PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Pravnik@ si upućen u desavanja??Ili samo onako odokati no mlatis?
Cuj strumfova,jbt oni ne bojkotuju pa im kop na derbiju 300 dusa,,haman pitara vise na sjeveru bilo nego njihov kop na jugu.ccccc
Cuj strumfova,jbt oni ne bojkotuju pa im kop na derbiju 300 dusa,,haman pitara vise na sjeveru bilo nego njihov kop na jugu.ccccc
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Brato nemoj da kakis dobro odrađena Čapljina nismo fukare. Bit ce nas prvo kolo 3 puta viseStroj1946 je napisao/la:Jbga valja vama u Čapljinu, svih vas 18pravnik1981 je napisao/la:club21 je napisao/la:Jel' nakon Fiorentine opet bojkot. Šteta da se propusti takva prilika za gostovanje ili ispunjeno Koševo.![]()
![]()
stavrano sabanski poslije dalekog gostovanja prekinuli bojkot, a mogli i prije njega al ko ce ic u Armeniju...
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- pravnik1981
- Kontakt:
upucen itekako...mma_hz je napisao/la:Pravnik@ si upućen u desavanja??Ili samo onako odokati no mlatis?
JEDINA NAVIJACKA GRUPA KOJA BOJKOTUJE UPRAVU I NE DOLAZI NA TEKME(POLOVICNO)..I UPRAVA OSTANE A ONI SE VRATE. KOJI ODRON **** TE. SAD SAM CUO POLA ZELI DA SE VRATI POLA NE ZELI. EVO TRECE FRAKCIJE KO KOD GROBARA
pravda za cf

ŽELJEZNIČAR 1921
Ma levat ovaj ba vaš neki, piše gluposti. Pozdrav RA i sretno da se vratite slijedeću sezonu.Mexico je napisao/la: Brato nemoj da kakis dobro odrađena Čapljina nismo fukare. Bit ce nas prvo kolo 3 puta vise
I kako si zakljucio to sto si napisao ako si upucen??pravnik1981 je napisao/la:upucen itekako...mma_hz je napisao/la:Pravnik@ si upućen u desavanja??Ili samo onako odokati no mlatis?
FK SARAJEVO.
- MocMahale444
Ofarbat cu ga i ja u crnosviunapad1010 je napisao/la:Jest krivo rvatima sto Kolindica izljubi izgrli camuge![]()
Al fakat je za

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- pravnik1981
- Kontakt:
burazeru bojkot je najmanje imo veze sa upravom, citajte malo izmedju redova...razlog se morao napisat, a pravi razlog nije za javnost..biceDUPLA je napisao/la:JEDINA NAVIJACKA GRUPA KOJA BOJKOTUJE UPRAVU I NE DOLAZI NA TEKME(POLOVICNO)..I UPRAVA OSTANE A ONI SE VRATE. KOJI ODRON **** TE. SAD SAM CUO POLA ZELI DA SE VRATI POLA NE ZELI. EVO TRECE FRAKCIJE KO KOD GROBARA![]()
pravda za cf
![]()
-
drakensang
- Kontakt:
Valjda su skontali da ce bojkot "unistit" jezgro grupe, ako je bojkot bio iz prsbih razloga. Ako je agentura i pare, onda je ocito sto je orekinut. Mada, slazem se s pravnikom, koliko god da smo dobri s Hordama, potez prekidanja poslije Armenije je autogol..
