Inace bivsi igrac partizana..Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Bakrac,Blagojevic,cujurcic,sinisa stranci...Nekoga sam jos zaboravio...Dolazi desno Stevanovic 100%...Mislim da od Lendrica nema nista...domorocki1921 je napisao/la:koliko stranaca sad imamo u ekipi?Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.
konačno imamo i respektabilnu ekipu na klupi,da možeš uvesti nekoga kako treba,a ne da izmišljaš.Sve pozicije su skoro pokrivene,neka dode taj bombasticni plus Lendra,i daj da šta ka....mo
uh Stevanovic, to bi bio pravi boom. plus Lendric i prejaka ekipa za ovu ligu.
p.s.
Stadion je fantazija, kako samo lijepo izgleda... jos kad legne krov na istok, a i nove klupe za rezervne igrace.. zaista pravimo veliki iskorak po pitanju infrastrukture..
p.s.
Stadion je fantazija, kako samo lijepo izgleda... jos kad legne krov na istok, a i nove klupe za rezervne igrace.. zaista pravimo veliki iskorak po pitanju infrastrukture..
Koji Stevanović?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Lendric ako ne ode vani, ostace sa nama sezonu da odradi, jos ima danas clanak u avazu...Stevanovic Alen je bas bomm samo imal on ugovor neki ? il ce bit posudba neka.. Jedan Na Jedan igraj Ivane tiDjuroje je napisao/la:Bakrac,Blagojevic,cujurcic,sinisa stranci...Nekoga sam jos zaboravio...Dolazi desno Stevanovic 100%...Mislim da od Lendrica nema nista...domorocki1921 je napisao/la:koliko stranaca sad imamo u ekipi?Djuroje je napisao/la:Dobro je sto Pavic uzeo bh drzavljanstvo nije vise stranac...A bomba koju krcmar sprema je Stevanovic.
konačno imamo i respektabilnu ekipu na klupi,da možeš uvesti nekoga kako treba,a ne da izmišljaš.Sve pozicije su skoro pokrivene,neka dode taj bombasticni plus Lendra,i daj da šta ka....mo
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 17 jul 2018, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mozda baby Stevanovic jer ce Sinisa postati otac 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mmmm sexy
Zajmović Lendrić Stevanović
Zajmović Lendrić Stevanović
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
zar taj lik nije vise od godinu dana bio povrijedjen
Ali nek bude na 60% kakav je nekad bio i bice pojacanje
Ali nek bude na 60% kakav je nekad bio i bice pojacanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nadimak mu je Boske, evo momak ispod napisa da je to MiroslavKonzerva je napisao/la:Stevanovic ovaj stevsnovic onaj...koji stevanovic pobogu ste,sasra se u gace izcekujuci tu bombu.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 17 jul 2018, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav Alen ljudi sta pricate...Stevanovic iz serveta,bivsi igrac
A osim njega dolaze Dzeko i Alisson u paketu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A gdje ćemo sa Zakarićem? 
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Rokoko87 je napisao/la:A gdje ćemo sa Zakarićem?

Pi.cka jedna yebo li ga Partizan
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
ovo je najveća bomba ovog prelaznog rokaKonzerva je napisao/la:
Bože kakva ljepota, jučer na treningu ni igrači nisu mogli vjerovati kako je dobar teren
- domorocki1921
- Kontakt:
ne svida mi se što je stadion urađen,kad budemo slavili titulu sad neće nam dati da uletimo na teren
VAKAT JE ZA TITULU!!!
Ovih dana smo na temi mogli pročitati da dolaze Bocca, Lendrić, Miroslav Stevanović, Alen Stevanović, Filipović, Filip Jazvić. Tema se pretvorila u britanski The Sun, ali neka bar nije dosadno.irfo je napisao/la:A osim njega dolaze Dzeko i Alisson u paketu.
Haaahahahhh sve ok,ali Alen Stevanovic pa momak igra u japanu za ozbiljne pare,dobro nije neko rekao Kolasinac stize da pojaca defanzivubraco je napisao/la:Ovih dana smo na temi mogli pročitati da dolaze Bocca, Lendrić, Miroslav Stevanović, Alen Stevanović, Filipović, Filip Jazvić. Tema se pretvorila u britanski The Sun, ali neka bar nije dosadno.irfo je napisao/la:A osim njega dolaze Dzeko i Alisson u paketu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, f16, GavranBeli, Hrasno15, KrajinaTm87, MrkiMedo i 63 gosta.