2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
pa ovo ce ostati u historiji upisano kao najvece yebavanje jednog igraca ekipe, pa bilo je trade requestova i biti ce ali ovo je specificni slucaj gdje odglumis povredu
mislim da ovo nece niko ponoviti, ali samo je ovo dokaz da nesto bas bas je puklo izmedju njih, uz to sto je Kawhi go.vno ispo sa glumom 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Cuj nece da igra za Toronto. Sta je umislio sebi taj lik? Daoce ga suspendovat pa nek ganja loptu po Kini.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
well then...

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
BIHfan je napisao/la:Cuj nece da igra za Toronto. Sta je umislio sebi taj lik? Daoce ga suspendovat pa nek ganja loptu po Kini.
Očigledno da momak ima nekih problema, nije više sav svoj.. Da nije uletio u kakvu sektu.
A sta tacno znaci ovaj zasticeni pik prve runde. San Antonio preuzima pik od toronta ako i kad ovi budu ?
nema potpisa
ma ja prvi koji bude iznad 20tog ide SAS-u tj. odma ove godine najvjerovatnijeAdmir_Sa je napisao/la:A sta tacno znaci ovaj zasticeni pik prve runde. San Antonio preuzima pik od toronta ako i kad ovi budu ?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ne kontam likovanje Kawhija od strane nekih forumaša i kao "podyebavanje" Spursa kao franšize. To je mogla biti priča u Januaru, sad se već vidi da je frajer udaren u glavu, mutav, zaostao, koji li već vrag.
Njega treba psihijatru prvo poslati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Seljacinamiki_92 je napisao/la:well then...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sto je udaren? Sto nece da igra za njih?Brokula je napisao/la:Ne kontam likovanje Kawhija od strane nekih forumaša i kao "podyebavanje" Spursa kao franšize. To je mogla biti priča u Januaru, sad se već vidi da je frajer udaren u glavu, mutav, zaostao, koji li već vrag.
Meni je cudno da NBA liga i timovi nemaju neke metode da spriječe ovo sto Lenard radi, mislim ljudi te plaćaju a tebi se ne igra i postavljas neke uvjete. Ne kontam
nema potpisa
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Raptors should trade Kawhi to the Lakers in exchange for Kobe’s 81 point game picture frame with complete stats plus the jersey and shoes Kobe wore that day.
Kao npr?Admir_Sa je napisao/la:Meni je cudno da NBA liga i timovi nemaju neke metode da spriječe ovo sto Lenard radi, mislim ljudi te plaćaju a tebi se ne igra i postavljas neke uvjete. Ne kontam
Zamislite koliko bi Oklahomi svanulo da Melo lazira neku povredu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam bas pametan, a i oni rade za dobru lovu pa nek skontas. Al mi NBA izgleda kao predobra firma da im se ovakve stvari dešavajualemsa je napisao/la:Kao npr?Admir_Sa je napisao/la:Meni je cudno da NBA liga i timovi nemaju neke metode da spriječe ovo sto Lenard radi, mislim ljudi te plaćaju a tebi se ne igra i postavljas neke uvjete. Ne kontam
nema potpisa
Prezadovoljan sam razvojem situacije, pribojavao sam se da necemo ponuditi sve i svasta za Kawhija, ali srecom, nismo. Extra.
Sto se tice trejda, vjerovatno najveci gubitnik je Kawhi. Nit je dobio destinaciju, nit je dobio pare, nit ista.
Ne moze nastaviti sa glumom i neigranjem, jer onda sigurno nece dobiti pare koje on prizeljkuje sljedece godine.
Kad je u pitanju DDr, ja sam silno bio za njegov dolazak u Lakerse. Vrhunski scorer, karakteran lik i bas draga licnost, koji je po meni sigurno top3 SG u ligi.
Sigurno da ima i dosta igrackih mana, ali kad je u pitanju takav nivoa igraca, ocekujem da ce samo napredovati u Spursima.
Sto se tice trejda, vjerovatno najveci gubitnik je Kawhi. Nit je dobio destinaciju, nit je dobio pare, nit ista.
Ne moze nastaviti sa glumom i neigranjem, jer onda sigurno nece dobiti pare koje on prizeljkuje sljedece godine.
Kad je u pitanju DDr, ja sam silno bio za njegov dolazak u Lakerse. Vrhunski scorer, karakteran lik i bas draga licnost, koji je po meni sigurno top3 SG u ligi.
Sigurno da ima i dosta igrackih mana, ali kad je u pitanju takav nivoa igraca, ocekujem da ce samo napredovati u Spursima.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Vrhunski scorer lol
Pogledaj brojke u PO pa ćeš znati kakav je igrač
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
PogledoLillard je napisao/la:Vrhunski scorer lol
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.