2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Baš me interesuje kako će Toronto pokušati da uvjeri Kawhija da potpiše na duže a iza ćoška vrebaju Lejkersi.
Nisu ljudi bezgrešni, imaju sigurno grešaka, koje sam i sam pisao.
Ali vala ako ko zna raditi ovaj posao, onda su to ova dvojica.
Ali vala ako ko zna raditi ovaj posao, onda su to ova dvojica.
Javljeno mu je u Vegasu da neće biti trejdan, a uostalom "pomjeraju" ih iz njihove comfort zone i valjda imaju pravo da im se to ne sviđaRollsRoyce je napisao/la:Ma Derozan je sjajan igrač, San Antonio će opet biti među četiri na zapadu.
Ne razumijem zašto ovi igrači plaču na svaki trade, Demar treba biti sretan što odlazi u San Antonio, Kawhi treba biti sretan što će otići u ekipu u kojoj će se možda i najlakše prilagoditi sistemu, postati prva violina, i ostali igrači će se njemu prilagođavati. Oni plaču kao da ih neko u logor šalje, a ne u ekipe i mjesta koja će ih dočekati kao kraljeve, stvarno fascinantno.
dobise degrozena rofl,kad se spominjao da ide u la prosle godine ismijavali su ih a sad normala degrozen je superstar.
Sto alem kaze slijedi im delete do 2030
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko te vrijdja? Kad ti je ruzna rijec napisana?Kawhi je napisao/la:Nezalaganje treba sjahati. Od potpisa LMA nije napravljen dovar potez, a prije toga od draftanja Kawhija i on i dalje ima opravdanje za sve sto PATFO uradi. U svemu tome vrijedja svakog ko misli da su Spursi nesto pogrijesili.Belmin6 je napisao/la:Kawhi sjaši malo Bogati.
Jedva cekam kad pocne pisati kako je DDR najbolji SG lige.
Ti danima pises nebuloze kojima se cijeli forum smije,a na to sve ne znas kako cap funkcionise i o tome pricas jos od ugovora Millsu i Gasolu.Da li znas da da su oni pusteni kad su potpisivali ugovore,da mi nikog ne bi mogli dovesti umjesto njih?
Da li ti shvatas da se trejd sa LAL ne moze odraditi zbog capa? Da li si svjestan da PHI i BOS ne zele dati Browna odnosno Fultza?
Kad sve to zbrojis,evo cekam da mi das racionalan i konkretan odgovor.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mogu ponuditi 190/5, a Lakersi 141/4, ali u isto vrijeme mogu ponuditi kao što je Oklahoma da poslije druge godine imas pravo produžiti pa da dobije super max a to je prema danasnjim mjerilima 221 /5....sljivo je napisao/la:Baš me interesuje kako će Toronto pokušati da uvjeri Kawhija da potpiše na duže a iza ćoška vrebaju Lejkersi.
- Vainglorious
- Kontakt:
Ne kontam navijace spursa nikako... Koji plac, a za igraca koji otvoreno kaze da nece da igra, koji je zabio noz u leđa granšizi koja ga je iznjedrila i koji je u zadnjoj godini ugovora dobijes all-star igraca sa finim ugovorom. I jos barem jednog talentovanog klinca koji je dobar materijal za nadogradnju. Nije DD debil, vidjecete kako ce napredovati pod Popom naredne godine. Genijalan potez uprave, koji dokazuje da SAS i dalje ostaje u vrhu lige po pitanju funkcionisanja.
A za iducu godinu, sve mi mirise na scenarij koji su jezerasi vec prosli. Ne urade nista da dovedu all star igraca koji pokazuje otvoren interes za njega pa onda u junu iduce godine placu kako je picka. Ove godine je to bio PG, Kawhi zagarantovano iduce. Kako se osloniti na igraca koji je krvnicki zabio noz u leđa fransizi koja je od poluprospekta od njega napravila superstara, samo zato sto je rekao da zeli igrati kod vas. Pa lik **** supermax SAS zbog par izjava u medijima, a da nece **** iduce godine LAL jer nisu ucinili nista da ga dovedu. Jedini FO koji je ponovo ispusio je LAL. Jarane, kad u istoj godini dovedes Lebrona i ispusis sve ostalo. Tacno vrhunac nesposobnosti.
A za iducu godinu, sve mi mirise na scenarij koji su jezerasi vec prosli. Ne urade nista da dovedu all star igraca koji pokazuje otvoren interes za njega pa onda u junu iduce godine placu kako je picka. Ove godine je to bio PG, Kawhi zagarantovano iduce. Kako se osloniti na igraca koji je krvnicki zabio noz u leđa fransizi koja je od poluprospekta od njega napravila superstara, samo zato sto je rekao da zeli igrati kod vas. Pa lik **** supermax SAS zbog par izjava u medijima, a da nece **** iduce godine LAL jer nisu ucinili nista da ga dovedu. Jedini FO koji je ponovo ispusio je LAL. Jarane, kad u istoj godini dovedes Lebrona i ispusis sve ostalo. Tacno vrhunac nesposobnosti.