Takođe brato. Akoboda nadamo se da cemo se vratitStroj1946 je napisao/la:Ma levat ovaj ba vaš neki, piše gluposti. Pozdrav RA i sretno da se vratite slijedeću sezonu.Mexico je napisao/la: Brato nemoj da kakis dobro odrađena Čapljina nismo fukare. Bit ce nas prvo kolo 3 puta vise
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
horde zla ispregovarali novi ugovor sa sabrinom, zatim je uslijedio povratak na tribine i prekid bojkota.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Ne znam sto prozivas fukare, u svakom slucaju fukara ima vise u mostaru nego ra u tuzliStroj1946 je napisao/la:Mexico je napisao/la: Brato nemoj da kakis dobro odrađena Čapljina nismo fukare. Bit ce nas prvo kolo 3 puta vise
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ma nije moje da pišem o tribini kad idem na istok svakako, ne razumijem se ni u razloge bojkota ni razloge povratka, i neću da se petljam.MocMahale444 je napisao/la:Skoro ko nas Neymar brise postove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolve
- Kontakt:
Ajde bolan ne sramoti se vise haha. Cuj nisu uspjesna sportska sredina, gradic od 10k u dva najpolularnija sporta u BiH kosarka i nogomet, ukupno prvenstva i kup natjecanja preko 20 trofeja. Haha koje omaložavanje od strane doticnog zenicana, ili bolje da kazem, Nigerijca u biti, Argentinca, pa je bio Islandjanin malo, Danac, Rus, bratio se sa Englezima, evo trenutno je Francuz haha.avenija je napisao/la:nesto kontam za siroki se ne bi ni znalo da nisu fasisticka sredina sa stalnim antidrzavnim ekcesima.fks74 je napisao/la:Ovi iz sirokog su krivi, sto je vecina bosanaca navijalo za francuze.
Npr oni su manji od Kaknja Visokog Tesnja ili npr 2-3 puta manji od Zivinica a zastupljeniji su tri puta u medijima.
I losa reklama je reklama jbg
Ja bi to u medijsku i svaku drugu izolaciju stavio ma sta god radili
I nisu oni uopste uspjesna sportska sredina, da i Radnicki Lukavac ima podrsku politike i da mu SDA preko elektroprivrede telecoma itd daje 200-300 hiljada i oni bi imali iste rezultate.
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 16 jul 2018, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
- MocMahale444
Samo ti pisi slobodno.skoroalen je napisao/la:Ma nije moje da pišem o tribini kad idem na istok svakako, ne razumijem se ni u razloge bojkota ni razloge povratka, i neću da se petljam.MocMahale444 je napisao/la:Skoro ko nas Neymar brise postove.
Nemoj da ti ko smeta bice belaja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja mislim da u ligi samo ''jezgro'' crvene legije kakvo je takvo je nema prihoda iz kluba, ostalo se sve prodalo i pustilo korijenje u klubuMocMahale444 je napisao/la:Samo ti pisi slobodno.skoroalen je napisao/la:Ma nije moje da pišem o tribini kad idem na istok svakako, ne razumijem se ni u razloge bojkota ni razloge povratka, i neću da se petljam.MocMahale444 je napisao/la:Skoro ko nas Neymar brise postove.
Nemoj da ti ko smeta bice belaja.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Da je haparatlija biti lako, haparatlija bi bio svatko. To je bas poseban nivoEvolve je napisao/la:Ajde bolan ne sramoti se vise haha. Cuj nisu uspjesna sportska sredina, gradic od 10k u dva najpolularnija sporta u BiH kosarka i nogomet, ukupno prvenstva i kup natjecanja preko 20 trofeja. Haha koje omaložavanje od strane doticnog zenicana, ili bolje da kazem, Nigerijca u biti, Argentinca, pa je bio Islandjanin malo, Danac, Rus, bratio se sa Englezima, evo trenutno je Francuz haha.avenija je napisao/la:nesto kontam za siroki se ne bi ni znalo da nisu fasisticka sredina sa stalnim antidrzavnim ekcesima.fks74 je napisao/la:Ovi iz sirokog su krivi, sto je vecina bosanaca navijalo za francuze.
Npr oni su manji od Kaknja Visokog Tesnja ili npr 2-3 puta manji od Zivinica a zastupljeniji su tri puta u medijima.
I losa reklama je reklama jbg
Ja bi to u medijsku i svaku drugu izolaciju stavio ma sta god radili
I nisu oni uopste uspjesna sportska sredina, da i Radnicki Lukavac ima podrsku politike i da mu SDA preko elektroprivrede telecoma itd daje 200-300 hiljada i oni bi imali iste rezultate.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
drakensang
- Kontakt:
Guest007 je napisao/la:Ne znam sto prozivas fukare, u svakom slucaju fukara ima vise u mostaru nego ra u tuzliStroj1946 je napisao/la:Mexico je napisao/la: Brato nemoj da kakis dobro odrađena Čapljina nismo fukare. Bit ce nas prvo kolo 3 puta vise
Od 15 gostovanja dosli ste 2 puta jednom donijeli parolu s greskom(RIP GABRIELLE) a drugi put Hazmir platio i put i lunch paketiche
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.