Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Derdiyok je napisao/la:A kto je taj, šta je taj da prostišOsim13 je napisao/la: Kto je Modrić?![]()
To je čovjek zbog kojeg si cijeli dan proveo na forumuOsim13 je napisao/la:Kto je Modrić?spursman je napisao/la:Tko je Džeko?sretan123 je napisao/la:Šta ćetw vi velike Bošnje uraditi kad sin kaže nećemo Džekin, tata kupi mi Modrićev dres.
Samo Široki, samo Hrvatska
Varaš se, Luka je odličan fudbaler i dobar momak za razliku od pojedinih, nema razloga da mi on nabija čirevespursman je napisao/la: To je čovjek zbog kojeg si cijeli dan proveo na forumu
Kawhi je napisao/la:Luka Modric poznat po utajivanju poreza pjeva Nije u soldima sve.
Kawhi je napisao/la:Luka Modric poznat po utajivanju poreza pjeva Nije u soldima sve.
Bravo ljudinoAlucard je napisao/la:Svaka cast Hrvatima! Ovako nesto se dozivi jednom ili nikada u zivotu. Cestitke kako njihovoj repki, tako isto i navijacima koji su ih docekali (preko pola miliona ljudi!)![]()
Nazalost mi ovo mozemo samo gledati i diviti se, i nadati se...da bar nesto priblizno ikada dozivimo.
Ne lozi se barba , pola njih je bosnjacko cvijece .ForzeNord je napisao/la:Nije lako kad ne voliš ni svoje, a ni tuđe![]()
Male bošnje se pojedoše![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.