FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Novi prvak Svijeta će postati:

Anketa je završila: 14 jul 2018, 23:11.

Francuska
67
50%
Hrvatska
68
50%

Ukupno glasova: 135

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jul 2018, 21:28

semcho je napisao/la:Prestanite valjat gluposti, ovi sto ne navijaju za Hrvatsku, 99% razlog je navijanje, ponasanje, hevatskih navijaca iz Mostara, Sirokog, i dr. zbog UZP, velicanja paradrzave Herceg-Bosne, fasizma, raznih pjevanja nacionalistickih pjesama, nemojte pisati da su ti ljudi nacionalisti zato sto ne navijaju za Hrvatsku!!!
Ja bih dodao i ono od cega se zivi:
-Porez od kladionica(uzese nas lopatom-porez bi trbao ostajati tamo gdje je nastao promet)
-Paralela "Konzum"-"Bingo"
-Povecanje poreza na granicama (tu nas Srbija odbrani)
-Koriscenje vode iz jezera u Hercegovini
-Izgradnja mosta na silu bez komsijske dobre volje(ogranicenje da budemo pomorska zemlja)
-Povrat imovine (narocito po Jadranu)
Gotivim ja Hrvatsku , Hrvatice i Hrvate , ali im je politika takva da uz pomoc EU treniraju silu nad zemljom koja je sad u podredjenom polozaju(sto realno , a najvecim djelom jer smo mi koji gotivimo Bosnu naivni i nemamo osjecaj drzavnosti,a uglavnom zbog korumpiranih poltrona).Koristi i kupuj domace,smo culi od Hrvatske prije 10 g.,evo sad i mi nesto pokusavamo.Hrvatskoj cestitke.Samostalan si onoliko koliko si jak.Kupuj u domacim trg.centrima,ako ti je :bih: na srcu.To radi radi svoje i djece iz komsiluka da imaju trning centre i da imaju gdje ispoljiti svoj talenat.Ima bosanskog talenta i u ovom finalu. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Popaj78
Kontakt:

Post Postao/la Popaj78 » 15 jul 2018, 21:29

Kolinda nakon utakmice "zalutala" u francusku svlacionicu. Gangbang u toku

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 15 jul 2018, 21:29

benko21 je napisao/la:slika
:lolno: :lolno: :lolno:
Jooooj ja mislio photoshop. E jes luđakinja proustaška haha. Ali šta ćeš joj. :D

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 jul 2018, 21:29

Bayern@heart je napisao/la:

Hebem vam majku ustasku

:bih: :bih:

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 15 jul 2018, 21:31

Ferdo je napisao/la:
Mexico je napisao/la: To je ta mostarska raja :lol: :lol: sve go seljak iz skutorije i došljo. Udarat se mostarlukom a velicat rusenje simbola zbog kojeg je Mostar dobio ime. Meni je ovo drago jer daje mnoge odgovore. Jedina prava mostarska raja je u mahali cernici carini luci brankovcu fejicevoj i starim mostarskim mahalama
Nema pjesma, ponavljam, nikakve veze sa rušenjem Starog mosta. Prestani valjati gluposti. Ima finih ljudi u cijelom gradu, kao i govana.
Nemoj skutore da seres svi znamo znacenje ove pjesme i nemoj meni te balave izvlakuse. Sto ne pjevaju "Ruzica si bila" ili "Jesen u mom sokaku" :D
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 jul 2018, 21:32

harden je napisao/la:Gledaj Kolinde, slavi ko da su dobili šest razlike :lol:
pa dobila je ona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 15 jul 2018, 21:34

Mexico je napisao/la:
Ferdo je napisao/la:
Mexico je napisao/la: To je ta mostarska raja :lol: :lol: sve go seljak iz skutorije i došljo. Udarat se mostarlukom a velicat rusenje simbola zbog kojeg je Mostar dobio ime. Meni je ovo drago jer daje mnoge odgovore. Jedina prava mostarska raja je u mahali cernici carini luci brankovcu fejicevoj i starim mostarskim mahalama
Nema pjesma, ponavljam, nikakve veze sa rušenjem Starog mosta. Prestani valjati gluposti. Ima finih ljudi u cijelom gradu, kao i govana.
Nemoj skutore da seres svi znamo znacenje ove pjesme i nemoj meni te balave izvlakuse. Sto ne pjevaju "Ruzica si bila" ili "Jesen u mom sokaku" :D
Skutor te napravio. Aj ne lupaj budaletino. Pjesma nema nikakve veze sa rusenjem Starog mosta, nastala mjesecima prije nego se rusenje desilo. Da si iz Mostara znao bi sta znaci pjesma. Ali nisi, nego si neki zadojeni Bosanceros koji se prima na sve. Ne branim idiotske hrvatske navijace i njihove ustaske ispade kad pjevaju one pjesme o Juri i Bobanu, ali ova pjesma nikave veze s rusenjem Starog mosta nema. I ne zovi me Skutorom.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 jul 2018, 21:34

dobro yeboga ba dan više skontali smo nije zbog starog aj dobro te više
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 15 jul 2018, 21:34

