FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajmo skupa podrsku nasem klubu dati **** svadjanje 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Pitaristok
- Kontakt:
sta mislite kolko ce para bit aranžman centre za firencu
Znam da si ti aktivno u navijackim vodama tj tako bar ti kazes, pa evo da te pitam jesi upoznat da se pola tribine ne slaze sa ovom odlukom( kao sto su npr MB koji su mnogo toga radili za tribini) , kao i mnogi stariji clanovi Hz koji se takodje nece vratit na tribinu i ne podrzavaju ovo[/quote]
Nije za foruma, pogotovo ne ovog. Pozvani ste, ba bujrum dodjite i budite dio Hz.
Ne budi posmatrac, pljuvac, komentator i sta sve ne, a kad treba dizat diku prvi ste na fb, kafama, ostalom dijelu foruma.
Sad kad treba stani. Poslije cemo da sarmiramo po Firenci.[/quote]
Slazem se jedino u ovom da nije za foruma
Nikad pljuvac prema tribini nisam bio niti cu, to su jedini momci koji su uz klub svim srcem, al mislim da je ovo pogreska , u svakom slucaju sretno vam bilo
Po Firenci ili Bergamu se moglo sarmirat i u bojkotu svakako
Nije za foruma, pogotovo ne ovog. Pozvani ste, ba bujrum dodjite i budite dio Hz.
Ne budi posmatrac, pljuvac, komentator i sta sve ne, a kad treba dizat diku prvi ste na fb, kafama, ostalom dijelu foruma.
Sad kad treba stani. Poslije cemo da sarmiramo po Firenci.[/quote]
Slazem se jedino u ovom da nije za foruma
Nikad pljuvac prema tribini nisam bio niti cu, to su jedini momci koji su uz klub svim srcem, al mislim da je ovo pogreska , u svakom slucaju sretno vam bilo
Po Firenci ili Bergamu se moglo sarmirat i u bojkotu svakako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
7 dana odmora,al prodje i to.
Horde zla se vracaju odlicno,dajemo podršku nasem timu i igracima.
Sve ima svoje razloge pa vjerovatno tako i ovo,ne preispitujem odluke njihove drago mi je da su tu.Sto se tice podgrupa ovo je vecina odlucila vjerovatno tako da oni nemaju sta imati protiv ako je vecina za.
Stanojevic je nas najbolji igrač poslije Adukora i Mujakica ,i moje je mišljenje da zasluzuje prvih 11 bez price.
Jes **** kad citas a ne mozes komentarisati al ajde bitno je da je Banats aBd rjesen...
Gazi ljiljaneeeee
Horde zla se vracaju odlicno,dajemo podršku nasem timu i igracima.
Sve ima svoje razloge pa vjerovatno tako i ovo,ne preispitujem odluke njihove drago mi je da su tu.Sto se tice podgrupa ovo je vecina odlucila vjerovatno tako da oni nemaju sta imati protiv ako je vecina za.
Stanojevic je nas najbolji igrač poslije Adukora i Mujakica ,i moje je mišljenje da zasluzuje prvih 11 bez price.
Jes **** kad citas a ne mozes komentarisati al ajde bitno je da je Banats aBd rjesen...
Gazi ljiljaneeeee
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- egzodus1946
- Kontakt:
A ti isti sto su regrutovali te narkomane i klosare su i dalje u klubu. Sa bojkotom i ovim prekidom se nista nije postiglo, znaci totalno besmislen bojkot. Ko je imalo upucen u grupu zna da se dosta raje ne slaze sa ovim prekidom.zlo87 je napisao/la:Jedini razlog bojkota je zadnja recenica.Inijesta je napisao/la:Iako sam uvijek uz HZ i te momke na tribini volim ko bracu rodjenu, ovaj potez je smijesancollector je napisao/la:Navijačka grupa Horde zla obavještava sve navijače da se bojkot prekida te ovom prilikom poziva sve navijače da podrže Fudbalski Klub Sarajevo u predstojećim evropskim i ligaškim utakmicama.
SVI NA SJEVER!
