COYS je napisao/la:Najveca proslava poraza u historiji covjecanstva.
Srbi su tu bez premca ja mislim.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
COYS je napisao/la:Najveca proslava poraza u historiji covjecanstva.
Jbg kad je lako bit drugi na svijetu u sportu koji igra 3 milijarde ljudi.COYS je napisao/la:Najveca proslava poraza u historiji covjecanstva.
ForzeNord je napisao/la:Nije lako kad ne voliš ni svoje, a ni tuđe![]()
Male bošnje se pojedoše![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam ja kriv sto mi niko nikad nece nista da objasniDerdiyok je napisao/la:Moggi štema sa hiltovkom trijumfalnu kapiju. Nema veze što nije uključio.
Kako se ljudi samo prosipaju zadnjih dana na ovoj temiOsim13 je napisao/la:Mora Balkanski slinavac rat i bojeve spomenuti da Bog da vam rat u kući bio i izginuli svi u istom u boj
Trigered, alalSlevinKelevra je napisao/la:Kako se ljudi samo prosipaju zadnjih dana na ovoj temiOsim13 je napisao/la:Mora Balkanski slinavac rat i bojeve spomenuti da Bog da vam rat u kući bio i izginuli svi u istom u boj![]()
Prebaci kanal, boktejebo
sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
Samo Široki, samo Hrvatska
sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
U moru pitanja zanimljivo pitanje došlo je od jedne italijanske novinarke koja je pitala Ronalda o kraju rivalstva s Messijem, ali i da li će možda imati rivalstvo u Italiji s Maurom Icardijem i Edinom Džekom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.