FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Još stigli nisu. Igračima više dosadilo. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvo je stanje kod tebe zasto nisi na dočeku Vatrenih, znaš kakav smo mi spektakl na šanzelizeu napraviliRaonffa je napisao/la:Al' se ovi drotovi pored busa nahodaše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Osim13 je napisao/la:Jesi vidio slučajnosti, baš u crnim odorama da hodaju.Raonffa je napisao/la:Al' se ovi drotovi pored busa nahodaše
BOŠNJO dozovi se
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pokušao prošvercati suhovine pa ga vratili sa granice.legenda reala je napisao/la:Kakvo je stanje kod tebe zasto nisi na dočeku Vatrenih, znaš kakav smo mi spektakl na šanzelizeu napraviliRaonffa je napisao/la:Al' se ovi drotovi pored busa nahodaše
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- robertkosar
- Kontakt:
Ma jok obicni konjski podrepasi samo su ovi ercegovci gori odnjih na balkanuOsim13 je napisao/la:Hej Slaveni jošte živi
Jel Hrvati više nisu balkanci
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne mogu da gledam ove gloryhuntere na trgu, 80% njih prije mjesec dana nije znalo da se prvenstvo igra uopštelegenda reala je napisao/la:Kakvo je stanje kod tebe zasto nisi na dočeku Vatrenih, znaš kakav smo mi spektakl na šanzelizeu napraviliRaonffa je napisao/la:Al' se ovi drotovi pored busa nahodaše
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neće se smilje samo skupitiMoggi je napisao/la:hajte ljudi valja ovim ercegovcima doma
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hocel Marko Perkovic zapjevat koju kakva je ponuda
na RTLu kazu da hoce i da su ga igraci licno zvali.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oni su za dom(a) spremniMoggi je napisao/la:hajte ljudi valja ovim ercegovcima doma
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi, ima li koga na Elisejskim Poljima?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- legenda reala
- Kontakt:
Kažu da su jutros u 6 došli, pravo.poslije finala krenuli za ZG, ljudi su preumorni bas se otegloMoggi je napisao/la:hajte ljudi valja ovim ercegovcima doma
Ti si tamo trebo biti jer volis Hrvatsku ne zbog gloryhunteraRaonffa je napisao/la:Ne mogu da gledam ove gloryhuntere na trgu, 80% njih prije mjesec dana nije znalo da se prvenstvo igra uopštelegenda reala je napisao/la:Kakvo je stanje kod tebe zasto nisi na dočeku Vatrenih, znaš kakav smo mi spektakl na šanzelizeu napraviliRaonffa je napisao/la:Al' se ovi drotovi pored busa nahodaše
Grbavica gori
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- robertkosar
- Kontakt:
Ili za dom posrani od Francerio_Ferdy88 je napisao/la:Oni su za dom(a) spremniMoggi je napisao/la:hajte ljudi valja ovim ercegovcima doma
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nećemo do tvog pradede, ali kako se izjašnjavao tvoj otac?Evander je napisao/la:Ponavljam, Lovrenov pradeda se prije 150 godina nije izjasnjavao kao Hrvat sigurno, jer takvi nisu postaojali u BiH do 1800 i neke.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KO da je Lance Armstrong došao.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel to dođe kod Hrasnice negdjeTonySosa je napisao/la:Ljudi, ima li koga na Elisejskim Poljima?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
koliko li je ovaj bus potrosio litara 
Ti si tamo trebo biti jer volis Hrvatsku ne zbog gloryhunteraRaonffa je napisao/la:Ne mogu da gledam ove gloryhuntere na trgu, 80% njih prije mjesec dana nije znalo da se prvenstvo igra uopštelegenda reala je napisao/la:Kakvo je stanje kod tebe zasto nisi na dočeku Vatrenih, znaš kakav smo mi spektakl na šanzelizeu napraviliRaonffa je napisao/la:Al' se ovi drotovi pored busa nahodaše
Grbavica gori
Idem večeras sa igračima na feštu
Europa
Blizu Famosovog terena.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel to dođe kod Hrasnice negdjeTonySosa je napisao/la:Ljudi, ima li koga na Elisejskim Poljima?
Morel od Tonsona Alija Alija i njegova Armija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.