FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2018, 17:58

sloboda63 je napisao/la:Sada imamo veliko konkurenciju na stoperima a to je dobro, ako bi mogao doći još jedan dobar napadač smio bih prognozirati da smo u LZP.
nema vise lzp, sad se igra trokruzni sistem

al prvih 6 ekipa nakon 22 kola, imace tekmu vise na domacem terenu, a najbolje 4 ekipe nece igrat medjusobno u posljednjih 5 kola

doduse, ovo posljednje mi nije jasno i nema logike, al ko zna jel istina, novine svasta pisu

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 17 jul 2018, 18:04

da da upravu si ja pogriješio to sam mislio da bi bili među prvih 5-6 ekipa

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 17 jul 2018, 18:05

Memovic 193 cm
Adzem 194 cm
Ignjatovic 194 cm
Vasiljevic 199 cm
Makar cemo imati ubjedljivo najvisu odbranu u ligi ako nista i makar nam ne bi trebali prekidi biti problem kao prethodnih godina. Jel ovo sad znaci da Adzem definitivno ispada iz svakog moguceg scenaria da igra?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 jul 2018, 18:31

Dajte jos spica provjerenog i to je to.

I da onda se riješiti prekobrojnih, inače ćemo imati 35 igrača i nema logike nikakve.

Zna li neko jesu li ovi mlađi igrači dodatno produžili ugovore?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 jul 2018, 18:32

Treba Salihovica poslati na posudbu.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 jul 2018, 18:48

Ocito da se neki igraci cekaju, ako im propadne ugovor vani onda dolaze nama

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2018, 22:38

bhpremierliga12 je napisao/la:Memovic 193 cm
Adzem 194 cm
Ignjatovic 194 cm
Vasiljevic 199 cm
Makar cemo imati ubjedljivo najvisu odbranu u ligi ako nista i makar nam ne bi trebali prekidi biti problem kao prethodnih godina. Jel ovo sad znaci da Adzem definitivno ispada iz svakog moguceg scenaria da igra?
Imam osjecaj da ce otici neko od Adzem, Vasiljevic..

Onaj golman Crnogorac vjerovatno nije ostao, pa dolaze dva golmana.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 17 jul 2018, 22:40

Ako dovedu nekog solidnog napadaca, mislim da je ovo ekipa za respekt.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 jul 2018, 23:00

Na treningu Slobode dva nova igrača: Očekuje se dolazak još jednog stopera i golmana
Ne večerašnjem treningu Slobode predstavljena su dva nova nogometaša.
Na treningu Slobode dva nova igrača: Očekuje se dolazak još jednog stopera i golmana
Ne večerašnjem treningu Slobode predstavljena su dva nova nogometaša.
Iz banjalučkog Borca došao je, i sklopio jednogodišnji ugovor s Tuzlacima, vratar Goran Vukliš (30), iskusni čuvar mreže koji je u karijeri, među ostalim, branio za ekipe Leotara iz Trebinja, Rudara iz Pljevalja, OFK Beograda i Novog Pazara.
Nakon povrede koljena prvog vratara Azira Muminovića, koji će s terena nakon operacije iduće sedmice odsustvovati najmanje pola godine, Vukliš se nameće kao “jedinica” s obzirom na to da u konkurenciji ima mlade i neiskusne Dinu Čizmića i Harisa Glušca, mladiće iz Omladinskog pogona Slobode.
Novi igrač je i Aleksandar Ignjatović koji se, u stvari, vratio u Slobodu iako je prije 25 dana otišao s Tušnja bez produženja ugovora.
Navodno nije bio igrač na koga je računao Admir Smajić, a nakon što je Slobodin tim menadžer iznenada napustio Tuzlu, čelnici kluba su deficit na stoperskim pozicijama odlučili popuniti Ignjatovićem.
– Vratio se iako je bio pred potpisom ugovora za Radnički iz Niša – izjavio je Feni predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
U klupskim kuloarima spominje se da će u Slobodu možda već sutra doći još dva nova igrača – stoper Damir Memović, te vratar Goran Čokorilo, obojica iz Srbije.
U ovom trenutku Tuzlaci grozničavo pokušavaju pronaći još jednog “špica” kako bi pojačali napadačku formaciju ekipe, uoči subotnjeg početka prvenstva i susreta s državnim prvakom Zrinjskim.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 17 jul 2018, 23:21

Steta samo zbog povrede Azira, da nje nije bilo stvarno bi imali mnogo dobar tim, pogotovo sad sa Ignjatom nazad i ako se dovede taj spic, ekipa za respekt i gornji dio tabele.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jul 2018, 23:23

ne smatram da nam treba napadac, to ce sjebat barabana il livancica, a uvjeren sam da bi obojici bili dobri

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 17 jul 2018, 23:43

Sva sreca pa se pitas kao Lazio u italijanskom prvenstvu.