Ajde javi ostale igrace u trejdu , nije atomska fizika..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Obrnuto je druze.TOR mu odmah po zavrsetku trejda moze ponuditi 140/4.A kad postane FA,onda mu svako ko ima max.prostor moze ponuditi 190/5.Niko mu osim SA ne moze ponuditi supermax.Kobe Bryant je napisao/la:Mogu ponuditi 190/5, a Lakersi 141/4, ali u isto vrijeme mogu ponuditi kao što je Oklahoma da poslije druge godine imas pravo produžiti pa da dobije super max a to je prema danasnjim mjerilima 221 /5....sljivo je napisao/la:Baš me interesuje kako će Toronto pokušati da uvjeri Kawhija da potpiše na duže a iza ćoška vrebaju Lejkersi.
Pa bio bi 20 puta vise nego u Spursima, samo ako bude na nivou top 5 igraca lige. Medija to onda spinuje da je cool biti miran i povucen, its LA babyirfo je napisao/la:Ma kakav shoe deal za lika koji je najmanje marketable all star ikada, nit se smije nit prica, nema ga na socijalnim mrezama, vise je marketable nemanja bjelica od njega, smijesno ga je porediti sa hardenom sto se toga ticealemsa je napisao/la:U LA ce biti, ako bude igrao na nivou naravno. San Antonio nea prostor za takvo nesto, jos zele da kontrolisu endorsements. U LA to nije slucajNEZALAGANJE je napisao/la:Da bi dobio jak shoe deal ili bilo koji deal,moras znati reklamirati,moras biti dostupan javnosti,moras biti na socijalnim mrezama itd itd...
Da li je to Kawhi radio,da li je takva osoba i da li je na socijalnim mrezama?Ne.
Pa u Lakersima bi po marketabilnosti bio 7. lik
Spurs have agree to trade Kawhi Leonard and Danny Green to Toronto for DeMar DeRozan, Jakob Poeltl and a protected 2019 first-round pick, league **** tell ESPN. Trade call with league office is starting shortly.
E ovo qrcu ne valja.
Uz Kawhija dali i Greena
a Toronto dao fransiznog igraca za jednu godinu Kawhija, a i opet ce ih yebati ko da gledam. Bice opet povrijedjen 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sa jednim dijelom se slažem da je DD jedan od najboljih SG lige i da može u SAS biti još bolji...Vainglorious je napisao/la:Ne kontam navijace spursa nikako... Koji plac, a za igraca koji otvoreno kaze da nece da igra, koji je zabio noz u leđa granšizi koja ga je iznjedrila i koji je u zadnjoj godini ugovora dobijes all-star igraca sa finim ugovorom. I jos barem jednog talentovanog klinca koji je dobar materijal za nadogradnju. Nije DD debil, vidjecete kako ce napredovati pod Popom naredne godine. Genijalan potez uprave, koji dokazuje da SAS i dalje ostaje u vrhu lige po pitanju funkcionisanja.
"medžutua" LAL nije napravio nikakvu grešku, 1. Da su trade za PG13 ne bi imali mlade jezgre, a Indiana je tražila od Lakersa najviše baš iz inata što je ovaj izjavio da hoće samo produžiti za Lakerse. Ali ovo što mu je Oklahoma ponudila samo budala može odbiti znaci ponudila mu je 2+2 godine vjerovatno sa obećanjem za supermax. Lakersi nisu znali za Kawhia to se slučajno desilo, opet što bi rizikovali, SAS je htio sve od Lakersa što vrijedi i pickove i zamjenu pickova bez Denga što za upitno zdravlje Kawhia Lakersi i niko normalan ne bi prihvatio. Ovako mogu na ljeto opet očistiti prostor i potpisati Kawhia ili Thomsona ili Butlera. A ni Lebron nije zahtjevao, bolje je taj na ljeto all star + Hart + Ingram + Kuzma + 2 picka + 2 prava na zamjenu pickova nego Kawhi sada I Lebron sami...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je Kawhi silovao Spurse to nisu istine 
Žao mi DeRozana. Nož u leđa.
Žao mi DeRozana. Nož u leđa.
Da mi je neko pričao da je moguće napraviti trade u kojem obje ekipe loše prolaze(a još uključuje 2 superstara) ne bih mu vjerovao.Oikamid je napisao/la:Spurs have agree to trade Kawhi Leonard and Danny Green to Toronto for DeMar DeRozan, Jakob Poeltl and a protected 2019 first-round pick, league **** tell ESPN. Trade call with league office is starting shortly.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pa ni OGa nisu dobili
jos i Greena dali
bolje da su od Lakersa uzeli Denga 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
hahahahhaa kawhi mi je najveci idol, kakvo karanje ekipe
uletila burgija od 30 cm

uletila burgija od 30 cm
Dres se babuke mora kupitTorres_9 je napisao/la:hahahahhaa kawhi mi je najveci idol, kakvo karanje ekipe![]()
![]()
uletila burgija od 30 cm![]()
Ako je ovo taj bolji paket nego što su Lakersi nudili onda čestitam Spursima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.