Ma imam traume jer ne igra Pjanić koji je meni nanjeo traumeBIHfan je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Jeste to dali go
Jesmo jesmo, sta je tu cudno?
Isad imas traume od prosle godine?
Ovako se nikad neće sjetit Perez da ga kupi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma imam traume jer ne igra Pjanić koji je meni nanjeo traumeBIHfan je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Jeste to dali go
Jesmo jesmo, sta je tu cudno?
Isad imas traume od prosle godine?
Samo mi navedi primjer kada je poceo igrati na najvisem nivou i u kojem je klubu njegovo ime postalo vrlo zvucno?jacky09 je napisao/la:Čuj 'potencijal i lagano izrasta u jednog od velikih igraca" a čovjek ima 27 godina.Omerbavarac je napisao/la:Ako ne moze u Francuskom prvenstvu, moze u LP.
Bastos je ogroman potencijal i lagano izrasta u jednog od velikih igraca.
Ne kužim.Omerbavarac je napisao/la:Samo mi navedi primjer kada je poceo igrati na najvisem nivou i u kojem je klubu njegovo ime postalo vrlo zvucno?jacky09 je napisao/la:Čuj 'potencijal i lagano izrasta u jednog od velikih igraca" a čovjek ima 27 godina.Omerbavarac je napisao/la:Ako ne moze u Francuskom prvenstvu, moze u LP.
Bastos je ogroman potencijal i lagano izrasta u jednog od velikih igraca.
Treba imati kapacitet mozga da se skuzi.Omerbavarac je napisao/la:[quote="jacky09"
Ne kužim.![]()
On je sa 27 gotov igrač, nemože on sa skoro 30 biti 'ogroman potencijal' i neće sa 30 godina izrastati u igrača.
Ovdje cemo zavrsiti sa raspravom, barem sto se mene tice, jer ocigledno je da cemo obojica imati objasnjenje teorije i da nikada necemo postici kompromis.jacky09 je napisao/la:
Vidim velik ti je taj kapacitet.
Naravno da je imao priliku, i dokazao je se u Lilleu inače nebi završio u Lyonu.
I trenutno nije potencijal, potencijal je bio sa 20 godina možda.
jacky09 je napisao/la:Briand danas 2 gola i asistencija.
Odradio je svoje, sledecu utakmicu Cris je ponovo zdrav.dr.van nostrand je napisao/la:bice pravo iznenadjenje ako Lovren ponovo uskoro zaigra u prvih 11 za Lyon!!
Upalis sebi teletext i gledas kad ce gol pozutiti, ionako ne bi gledao tekmu od rezanja pecenice i guljenja mandarina..sikirica je napisao/la:E ovako.Smjestio sam se uz racunar.Narezo sebi pecenice,kolac,uzo kilu mandarina,3 smokija i dva soka za vecerasnju utakmicu.Samo mi jos treba link. Ima li iko?
dzaba covjek kupio pecenice,kolac,uzo kilu mandarina,3 smokija i dva sokaDevil je napisao/la:Gledam na Areni tako da ti ne mogu pomoci.
Probay na myp2p,ili atdhe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.