FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
imal hejtera slobode
Samo da ne izgubimo u uvodnoj utakmici,sve ostalo je dobro.Bod bi bio zadovoljavajući.Pobjeda top.Ne smijemo sebi dopuštati luksuz da gubimo bodove kući, ma protiv bilo koga igrali.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Golmani: Vuklis, Cokorilo, Muminovic (povreda)
Desni bekovic: Terzic, Beganovic
Lijevi bekovi: Ivetic, Sivsic
Stoperi: Ignjatovic, Adzem, Memovic, Salihovic
Veznjaci: Civic, Hadzanovic, Prses, Hodzic
Krila: Livancic, Baraban, Piric, Hodzic, Omerovic
Ofanzivni vezni: Alispahic, Husejinovic
Napadaci: Smajic, Vidovic.
Nismo toliko losi mada je bilo dobro da Vasiljevic ostane da komanduje tu.
U odnosu na januar u gubitku smo za Rustemovica, Bekica i Husica. U odnosu na citavu sezonu za Todorovica.
U odnosu na januar u gubitku smo za Rustemovica, Bekica i Husica. U odnosu na citavu sezonu za Todorovica.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jul 2018, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ako izgubimo od Zrinjskog mi smo ****
jer ovo je strasno. idu igraci, dolaze 2 dana prije utakmice.
Hajd da je to jedna korekcija i neko top pojacnaje tipa Kunica, covjek bi aplaudirao . Ali mijenja se cijela zadnja linija ukljucujuci i golmane
boze srece da sta od ovog bude
jer ovo je strasno. idu igraci, dolaze 2 dana prije utakmice.
Hajd da je to jedna korekcija i neko top pojacnaje tipa Kunica, covjek bi aplaudirao . Ali mijenja se cijela zadnja linija ukljucujuci i golmane
boze srece da sta od ovog bude
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa jel dosao Memovic sigurno ili je samo clanak sinoc bio da bi mogao doci?tuzlak1987 je napisao/la:Golmani: Vuklis, Cokorilo, Muminovic (povreda)
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Cirkus se nastavlja,igrac odradi pripreme i onda ces ga pustit dva dana pred pocetak prvenstva,a dovodis igraca koji nije prosao dana priprema sa klubom.. nema sta,fantastican posao ! 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Zanimljivo kako hari ispuze kada je pizdarrija i onda ga nema do sljedeće 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ovo oko Vasiljevića je nekako čudno,jedino ako će i klub konkretno imati neku korist treba ga pustit.Mada ne treba nam ni ono kao sa Fatićem i Kostićem,daj ga s juniorima pa onda prc tužbe vam tam.Ako se mogu dogovoriti da i jedni i drugi budu zadovoljni onda treba to završit na najbolji mogući način.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Obzirom da je došao Ignjatović, ako Vasiljević ima ugovor sa Slobodom uzeti za njega odštetu i neka ide. Samo Sloboda.
Sta cu kad nema dobrih vijesti,redaju se lose vijesti jedna za drugom ,mora se komentarisat jbg.MakabiTuzla je napisao/la:Zanimljivo kako hari ispuze kada je pizdarrija i onda ga nema do sljedeće
Nadam se da ce ako ga puste,to i naplatiti,jer valjda ima potpisan ugovor sa klubom,da ne bude kao sa Ordagicem i slicnim desavanjima
Nisam u toku zadnjih dana,zna li neko šta je sa Harija Mehmedagića ? Znam da je bio povrijeđen,kakvo je stanje sta njegovim ugovorom?.Jedno vrijeme je i karijera bila pod (?) .
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sa igracima se ne treba dovoditi na jaransku relaciju. Dobro ovo je prema njemu dzentlmenski potez, idi zaradi ali je mutno to da li ce nekom dati koju hiljadu da ga puste, a sigurno je to da mi ostajemo bez iskusnog uigranog igraca. Ne mozemo biti kao kafana, treba malo i rezultat ganjati.
U tome je neka razlika izmedju nas i Zrinjskog jer se kod nas igraci od starta drugacije postave, a i uprava.
Isto i to da mi sigurno od odlaska i smrti nekih legendi iz perioda Jugoslavije u klubu nemamo nekog ko istinski voli klub, za sve ima prostora i svi se nadju samo se Sloboda ne nadje nikad.
U tome je neka razlika izmedju nas i Zrinjskog jer se kod nas igraci od starta drugacije postave, a i uprava.
Isto i to da mi sigurno od odlaska i smrti nekih legendi iz perioda Jugoslavije u klubu nemamo nekog ko istinski voli klub, za sve ima prostora i svi se nadju samo se Sloboda ne nadje nikad.
