RK Bosna

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 okt 2010, 18:36

Ima na arena sport 1
svoj ti pos'o !

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 02 okt 2010, 18:42

IMATE PRIJENOS NA HRT2

Kuuler
Kontakt:

Post Postao/la Kuuler » 02 okt 2010, 18:48

a može li se hrt2 gledati online?
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!

Kuuler
Kontakt:

Post Postao/la Kuuler » 02 okt 2010, 19:01

ko ima racun na bwin moze gledati tekmu na live streamu. medjutim, na racunu mora biti nesto love, sto kod mene nije slucaj :S
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 02 okt 2010, 19:11

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 okt 2010, 19:18

Nemam ja ovo živaca gledati.Ovo u Bosni kao da neka djece pred nekom školom igraju.Sve nešto usporeno kao stare nane.Evo 14-ti minut još nisam vidio prodor ili neki šut sa 8-9 metara samo se nešto dobacivaju.Eh kad se sjetim samo evropskih i svjetskih prvenstava i pravog rukometa.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 okt 2010, 19:58

Hvala batice.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 okt 2010, 20:09

:mrgreen:

mali uvovic ce biti bolji od aziza beslagica.

zagreb je bolji za kreatora balica...steta. :(

nadam se da ce bosnu malo sreca posluziti... gooo bosna!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 02 okt 2010, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 okt 2010, 20:18

Upravo tako, jedini sport uz Sedecu Odbojku i Sah koji koliko toliko funkcionise u Sarajevu i tako malo gledalaca, a i oni sto su tu kao da su na nekoj pozorisnoj predstavi. :(

Totalno nepismena ruk.publika, steta.

Gooooooo Bosna!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2010, 20:31

Nerijeseno. Dobro je! Svaka cast za borbu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 okt 2010, 20:32

Kakav rezultat...

zasluzili smo ovo...svaka cast momcima,odlicna utakmica...cvrsta odbrana i velika borbenost su presudili

odusevljen sam,veliki bod :) :)

NAPRIJED BOSNO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 02 okt 2010, 20:33

ma samo malo da su bili pametniji mogli su dobiti zagreb.realno par gresaka u kljucim trenutcima kostalo nas je pobijede.svaka cast
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 okt 2010, 20:33

Bravo!!! Bod ko dva.

Smajlagicu treba podrska, moze on od Bosne napraviti dobar evropski kolektiv.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 okt 2010, 20:36

Oj sto Hrvati se tuze na sudije nije malo :lol:, al jbg ipak je njima ovo ko poraz pa moraju :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 okt 2010, 20:37

Upravo tako bod ko dva...jer u borbi za 4. mjesto sa constantom i st.petersburgom ovaj bod moze biti odlucujuci ako se uzme u obzir da ce medjusobni dueli tih timova odlucivat i pretpostavka da nece uspjeti otkinut bod-ove"velikim"...

Steta zbog onog poraza u rusiji a i ovo smo mogli dobit uz malo srece...al dobro je 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 okt 2010, 20:39

guber90 je napisao/la:Oj sto Hrvati se tuze na sudije nije malo :lol:, al jbg ipak je njima ovo ko poraz pa moraju :D.
:mrgreen: :mrgreen: , neka, misli su "lagano" a ono :o
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 okt 2010, 20:41

Kapisoda i Karacic nosioci igre.Niko ih nije mogao cuvati.Balic livada ziva samo dva gola :lol: :lol: :lol: .Kako ce zabiti go kad ga cuva PETAR PUCELJ.Uvodic 16 odbrana.Karacic 9 golova.Ma on ih je ubijao 6-7 golova im je dao sa 10 metara razvali bombu oni samo zinu.Onog frlju Arnaudovskog i drugog frlju Nekica(mislim da je Nekic) pod hitno otjerati pa oni pojma nemaju.Zbog Arnaudovskog smo zamalo izgubili.Niti ima sut,niti zna dodati loptu,niti proci igraca ama bas nista.Izvukli su remi zahvaljujuci borbenosti.Kosta Savic je ginuo za svaku loptu.I radovali su se bodu isto da su LP osvojili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Jaskic im zabi 3-4 gola za 20 minuta igre.U Bosni nema mjesti,a u Zagrebu ima cccc.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 okt 2010, 20:41

Evo ujedoh se za jezik.Ja ih onoliko iskritikova a oni napraviše pravo dobar rezultat.hajde neka bude i dalje tako ja da griješim a oni neka me demantuju dobrom igrom.Svaka čast a Zagreb ako misli ovakom igrom u vrh ,ćao,baj,baj.ČESTITAM

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 02 okt 2010, 20:42

A jesu se lozili da ce nas razvaliti...........cuj do 15 min ce sve biti rijeseno.......hahahaha......i sad vam na kraju slovenci krivi i famoznih 14 secundi :mrgreen: :mrgreen: Sto se dosli kad ste znali da ste ovdje najebali :P :P

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 okt 2010, 20:44

Nisam dugo vremena gledao Bosnu pa ću dati svoj komentar na netom završenu utakmicu.

Jedna jako tvrda, borbena, ne toliko za oko lijepa utakmica. Na kraju zasluženo bod ide na svaku stranu jer je tijekom skoro pa čitave utakmice rezultat bio u egalu. Moj dojam je da je Bosna i mogla dobiti Zagreba da je bila imalo hrabrija i koncentriranija u završnici te da je imala bar još jednog raspoloženog šutera izuzev Karačića.
Zagreb je došao u Sarajevo sa već upisanim bodovima pa je i opušteno ušao u utakmicu. A i Bosna je ušla ukočeno, malo se i prepala Zagreba.
Jako loše prvo poluvrijeme Zagreba, a i općenito obje ekipe. Bez imalo ideja i sa jako lošim šutem izvana. Osim Valčića i Špilera, nitko drugi se nije priključivao. Golman Bosne je bio izuzetno dobro raspoložen. Čak 8 obrana u 18minuta. zavidna statistika. Kapisoda je također bio dobro nabrijan.
Drugo poluvrijeme malo bolje, ali opet u nekom grču Zagreba. Štrlek reda gol za golom, Balić razigrava. Na kraju kad sam mislio da ćemo dobiti, ako nista drugo bar na iskustvo, nepotrebno isključenje Štrleka.
Zasluženo neriješeno.
Kod Bosne bih izdvojio tri igrača. Šutera Karačića, golmana Udovića i Kapisodu. Oni su odigrali na nivou i jako dobro. Onaj mali na desnom krilu Faruk bi mogao biti dobar u budućnosti. bosni fali dobar pivot, lijevo krilo i vanjski igrač. Jedna sasvim solidna ekipa koja bi mogla, ako igra borbeno i srčano, pomutiti ponekom favoritu račune, bar kod kuće..
Zagreb sad ide kod Rusa, a 16.10.dolazi Ciudad. nama je ovo propušteni bod, uz sav respekt prema Bosni.

I na kraju, jako lijep prijem od strane navijača :) Očekivao sam punu dvoranu i vatreniju atmosferu pa sam u tom pogledu malo razočaran. Ipak to ponese igrače..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.