Svi znamo da si teen još uvijek. Džaba pokušavaš sakriti toAerials je napisao/la: Pa mogla sam faks upisati i sa 25. Zašto?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
2 dobre 3 precjenjene.harden je napisao/la: Zaboravih ti replicirati na ovo, a osjećam potrebu. Meni najdraža njegova pjesma, poslije te idu Mockingbird, Beautiful, When I'm gone i Like toy soldiers.
Mogla si i sa 50 godina fax upisati, al to je demagogija što sad pišeš. Ipak imaš između 18 i 23. Ne zaboravi ja sam Hercegovac s kamenaAerials je napisao/la:K'o da sam ih ja redala.harden je napisao/la: Zaboravih ti replicirati na ovo, a osjećam potrebu. Meni najdraža njegova pjesma, poslije te idu Mockingbird, Beautiful, When I'm gone i Like toy soldiers.![]()
Pa mogla sam faks upisati i sa 25. Zašto?Ferdo je napisao/la: A to je bila šala ahaaa. A ti imaš nešto između 18 i 23 godine jel tako? Jer si treća godina faxa.
Izgled vara.harden je napisao/la: Svi znamo da si teen još uvijek. Džaba pokušavaš sakriti to
Al' makar mogu ganjati ove mlađahne bez problema.
Nisam nigdje rekla da nemam, samo sam postavila pitanje.Ferdo je napisao/la: Mogla si i sa 50 godina fax upisati, al to je demagogija što sad pišeš. Ipak imaš između 18 i 23. Ne zaboravi ja sam Hercegovac s kamena
Ti si ko i šta?Kawhi je napisao/la:Ima 19 po mojoj stručnoj procjeni.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Niko i ništa.Aerials je napisao/la: Ti si ko i šta?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znači da se obrijem i u MosnikAerials je napisao/la:Izgled vara.harden je napisao/la: Svi znamo da si teen još uvijek. Džaba pokušavaš sakriti to![]()
Al' makar mogu ganjati ove mlađahne bez problema.![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Neće ti to pomoći, imam šesto čulo za te stvari.Penaltiky je napisao/la: Znači da se obrijem i u Mosnik
Vidim 'ać' na zastavi, to je sigurno neko iz mog sela.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mene za forumasa godineAerials je napisao/la:Može li se kako pored izbora za kantu i forumaša godine, ubaciti i izbor za trolla godine? Hoću da glasam za FerdA.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Kakvi su krkani ovi "nasi" Hrvati majko draga. 
Uvijek ima izuzetaka, ali tesko. Mozda omjer 1 na 1000.
Uvijek ima izuzetaka, ali tesko. Mozda omjer 1 na 1000.
Čuj, pored mene žive.Ramiy je napisao/la: Mene za forumasa godine
Pa ne mozes sama za sebe 
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- legenda reala
- Kontakt:
realno Ferdo mora biti u užem izboru za forumaša godine, čovjek je digo forum na jedan drugi nivo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od mene ima bodove 
Ko kaže da ću sama za sebe?Ramiy je napisao/la:Pa ne mozes sama za sebe
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.