F.K. SARAJEVO-Banants, 19.07.2018. u 20:15h
Razlog bojkota je bio da se otjeraju svi ovi uhljebi, otjeran je Elvir i tu se stalo , nista vise od tog se nije postiglo a prekida se bojkot, nelogicno(jedino ako vec nije neki dogovor sa Sabrinom i ostalim debilima postignut al onda treba i to javno reci da znaju svi ostali navijaci) ...mogu se bojkotovat domace tekme a na gostovanja ici i pjevat kontra uprave, borit se nekako, ovako vracas se na tribinu pa ces nakon 10 kola opet u bojkot ili neki ****
P.S.
Jedino za sta je dobar bojkot bio, jest da se smiri situacija sa onim narkomanima i klosarima, jer nista nije vrijedno ljudskog zivota
Nikad manje slozne i snazne HZ.
Daj Boze da izadje na dobro.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj Čorić mi ne izgleda uopšte loše. Naravno, ne treba davati zaključak na osnovu YT sažetka, ali mi djeluje jako dobro. Sad ne znam koliko je branio u Italiji dok je bio, u Speziji, ali imao je i dobru školu, to sigurno. Još preko dva metra visok, k'o kiklop.. Pa neka se samo pruži, skinuće penal, a ne kao onaj mlitavi Pavlović, ne može momčina stranu da potrefi, a kamoli da odbrani.
Sjećam se koliko sam se iznervirao protiv Zarije, nije mogao lik stranu pogodi, ne mogu vjerovati.
Što se tiče HZ i bojkota, sve je samo rečeno.. Inače, mišljenja da su Horde žestoko grohnule i polako padaju kako vrijeme odmiče. Ta smjena generacija je učinila svoje i nije to više ona dobra stara garda, sad su tu većinom neka sumnjiva lica, golobradi momčići, kojima je to sve samo jedna furka. Izgubio se taj osjećaj..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.
Sad ćemo skupiti koju hiljadu na tribinama i opet jad i čemer nakon evropske avanture u kojoj ćemo biti poniženi od Italijana. Moglo se i sa bojkotom šarmirati po Italiji... E moje Horde... Ništa se promijenilo nije, pljujete sami sebi u lice i pokazujete da niste dosljedni svojim ciljevima (ako ih uopšte i ima?).
Bez obzira na sve, ovakva vijest nam ne treba uvesti negativu na ovu temu, već jednostavno koračajmo naprijed, otresimo ove Armence pa šta bude. Ameeeeeen
Sad ćemo skupiti koju hiljadu na tribinama i opet jad i čemer nakon evropske avanture u kojoj ćemo biti poniženi od Italijana. Moglo se i sa bojkotom šarmirati po Italiji... E moje Horde... Ništa se promijenilo nije, pljujete sami sebi u lice i pokazujete da niste dosljedni svojim ciljevima (ako ih uopšte i ima?).
Bez obzira na sve, ovakva vijest nam ne treba uvesti negativu na ovu temu, već jednostavno koračajmo naprijed, otresimo ove Armence pa šta bude. Ameeeeeen
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Vidi se da veze nemaš o dešavanjima.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.
napokon ponovo pjesma sa sjevera!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kojim dešavanjima? Pa ovo je zajebancija i ništa više od toga.edRed je napisao/la:Vidi se da veze nemaš o dešavanjima.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.
napokon ponovo pjesma sa sjevera!
Bojkotuješ, pa prekineš, pa opet ako počnu slabiji rezultati hajmo u bojkot, pa opet ako naleti koja evropska utakmica i prilika za gostovanje prekidamo bojkot.
Klošari ostali u klubu, ništa se promijenilo nije.
Sad će možda pokušati sa neredima na utakmicama, nekim kaznama (a možda i neće, ovo je moja opaska).
Lijepo je imati podršku sa tribina, zbog toga se i igra fudbal, ali ako se zadovoljavate da smo prosjek u bh. fudbalu, da nas jedna klošarska Uprava može yebati u zdrav mozak onda aferim vam. Pa i dalje bojkotujte i prekidajte sa bojkotima do mile volje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Hahahahha! Smijem se evo već pet minuta, kakva šljaga za Husrefovog malog!Sabinho je napisao/la:Pa zini malo, ne mogu ga izvaditi kad si zagriz'o kao mahnit.StariGrad071 je napisao/la:Reci cu ti kad izvadis **** iz usta.Sabinho je napisao/la: Pa sta veli babo, sta je uzrok padu forme?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisu Horde bojkotovale tekmu zbog uprave vec zbog drugih stvari,uostalom bojkotom nikad niko nista postigao nijeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.
