pa zbog dzume, mjesec dana ne idem pa se gubimBoixosNois1899 je napisao/la:Već mjesec dana ti pjena na usta udara zbog Messija.Torres_9 je napisao/la:ma to ide laznom goatu lessiju, ipak je slabasnu argentinu odveo u osminu finala i bio je medju najboljim igracima prvenstva iako je postigao samo jedan pogodak(najvise driblo,najvise hodo to su extra parametri za pokazati velicinu laznog goata)darker10 je napisao/la:Na stranu ova historija maloSta mislite da li Griezmann ima sansu za Ballon d'Or obzirom da je uzeo Europsku ligu i evo sad ovo uz 34-35 golova ove sezone?
Koja bolest u pm.
FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
nece, boje se da ce ga opkolit uzickim kolomRokoko87 je napisao/la:Je li istina da će ovaj bus proći kroz Novi Travnik?
Zarathustra
Kažu da se ne bi osjećali udobno od količine rvatluka koji vlada donjim dijelom tradicionalnog gradaMoggi je napisao/la:nece, boje se da ce ga opkolit uzickim kolomRokoko87 je napisao/la:Je li istina da će ovaj bus proći kroz Novi Travnik?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
pa zamisli te provale da se susretnu sa većim hrvatima od sebe u skroz drugoj zemljiRokoko87 je napisao/la:Kažu da se ne bi osjećali udobno od količine rvatluka koji vlada donjim dijelom tradicionalnog gradaMoggi je napisao/la:nece, boje se da ce ga opkolit uzickim kolomRokoko87 je napisao/la:Je li istina da će ovaj bus proći kroz Novi Travnik?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
malo sam zbunjen šta se ovo slavi u lištici, jel remi sa Domžalama?
Osim13 je napisao/la:Ne bi da me susjedi pogrešno shvate al bolji je doček bio u Šeheru nakon Kaunasa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
skontali da im je onaj Turčin ipak katolikVucevich je napisao/la:malo sam zbunjen šta se ovo slavi u lištici, jel remi sa Domžalama?
@kaunas ima najljepši nick, sljedeći je @London a zatim i @DOHA
Dođi da vidiš,dođi da se diviš...Vucevich je napisao/la:malo sam zbunjen šta se ovo slavi u lištici, jel remi sa Domžalama?
Nema tu divljenja brtbrzi je napisao/la:Dođi da vidiš,dođi da se diviš...Vucevich je napisao/la:malo sam zbunjen šta se ovo slavi u lištici, jel remi sa Domžalama?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
jolicnikola
- Kontakt:
jel ono kad je Spaho imao svoj show?Osim13 je napisao/la:Ne bi da me susjedi pogrešno shvate al bolji je doček bio u Šeheru nakon Kaunasa
jolicnikola je napisao/la:jel ono kad je Spaho imao svoj show?Osim13 je napisao/la:Ne bi da me susjedi pogrešno shvate al bolji je doček bio u Šeheru nakon Kaunasa

patetičan je doček bez ove gromade, Ćosiću čekamo te
Mi smo slavili zlato !
Puno vise Hrvata je na doceku porazenih finalista, nego je bilo Argentinaca prije 4 godine 
mislim da sam vidio dzankovica kako oralno tretira rebicev cvrsti penis
Zarathustra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ostao je covjek ziv! kakva izvalaDRHAUSE je napisao/la:Prije 1300 godina na prostor zapadnog Balkana su iz daleke Rusije dojahali preci Lovrena, Modrica i drugih. Bjezali su od Mongola a zvali su se Hrvatima. To sto i je sudbina rastavila u vise drzava nemoze osporiti cinjenicu da su oni nacija.Brokula je napisao/la:I po čemu je Lovren etnički Hrvat onda? Možeš li molim te objasnitiDRHAUSE je napisao/la:
Ocigledno ne znas sta je etnicka skupina. Nema veze sa bojom koze ali ima veze sa plemenskom pozadinom. Hrvati su pleme, narod, nacija slavenskog porijekla. I kada nisu imali drzavu uvijek su bili zaseban narod. Hrvatska drzava je rezultat nacionalnih teznji Hrvatskog naroda a ne plod neke geografske slucajnosti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta mislite hoće li nakon svega ovog ljudi u Hrvatskoj Luki Modriću oprostiti one kriminalne zavrzlame s Mamićem?
Ljudi su isli u kolonama
nikom nije smet'o vjetar sto je dun'o
tog julskog ponedjeljka su došli srebreni
al' opet je Trg Bana bio pun
Bio sam tad jos sasma mali i tražio sam svoj genetski kod
i nisam znao zasto neki placu
rekoh sebi, provucu se dzaba
sjesti negdje i navijat cu
Prodjoh pokraj jednog crnokošuljaša
on samo svoju cigaru pali
kaze, prodji sad i ne boj se nista
danas te niko nece dirati, turčine
Sjedoh negdje u guzvu, u raju
i cuh samo brujanje mase
Za dom spremni, za dom spremni
u boj u boj, za narod svoj
nikom nije smet'o vjetar sto je dun'o
tog julskog ponedjeljka su došli srebreni
al' opet je Trg Bana bio pun
Bio sam tad jos sasma mali i tražio sam svoj genetski kod
i nisam znao zasto neki placu
rekoh sebi, provucu se dzaba
sjesti negdje i navijat cu
Prodjoh pokraj jednog crnokošuljaša
on samo svoju cigaru pali
kaze, prodji sad i ne boj se nista
danas te niko nece dirati, turčine
Sjedoh negdje u guzvu, u raju
i cuh samo brujanje mase
Za dom spremni, za dom spremni
u boj u boj, za narod svoj
jel mislis na prave il krive hrvate moras biti precizniji ako zelis odgovorFerdo je napisao/la:Šta mislite hoće li nakon svega ovog ljudi u Hrvatskoj Luki Modriću oprostiti one kriminalne zavrzlame s Mamićem?
Zarathustra
Mogu se samo saget Mamicu.Ferdo je napisao/la:Šta mislite hoće li nakon svega ovog ljudi u Hrvatskoj Luki Modriću oprostiti one kriminalne zavrzlame s Mamićem?
A eno i Marka na busu
15.10.2013.
BH Hrvati su mu već oprostili. Mislim na domovinske Hrvate sa adresom u matici.Moggi je napisao/la:jel mislis na prave il krive hrvate moras biti precizniji ako zelis odgovorFerdo je napisao/la:Šta mislite hoće li nakon svega ovog ljudi u Hrvatskoj Luki Modriću oprostiti one kriminalne zavrzlame s Mamićem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.