2018-19 NBA Preseason

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: 2018 NBA Offseason

Post Postao/la alemsa » 19 jul 2018, 00:01

Admir_Sa je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Meni je cudno da NBA liga i timovi nemaju neke metode da spriječe ovo sto Lenard radi, mislim ljudi te plaćaju a tebi se ne igra i postavljas neke uvjete. Ne kontam
Kao npr?
Nisam bas pametan, a i oni rade za dobru lovu pa nek skontas. Al mi NBA izgleda kao predobra firma da im se ovakve stvari dešavaju
Sta konkrertno? Coj'k je bio "povrijedjen", mora ti platit, cuj to je kao u firmi bolovanje recimo. Onda nece da igra za njih, to je njegovo pravo, sta nba moze ucinit liku koji ne zeli da igra/zivi/bude dio neke ekipe/grada. Mislim kaznit? Suspendovat? Pa idu protiv sami sebe onda, narod ovo gleda za LeBrona, KD, Currija, Hardena, Kawhija itd. Samo su igraci svatili koliko moci imaju, i neka su.

Sta on ima trpit da mu neki starac od 70 godina smislja smicalice, ili da,mu govori s kik ce se druzit. Coj'ku 25 godina ne govore mu roditelji da mu govori neki Pop

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jul 2018, 00:04

jedina nada ovima da zadrze kawhia je drake.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 jul 2018, 00:07

alemsa je napisao/la:
Sta konkrertno? Coj'k je bio "povrijedjen", mora ti platit, cuj to je kao u firmi bolovanje recimo. Onda nece da igra za njih, to je njegovo pravo, sta nba moze ucinit liku koji ne zeli da igra/zivi/bude dio neke ekipe/grada. Mislim kaznit? Suspendovat? Pa idu protiv sami sebe onda, narod ovo gleda za LeBrona, KD, Currija, Hardena, Kawhija itd. Samo su igraci svatili koliko moci imaju, i neka su
Ma mora da je definisano i ugovorom, a i kolektivnim ugovorom sindikat igrača sa ligom tj. vlasnicima.

Ali opet ću ponoviti nije su tu čista posla sa obje strane (naši spursovci to neće da priznaju) inače bi ga vjerovatno suspendovali...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jul 2018, 00:08

uvijek se lijepo nasmijem kad alem ismijava familiju :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jul 2018, 00:13

Kobe Bryant je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Sta konkrertno? Coj'k je bio "povrijedjen", mora ti platit, cuj to je kao u firmi bolovanje recimo. Onda nece da igra za njih, to je njegovo pravo, sta nba moze ucinit liku koji ne zeli da igra/zivi/bude dio neke ekipe/grada. Mislim kaznit? Suspendovat? Pa idu protiv sami sebe onda, narod ovo gleda za LeBrona, KD, Currija, Hardena, Kawhija itd. Samo su igraci svatili koliko moci imaju, i neka su
Ma mora da je definisano i ugovorom, a i kolektivnim ugovorom sindikat igrača sa ligom tj. vlasnicima.

Ali opet ću ponoviti nije su tu čista posla sa obje strane (naši spursovci to neće da priznaju) inače bi ga vjerovatno suspendovali...
Na stranu sparsi, sta ako je istina da nece ni za Raptorse igrati jer mu se ne svidja nesto?
nema potpisa

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 jul 2018, 00:19

alemsa je napisao/la: Sta on ima trpit da mu neki starac od 70 godina smislja smicalice, ili da,mu govori s kik ce se druzit. Coj'ku 25 godina ne govore mu roditelji da mu govori neki Pop
Ma daj Aleme, vidis da je cudak totalni, pa evo nece ni za Toronto da igra :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jul 2018, 00:19

Pa ako ne bude igrao za Raptorse onda medju vlasnicima treba biti dogovor da niti jedna ekipa nece mu ponuditi ugovor kao kaznu. Onaj ko mu ponudi bi trebao biti odbacen od drugih vlasnika, prekidanje daljnje saradnje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jul 2018, 00:23

Admir_Sa je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Na stranu sparsi, sta ako je istina da nece ni za Raptorse igrati jer mu se ne svidja nesto?
Niko nije tjero Toronto da tradeaju za njeg, kad je coj'k fino rekao da nece tamo prije vremena, ovi odradili trade bez obzira, znaci sami su krivi.