Centarfor kvalitetan pod hitno mora doci !

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 17 jul 2018, 23:48

Chinaglia je napisao/la:ne smatram da nam treba napadac, to ce sjebat barabana il livancica, a uvjeren sam da bi obojici bili dobri
Preduga je sezona+kup da bi se ostalo samo na Vidovicu kao jedinom napadacu i tu da Smajic igra, definitivno nam treba napadac, bice vremena za sve da igraju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2018, 23:51

Chinaglia je napisao/la:ne smatram da nam treba napadac, to ce sjebat barabana il livancica, a uvjeren sam da bi obojici bili dobri

Nakon ovog razocarenja mi je svejedno ko je napadac :roll:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 jul 2018, 00:04

HElo je napisao/la:Sva sreca pa se pitas kao Lazio u italijanskom prvenstvu.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: obavezno napadac,ova 2 su manekeni i to niski!
DRŽAVA TUZLA!!

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 18 jul 2018, 00:17

Treba centarfor itekako, a samo mi nije jasno sto seru za ignjatovica da im nije trebao, trebao im je itekako ali im je bio preskup.
Smajicu nije trebao koji je radio sad sa Bosnjakovicem, a Bosnjakovicu bez Smajica treba?
Dakle ako je to istina, mozemo zakljuciti da taj tandem nije funkcionirao kako treba.
Smajic dovodi igrace a Bosnjakovic ih trenira i uigrava? Nema logike, na kraju se Milenku J**+ gdje god sta ima poslije utakmice, zato sto igraju igraci koje nije on doveo uopste?
Opet nas Senad maze kako stigne.
Reci brate realno bio nam je momak skup, uspjeli smo se dogovorit i sa zadovoljstvom nastavljamo suradnju, uspjeli smo zadrzati kvalitetnog stopera i to je pojacanje za nas.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jul 2018, 00:21

Jos napadač i možemo se sa svima potući.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 jul 2018, 00:28

NjonjoVam je napisao/la:
HElo je napisao/la:Sva sreca pa se pitas kao Lazio u italijanskom prvenstvu.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: obavezno napadac,ova 2 su manekeni i to niski!
Ti kako hoces, ja "dajinom wonderkidu" i drugom "ljubitelju suhomesnatih proizvoda" ne vjerujem bas puno :nene:
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 18 jul 2018, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jul 2018, 00:29

dovodjenjem napadaca, smajic se ponovo gura na krilo, gdje on jednostavno nije efikasan... jeste on zabio 5-6 golova, al njegov uticaj na igru s pozicije krila je minimalan, niti ima prodornost, niti centarsut, kreativnost, nista, stoga su baraban i livancic mnogo bolje opcije

ne znam zasto se sumnja u smajica, on je napadac i dijete je pokazalo da ne igra zato sto mu je mujkanovic clan porodice, vec zato sto je talentovan igrac i ima potencijal... ta prica o njegovoj visini je besmislena, ne igra napadac glavom samo kad skace uz stopera, ima i nesto sto se zove pozicioniranje... pitanje je dal ce napadac imat dovoljno lopti, a ne dal moze zabijat golove

ako napadac bude imao lopti, zabijat ce golove, bio to smajic ili neko drugi, ako ne bude lopti, napadac nece zabijat golove, sto smo i vidjeli u prethodnoj sezoni... nije bekic bio problem, problem je to sto nije bilo lopti za napadaca

to sto vi ljecite komplekse na smajicu, nije njegov problem, nego vas...

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 jul 2018, 00:33

Chinaglia je napisao/la:dovodjenjem napadaca, smajic se ponovo gura na krilo, gdje on jednostavno nije efikasan... jeste on zabio 5-6 golova, al njegov uticaj na igru s pozicije krila je minimalan, niti ima prodornost, niti centarsut, kreativnost, nista, stoga su baraban i livancic mnogo bolje opcije

ne znam zasto se sumnja u smajica, on je napadac i dijete je pokazalo da ne igra zato sto mu je mujkanovic clan porodice, vec zato sto je talentovan igrac i ima potencijal... ta prica o njegovoj visini je besmislena, ne igra napadac glavom samo kad skace uz stopera, ima i nesto sto se zove pozicioniranje... pitanje je dal ce napadac imat dovoljno lopti, a ne dal moze zabijat golove

ako napadac bude imao lopti, zabijat ce golove, bio to smajic ili neko drugi, ako ne bude lopti, napadac nece zabijat golove, sto smo i vidjeli u prethodnoj sezoni... nije bekic bio problem, problem je to sto nije bilo lopti za napadaca

to sto vi ljecite komplekse na smajicu, nije njegov problem, nego vas...
Eto tinejdzer od 18 godina zna se pozicionirat, aj ne rise

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []