne provirivati godinu dana. Halo ba, ljudi su drugi na svijetu, igrali su finale SP, cijeli svijet je cuo za njih.. Jeste li vi svjesni toga? Razumijem ja donekle taj animozitet i zavist, ali dajte opametite se
- robertkosar
- Kontakt:
Ti i ja nismo gledali veceras istu utakmicu.Koliko je croatia bila bolja rezultat sam sve kazeRatnikDuh je napisao/la:Zar se neko usudjuje da ista prigovori Hrvatskoj? Bilo sta, ijednu rijec? Trebamo se zavuci u misiju rupu i ne provirivati godinu dana. Halo ba, ljudi su drugi na svijetu, igrali su finale SP, cijeli svijet je cuo za njih.. Jeste li vi svjesni toga? Razumijem ja donekle taj animozitet i zavist, ali dajte opametite se
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nema pjesma, ponavljam, nikakve veze sa rušenjem Starog mosta. Prestani valjati gluposti. Ima finih ljudi u cijelom gradu, kao i govana.Mexico je napisao/la:To je ta mostarska rajazizu1991 je napisao/la:To su ti evropejci.Bayern@heart je napisao/la:
Hebem vam majku ustasku
Sutra na FB Ce objaviti sliku a u pozadini taj isti stari most.![]()
sve go seljak iz skutorije i došljo. Udarat se mostarlukom a velicat rusenje simbola zbog kojeg je Mostar dobio ime. Meni je ovo drago jer daje mnoge odgovore. Jedina prava mostarska raja je u mahali cernici carini luci brankovcu fejicevoj i starim mostarskim mahalama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Rafa Veliki.
44 - No player made more clearances than Raphaël Varane in this World Cup (44).
4 - Raphaël Varane is only the 4th player to win the World Cup & the Champions League in the same season after Christian Karembeu in 1998 (France & Real Madrid), Roberto Carlos in 2002 (Brasil & Real Madrid) & Sami Khedira in 2014 (Germany & Real Madrid). Palmares.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 15 jul 2018, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Gledaj Kolinde, slavi ko da su dobili šest razlike 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
1998, kao kapiten

20 godina poslije

Najveci francuski sin
20 godina poslije

Najveci francuski sin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.