Portugalsko-njemačka je to krv.
6 - Antoine Griezmann has been involved in 6 goals at the 2018 World Cup (4 goals, 2 assists), no French player has done better in a single tournament over the last 50 years.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 15 jul 2018, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 15 jul 2018, 21:35

Glume vece katolike od Pape. Imaju veze sa susjednom Hrvatskom kao i ja, tj. nikakve.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 jul 2018, 21:36

COYS je napisao/la:Glume vece katolike od Pape. Imaju veze sa susjednom Hrvatskom kao i ja, tj. nikakve.
Evo ga, ide glavom gdje neki ne smiju rukom
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 15 jul 2018, 21:36

Osim13 je napisao/la:dobro yeboga ba dan više skontali smo nije zbog starog aj dobro te više
Ne trebas meni objasnjavati vec ovom decku sto kaze "da svi znaju o cem je pjesma". Ovaj **** nije bolji od HMS-a (Hrvatskoj medijskog servisa). Jedni rade za SDA drugi za HDZ. I dosta politike na ovoj temi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 jul 2018, 21:37

Rokoko87 je napisao/la:
COYS je napisao/la:Glume vece katolike od Pape. Imaju veze sa susjednom Hrvatskom kao i ja, tj. nikakve.
Lako je poslije bitke biti heroj, nije se ni pojavio na utakmici
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 15 jul 2018, 21:37

Rokoko87 je napisao/la:
:D

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 jul 2018, 21:38

harden je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Lako je poslije bitke biti heroj, nije se ni pojavio na utakmici
Njemu je sve oprošteno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 15 jul 2018, 21:38

Da glume vece katolike od Pape, to je istina. Da glume vece Hrvate od Zagrebcana i to je istina. Isto kao sto Bosnjak iz Sandzaka glumi veceg muslimana od nekog muslimana iz Turske ili vecu Bosnjacinu od nekog Bosnjaka iz Tuzle i Sarajeva. Tako je to. Ali da nemaju veze s Hrvatskom je smijesno reci. Kako bola nema svi do jednog hrvatski drzavljani i pripadnici hrvatskog nacionalnog korpusa vec 110 godina (kad su nacije i nastajale na ovim prostorima).

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 jul 2018, 21:40

Kako da navijam za komsije kad me u svakom danom momentu degradiraju, sa svakim korakom provociraju, vode antibosansku-hercegovacku politiku. U prijevodu yebu kako stignu.
Samo BiH i ljiljani!!! :bih: :bih:

Popaj78
Kontakt:

Post Postao/la Popaj78 » 15 jul 2018, 21:43

Profesor je napisao/la:Kako da navijam za komsije kad me u svakom danom momentu degradiraju, sa svakim korakom provociraju, vode antibosansku-hercegovacku politiku. U prijevodu yebu kako stignu.
A mozda neki hrvat misli ma kakva bih vidi koliko nas mrze??

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jul 2018, 21:45

Samozdravlje je napisao/la:
semcho je napisao/la:Prestanite valjat gluposti, ovi sto ne navijaju za Hrvatsku, 99% razlog je navijanje, ponasanje, hevatskih navijaca iz Mostara, Sirokog, i dr. zbog UZP, velicanja paradrzave Herceg-Bosne, fasizma, raznih pjevanja nacionalistickih pjesama, nemojte pisati da su ti ljudi nacionalisti zato sto ne navijaju za Hrvatsku!!!
Ja bih dodao i ono od cega se zivi:
-Porez od kladionica(uzese nas lopatom-porez bi trbao ostajati tamo gdje je nastao promet)
-Paralela "Konzum"-"Bingo"
-Povecanje poreza na granicama (tu nas Srbija odbrani)
-Koriscenje vode iz jezera u Hercegovini
-Izgradnja mosta na silu bez komsijske dobre volje(ogranicenje da budemo pomorska zemlja)
-Povrat imovine (narocito po Jadranu)
Gotivim ja Hrvatsku , Hrvatice i Hrvate , ali im je politika takva da uz pomoc EU treniraju silu nad zemljom koja je sad u podredjenom polozaju(sto realno , a najvecim djelom jer smo mi koji gotivimo Bosnu naivni i nemamo osjecaj drzavnosti,a uglavnom zbog korumpiranih poltrona).Koristi i kupuj domace,smo culi od Hrvatske prije 10 g.,evo sad i mi nesto pokusavamo.Hrvatskoj cestitke.Samostalan si onoliko koliko si jak.Kupuj u domacim trg.centrima,ako ti je :bih: na srcu.To radi radi svoje i djece iz komsiluka da imaju trning centre i da imaju gdje ispoljiti svoj talenat.Ima bosanskog talenta i u ovom finalu. :bih:
Cestitke susjedi na velikom finalu. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 jul 2018, 21:45

Popaj78 je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Kako da navijam za komsije kad me u svakom danom momentu degradiraju, sa svakim korakom provociraju, vode antibosansku-hercegovacku politiku. U prijevodu yebu kako stignu.
A mozda neki hrvat misli ma kakva bih vidi koliko nas mrze??
Pa svakako je vec tako, ne trebas razmisljati o tome. :bih:

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.