Ma lik ne zna gdje se Tusanj nalazi bukvalno.MakabiTuzla je napisao/la:Zanimljivo kako hari ispuze kada je pizdarrija i onda ga nema do sljedeće
onaj trening sto sam ja odgledao Hari nije mogao trcati kako treba, po posebnom programu je trenirao.HPCompaq je napisao/la:Nisam u toku zadnjih dana,zna li neko šta je sa Harija Mehmedagića ? Znam da je bio povrijeđen,kakvo je stanje sta njegovim ugovorom?.Jedno vrijeme je i karijera bila pod (?) .
Sloboda Tuzla
Siguran sam ako puste Vasiljevića da ide,da će neko to naplatiti,Hoće 100%harry_90 je napisao/la:Sta cu kad nema dobrih vijesti,redaju se lose vijesti jedna za drugom ,mora se komentarisat jbg.MakabiTuzla je napisao/la:Zanimljivo kako hari ispuze kada je pizdarrija i onda ga nema do sljedeće
Nadam se da ce ako ga puste,to i naplatiti,jer valjda ima potpisan ugovor sa klubom,da ne bude kao sa Ordagicem i slicnim desavanjima
DRŽAVA TUZLA!!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Na stranu uprava koju mi svi zelimo promijeniti i dovesti nekog kulturnog i sposobnog ili vise njih u upravu. Oko toga se svi slazemo, ali ovaj orangutan je omogucio da Sloboda prezivi kada se trebala ugasiti. Sada je vrijeme za iskorak. Prvo skupstina, a potom UO. Sve uprave unazad 28 godina su od Slobode nacinile ovo sto jeste. Na nama navijacima je da trazimo promjene i da nacinimo iskorak od ovog kriznog menadžmenta. Hvala im, odradili su stvarno dobar posao. Sada skupiti ljude i napraviti Klub klubom. Pitanje je da li iko sa obrazom zeli da ima posla sa npr Husaricem? Zato je potrebna masovna podrska klubu. Da se snazno podupiru i traze oni zahtjevi kako ih je srocilo UG. Onda moze biti nade.
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 18 jul 2018, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Hvala na inf.fukaratz je napisao/la:onaj trening sto sam ja odgledao Hari nije mogao trcati kako treba, po posebnom programu je trenirao.HPCompaq je napisao/la:Nisam u toku zadnjih dana,zna li neko šta je sa Harija Mehmedagića ? Znam da je bio povrijeđen,kakvo je stanje sta njegovim ugovorom?.Jedno vrijeme je i karijera bila pod (?) .
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ulica neće voditi klubMakabiTuzla je napisao/la:Na stranu uprava koju mi svi zelimo promijeniti i dovesti nekog kulturnog i sposobnog ili vise njih u upravu. Oko toga se svi slazemo, ali ovaj orangutan je omogucio da Sloboda prezivi kada se trebala ugasiti. Sada je vrijeme za iskorak. Prvo skupstina, a potom UO. Sve uprave unazad 28 godina su od Slobode nacinile ovo sto jeste. Na nama navijacima je da trazimo promjene i da nacinimo iskorak od ovog kriznog menadžmenta. Hvala im, odradili su stvarno dobar posao. Sada skupiti ljude i klpraviti Klub klubom. Pitanje je da li iko sa obrazom zeli da ima posla sa npr Husaricem? Zato je potrebna masovna podrska klubu. Da se snazno podupiru i traze oni zahtjevi kako ih je srocilo UG. Onda moze biti nade.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Vjerovatno ce pustiti,da nam se ne bi ponovila situacija sa Kosticem,pa nam covjek na kraju uvali tuzbu,jos nas i debelo uzme po novcaniku.. ali hajde nije to problem,problem je sto se napise nesto realno,a onda dodje neki i pametuje ti,a zna da nije upravu.. nije problem sto je Ordagic otiso dzaba,sto se jos ceka na famozne kontratuzbe protiv Kostica i Fatica,sto se slucaj Zec zataskao i niko ga vise ne spominje,sto se NJUO raspao i sto klubom sada vlada jedan covjek,kojem je isteko mandat davnih dana,sto nas neki tim menadzer napusta sedam dana prije pocetka sezone,sto igrac zeli da ode dva-tri dana prije pocetka prvenstva,a dovodi se neko ko nije imao dana priprema sa klubom,sto nemamo pravog napadaca,ali problem je sto se to napise sve i onda dodju da ti pametujuNjonjoVam je napisao/la: Siguran sam ako puste Vasiljevića da ide,da će neko to naplatiti,Hoće 100%,mozemo samo pretpostaviti ko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.