E poz raja,ja sam malo stariji(50g) redovno pratim forum,bio sam clan HZ jos te davne 87 kad se i formirala grupa(sad je to moj sin
),ako je bojkot bio radi klisara i narkomana onda to podrzavam jer su pojedinci odjerali dosta normalne raje sa sjevera sto se tice uprave na zalost drugi nam upravlja klubom gdje navijaci nikakvim bojkotom to ne mogu ispraviti(moje misljenje).Druga stvar su rezultati gdje evo par godina dovode neke polovnjake i slobodne igrace te smo spali na jedan prosjek u ovoj i onako losoj ligi a znamo da samo dobrom igrom i zalaganjem ce se poceti vracati kako navijacka skupina tako i obican narod gdje sebe ubrajam jer idem redovno na istok.HZ ako su uspjele u svojoj namjeri da sklone te narkomane il sta se vec izdesavalo cestitam im jer im tu nije mjesto .Halalite na malo duzem postu al volim FKS i moro sam se javit
Loš potez Hordi definitivno. Povuklo ih gostovanje u Italiju, koje se moglo odraditi i u bojkotu. Sad će i ovo razdor napraviti. Sve više i više godinu za godinom vuku loše poteze.
Ma sve je to OK, znamo svi za CF i ostalo, i pametan potez bio je povlačenje s tribine. Al čemu onda spominjanje uprave u saopštenju za javnost? Čemu pozivanje svih ostalih tribina na bojkot i nedolaske, čak se i ovdje na forumu pisalo "yebo ti nas, raja ide, idite kad ste levati, ne možete ispoštovat, idite ako ste zadovoljni 4. mjestom..."? Ako je bojkot bio isključivo radi sranja, onda istok i zapad nisu morali bit uključeni u to, i nije trebalo spominjat ni upravu ni rezultate.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Upravo to, i onda nam neki govore kako: palimo na kurblu, da neke stvari nisu za foruma, da treba ici na Sjever.. itd.skoroalen je napisao/la:Ma sve je to OK, znamo svi za CF i ostalo, i pametan potez bio je povlačenje s tribine. Al čemu onda spominjanje uprave u saopštenju za javnost? Čemu pozivanje svih ostalih tribina na bojkot i nedolaske, čak se i ovdje na forumu pisalo "yebo ti nas, raja ide, idite kad ste levati, ne možete ispoštovat, idite ako ste zadovoljni 4. mjestom..."? Ako je bojkot bio isključivo radi sranja, onda istok i zapad nisu morali bit uključeni u to, i nije trebalo spominjat ni upravu ni rezultate.
Ja od svojih očiju ne trebam druge, dovoljno sam vidio i pročitao razlog bojkota svih tribina. Iako nisam na Sjeveru već duži period, nego istok/zapad, ja ovo doživljavam kao najveći poraz našeg Sjevera i Hordi!
Uvijek sam ih podržavao i u dobru i u zlu, ali mislim da većina starih Hordi ima drugačije mišljenje i jednostavno nije se uspjelo u namjeram da se otjera fuksa i ekipa.
Aferim za nas.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa zini malo, ne mogu ga izvaditi kad si zagriz'o kao mahnit.[/quote]StariGrad071 je napisao/la:Reci cu ti kad izvadis **** iz usta.Sabinho je napisao/la: Pa sta veli babo, sta je uzrok padu forme?
Hahahahha! Smijem se evo već pet minuta, kakva šljaga za Husrefovog malog!
Curi vam niz bradu de se malo obrisite oko usta.
-
belosevic28
- Kontakt:
Husref osim sto fula taktiku fulio je i kod odgoja sina...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Husref osim sto fula taktiku fulio je i kod odgoja sina...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Presmijesno, evo sebi ne mogu da dodjem.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako Husref i u četvrtak stavi Hodžića na lijevog i Hebiba na desnog beka, treba ga proglasiti ludim zvanično.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], rimljanin90, skoJaa, trunks1946 i 32 gosta.