NEKA PATI KOGA SMETARigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino

Ajme ludila

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
NEKA PATI KOGA SMETARigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino
A tata ništa jel, mora da je bh katolik, ne stidi se.Rigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino
sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
Samo Široki, samo Hrvatska
Obolit ces bolan, upali lemdarin docek ispred vjecne, dodi sebiOsim13 je napisao/la:A tata ništa jel, mora da je bh katolik, ne stidi se.Rigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino
sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
Samo Široki, samo Hrvatska![]()
![]()
Čarli i Vida dominiraju.Rigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino
Što bi obolio, baš mi je drago da su susjedi uzeli srebro, puno ovo znači za region čitav al mi je gušt handriti ove koji vrijeđaju moju državu, kao npr., oh pa da, ti i tebi takvi.Rigoletto je napisao/la:Obolit ces bolan, upali lemdarin docek ispred vjecne, dodi sebiOsim13 je napisao/la:A tata ništa jel, mora da je bh katolik, ne stidi se.Rigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino
Samo Široki, samo Hrvatska![]()
![]()
Uspjeli su ga zivog dovest do bineJonSnow je napisao/la:Čarli i Vida dominiraju.Rigoletto je napisao/la:Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti
Vida pijancino
Kad vidi modricevu ruznu facu ogadice mu se fudbalANTIFA ! je napisao/la:sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
![]()
![]()
Ko je Beljak? Sta je HSS? Njemu krivo sto je nitko i nista.filip13 je napisao/la:U JEDNOM trenutku dok se autobus probijao kroz navijače cestom koja vodi od zagrebačke zračne luke, u autobus je ušao Marko Perković Thompson. Krešo Beljak to nije dobro primio.
Autobus je ušao u Zagreb, a Thompson je još u njemu. Rukovao se i grlio s igračima i izbornikom Zlatkom Dalićem, a netko od igrača pozdravio ga je riječima "geni kameni".
Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju s Thompsonom uz opis: "Stigo je kralj! Jedan jedini!!! Idemo Hrvatska".
"Nabijem i njega i sve fašiste"
Njegovu prisutnost u autobusu s Vatrenima ipak nisu svi dobro podnijeli. Šef HSS-a Krešo Beljak iskazao je svoje nezadovoljstvo na Twitteru.
"Mora mi smeće fašističko dan pokvarit.. ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!", napisao je
CROtorious je napisao/la:Ko je Beljak? Sta je HSS? Njemu krivo sto je nitko i nista.filip13 je napisao/la:U JEDNOM trenutku dok se autobus probijao kroz navijače cestom koja vodi od zagrebačke zračne luke, u autobus je ušao Marko Perković Thompson. Krešo Beljak to nije dobro primio.
Autobus je ušao u Zagreb, a Thompson je još u njemu. Rukovao se i grlio s igračima i izbornikom Zlatkom Dalićem, a netko od igrača pozdravio ga je riječima "geni kameni".
Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju s Thompsonom uz opis: "Stigo je kralj! Jedan jedini!!! Idemo Hrvatska".
"Nabijem i njega i sve fašiste"
Njegovu prisutnost u autobusu s Vatrenima ipak nisu svi dobro podnijeli. Šef HSS-a Krešo Beljak iskazao je svoje nezadovoljstvo na Twitteru.
"Mora mi smeće fašističko dan pokvarit.. ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!", napisao je
Administracija dopusta svasta.let3 je napisao/la:Teža patetika ovih sa hercegovackog kamenjaracudi me da takvi nadhrvati nisu sad na trgu Bana u prvim redovima uz hitove thompsona, da slave na fešti, a ne da troše vrijeme na SS.ba foumu pokušavajuci nešto šuknuti bošnjacima
Tko je Džeko?sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
Kto je Modrić?spursman je napisao/la:Tko je Džeko?sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
A kto je taj, šta je taj da prostišOsim13 je napisao/la: Kto je Modrić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.