@harden

Pa coj'k je rekao da nece da igra tamo i prije trade, ne svatam fazon? Coj'k ti kaze da hoce samo u LA, ti (Toronto) nudis trade, coj'k kaze djaba radite trade ja necu da igram za vas, ovi odrade trade bez obzira, i sad iznenadjeni sto nece da igra za njih?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 jul 2018, 00:25

Covjek nece da igra ni za Toronto i kazu Spursi losije prosli?
Max Allegri

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jul 2018, 00:26

tuzlak1987 je napisao/la:Pa ako ne bude igrao za Raptorse onda medju vlasnicima treba biti dogovor da niti jedna ekipa nece mu ponuditi ugovor kao kaznu. Onaj ko mu ponudi bi trebao biti odbacen od drugih vlasnika, prekidanje daljnje saradnje.
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jul 2018, 00:28

Donnie Darko je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa ako ne bude igrao za Raptorse onda medju vlasnicima treba biti dogovor da niti jedna ekipa nece mu ponuditi ugovor kao kaznu. Onaj ko mu ponudi bi trebao biti odbacen od drugih vlasnika, prekidanje daljnje saradnje.
slika
Pa to u NFL-u pravi bijeli vlasnici davno skontali. Na stotine ih je zaplatilo zbog ovakvih gluposti. :mrgreen:
Moze se uvesti i malo stroziji kriterij za droge i nasilje, pa kada se neko digne da ga imas na ziceru.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 jul 2018, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2018, 00:30

Kawhi Leonard is obligated by Sec 10(c) of his contract to report to Raptors within one week. If doesn’t, w/o reasonable excuse, he’d be subject to discipline by (i) Raptors (or, if trade voided, Spurs) and (ii) NBA, for conduct prejudicial to NBA under Art 35(d) of Constitution.

Dakle,to je pitanje vec uredjeno plus postoji i mogucnost zabrane potpisivanja novog ugovora.E sad,on moze folirati da je povrijedjen,ali tako steti samo sebi.Pauzirati 2 sezone i nece ga nigdje biti.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jul 2018, 00:31

tuzlak1987 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
slika
Pa to u NFL-u pravi bijeli vlasnici davno skontali. Na stotine ih je zaplatilo zbog ovakvih gluposti. :mrgreen:
Moze se uvesti i malo stroziji kriterij za droge i nasilje, pa kada se neko digne da ga imas na ziceru.
Nfl je druga prica, u NFL se ne skupljaju superstars niti je to furka, a postoji i franchise tag. Tako da timovi su jaci od igraca

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jul 2018, 00:37

Pa nece decko da igra u LeBrontu nego da igra sa LeBronom,sta tu nije jasno :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jul 2018, 00:39

Alemu NBA isto pijaca....ono necu da igram i kraj priče. Pa koliko hiljada igrača je mimo svoje volje bilo trejdano pa se niko ovako nije ponasao. Nba-ugovor-biznis-novac, sve se do u detalje zna
nema potpisa

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 jul 2018, 00:40

Admir_Sa je napisao/la:Alemu NBA isto pijaca....ono necu da igram i kraj priče. Pa koliko hiljada igrača je mimo svoje volje bilo trejdano pa se niko ovako nije ponasao. Nba-ugovor-biznis-novac, sve se do u detalje zna
Alem se ponaša ko da nikad nije vidio ugovor u životu.

Igrači su roba Aleme, Klubovi su subjekti koji koriste tu robu. Al zna to i Alem, nego izvodi cirkus jer je SA u pitanju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jul 2018, 00:43

Brokula je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Alemu NBA isto pijaca....ono necu da igram i kraj priče. Pa koliko hiljada igrača je mimo svoje volje bilo trejdano pa se niko ovako nije ponasao. Nba-ugovor-biznis-novac, sve se do u detalje zna
Alem se ponaša ko da nikad nije vidio ugovor u životu.

Igrači su roba Aleme, Klubovi su subjekti koji koriste tu robu. Al zna to i Alem, nego izvodi cirkus jer je SA u pitanju
I ja mislim, nisam ovde nesto redovan ali sam skontao da ima istoriju sukoba sa ovima sto gotive san Antonio
nema potpisa

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jul 2018, 01:10

Alemu Nba pijaca a bukvalno komentarisemo trenutnu sliku Kawhi-Toronto gdje ta "roba" ima vise prava/moci sta god-kako hos nazovi od "subjekta". :tokralju:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jul 2018, 01:21

Nisu su se hiljade bunili jer "tako je kako je", ali Kawhi je revolucionar.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jul 2018, 02:00

Cisto sumnjam da je Kawhi ipak toliki idiot da se ne javi Raptorsima i slicno. Ako vec nema zelju tamo igrat vjerovatno ce odradit istu stvar ko sa Sprusima tj odigrat nekoliko tekmi i onda se zalit na povredu i slicno. Ako Kawhi ostane u Torontu, Raptorsi su oderali Spurse samo tako. Iskreno mi to nije sekundu nerealna opcija jer je Toronto odlicno organizovana fransiza i jedini problem sve ove godine su bili sva raspala chokera gdje su ovog goreg uvalili Spursima da se LeBron opet izivljava nad njim u PO.

Iskreno mi je drago sto su smecari na kraju dobili ovakav paket za Kawhija i jos izgubili jako bitnog clana petorke. Htjeli su od Lakersa vise od pola tima uzet i na kraju su zavrsili s ovim glupanom, Poeltlom i top 20 protected pickom :rol:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.