Ja bih dodao i ono od cega se zivi:semcho je napisao/la:Prestanite valjat gluposti, ovi sto ne navijaju za Hrvatsku, 99% razlog je navijanje, ponasanje, hevatskih navijaca iz Mostara, Sirokog, i dr. zbog UZP, velicanja paradrzave Herceg-Bosne, fasizma, raznih pjevanja nacionalistickih pjesama, nemojte pisati da su ti ljudi nacionalisti zato sto ne navijaju za Hrvatsku!!!
-Porez od kladionica(uzese nas lopatom-porez bi trbao ostajati tamo gdje je nastao promet)
-Paralela "Konzum"-"Bingo"
-Povecanje poreza na granicama (tu nas Srbija odbrani)
-Koriscenje vode iz jezera u Hercegovini
-Izgradnja mosta na silu bez komsijske dobre volje(ogranicenje da budemo pomorska zemlja)
-Povrat imovine (narocito po Jadranu)
Gotivim ja Hrvatsku , Hrvatice i Hrvate , ali im je politika takva da uz pomoc EU treniraju silu nad zemljom koja je sad u podredjenom polozaju(sto realno , a najvecim djelom jer smo mi koji gotivimo Bosnu naivni i nemamo osjecaj drzavnosti,a uglavnom zbog korumpiranih poltrona).Koristi i kupuj domace,smo culi od Hrvatske prije 10 g.,evo sad i mi nesto pokusavamo.Hrvatskoj cestitke.Samostalan si onoliko koliko si jak.Kupuj u domacim trg.centrima,ako ti je