FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Trudio sam se da ne gledam i maksimalno izbjegavam slike novog terena, čuvao sam to za večeras svojim očima da vidim, da se zaljubim po ko zna koji put. VTŽ!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gojko Kačar..legenda reala je napisao/la:Dolazi veznjak sa dugogodišnjim iskustvom igranja u BundesligiLjoZee je napisao/la:Lendric u Sarajevu trenutno boravi.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Osim13 je napisao/la:Trudio sam se da ne gledam i maksimalno izbjegavam slike novog terena, čuvao sam to za večeras svojim očima da vidim, da se zaljubim po ko zna koji put. VTŽ!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a lijepa dana za utakmicu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
konstantinos
- Kontakt:
Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
ps(i ko su po vama bila tri najbolja igraca kluba prosle sezone)?
Nekad medju najboljima, nekad medju najgorima, u drugoj polusezoni jedan od najboljihkonstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
1.Zakaric
2.Zajmovic
3.Ramovic
Hajde Željo! 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja samo sinanu vjerujem
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma iskreno ne vjerujem da mozemo Kacara dovesti, jbg jest bio klupa prosle godine ali klupa u bundesligasu, moze u cvajtu sigurno ne vidim sto bi dosao kod nas 
I jedva cekam tekmu danas i vidjeti stadion

I jedva cekam tekmu danas i vidjeti stadion
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Danas ispratit ovo protiv Narve a sutra navijati za Stumbras. Iako su u boljoj formi od Kiprana, lošiji su tim. Inače, Stumbras je najveći i najstariji proizvođač alkoholnih pića u Litvaniji.
Pregledao sam snimak iz prve tekme, malo je reći da su u lošim uslovima igrali:
Pregledao sam snimak iz prve tekme, malo je reći da su u lošim uslovima igrali:
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Jel moguce da nisi Graovca stavio u 3?irfo je napisao/la:Nekad medju najboljima, nekad medju najgorima, u drugoj polusezoni jedan od najboljihkonstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
1.Zakaric
2.Zajmovic
3.Ramovic
Po meni on Zakaric i Dzeno trojica.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Bolji mi je Ramovic bio, poslije njih trojice Graovac, jer imo je losih momenata posebno pocetkom sezoneEdin TM87 je napisao/la:Jel moguce da nisi Graovca stavio u 3?irfo je napisao/la:Nekad medju najboljima, nekad medju najgorima, u drugoj polusezoni jedan od najboljihkonstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
1.Zakaric
2.Zajmovic
3.Ramovic
Po meni on Zakaric i Dzeno trojica.
Ara se pokušava dovesti na posudbu.
AJMOOOOOOOOOOOO
Narvu cemo preplivati ko plitak potok
Narvu cemo preplivati ko plitak potok
1.) Zakarickonstantinos je napisao/la:Da li mozete nesto da mi kazete o Jovanu Blagojevicu,pricaju ljudi da je bio najbolji igrac Zelje prosle sezone?
2.) Graovac
3.) Blagojevic ako gledamo komplet sezonu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Ljozeeee, Rivaldinho, Vanja8 i 18 gostiju.