FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Sutra 3:0! Krste zabija 100%.
7.000 ljudi sutra zbog sjevera ISKLJUČIVO! Vrijeme idealno, možda se i razigraju svi oni crnci kod Armenaca!
7.000 ljudi sutra zbog sjevera ISKLJUČIVO! Vrijeme idealno, možda se i razigraju svi oni crnci kod Armenaca!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
i opet ce nas sjever bit najjaci!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista ispod 10 milja!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
https://www.sportifico.rs/profeed/2487- ... u-u-glavi/StariGrad071 je napisao/la:Imamo i mi 3 lika za spremu, 6 trenera i jedini smo imali video skauta. Ba previse gledati evropski fudbal, nafurate se da zaboravite gdje zivimo. Jovic je prvi uveo tehnolpgiju u BiH i pracenje pretrcenih km, opterecenje, vaganje itd. Pa nije dalo rezultata.
I btw sta je osvojio radnicki iz nisa fakat nisam upratio?
Eto ti konkretno, pa pročitaj malo.
Kako se jedno praćenje pređenih km, opterećenje i vaganje može pokazati neuspjehom? Ne kontam.. Pa u svim klubovima na svijetu postoji tim doktora koji vodi računa o svakom igraču, tj. kilaža i sve ostalo. Vodi se računa da li igrač mora smršati ili nabaciti koju kilu, u zavisnosti od situacije.
Recimo, Neymar je imao manjak željeza kad je došao u Barcu i odmah se odredio režim ishrane. Pa Said da je u nekom ozbiljnom klubu bio, sa onolikom kilažom, ne bi mu dali blizu prostorija Kluba. Kakve veze ima gdje živimo? Stvar je ulaganja i kopiranje tuđih recepata za uspjeh.
Nije valjda glupost angažovanje nutricionista, psihologa, kondicionih trenera, skaut tima i ostalih stručnjaka? I čudilo bi me kad bi pokušali uraditi temeljnu rekonstrukciju i pokušali preći par nivoa ka boljem..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
nukleusmember
- Kontakt:
zna li se kada se crepulja vraća?
VVVBK
VVVBK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad se oporavi..nukleusmember je napisao/la:zna li se kada se crepulja vraća?
VVVBK
More Messi šta hoće..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mozemol danas nekako izvuci nulu?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bolje je pitanje mogu li danas Armenci izvući nulu!bihuzur je napisao/la:Mozemol danas nekako izvuci nulu?
Idemo na pobjedu narode, večeras će 18+ film biti na koševskom koloseumu. Ne voditi djecu i osobe sa srčanim tegobama, jer opasan gangbang slijedi!
VAMOS SARAJEVO, VAMOS BOSNA I HERCEGOVINA!
SVISVISVIKrajisnikBosnjak je napisao/la:Bolje je pitanje mogu li danas Armenci izvući nulu!bihuzur je napisao/la:Mozemol danas nekako izvuci nulu?
Idemo na pobjedu narode, večeras će 18+ film biti na koševskom koloseumu. Ne voditi djecu i osobe sa srčanim tegobama, jer opasan gangbang slijedi!
VAMOS SARAJEVO, VAMOS BOSNA I HERCEGOVINA!![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
TRPAJJJJJJJ
Zar nije receno da je bila temperetuta 40C sad govore da je bilo 49C.
Covjek nikad nemoze bit siguran kad ima rupu na golu. A svi smo vidjeli da onaj brazilac ima zis u nogama
Covjek nikad nemoze bit siguran kad ima rupu na golu. A svi smo vidjeli da onaj brazilac ima zis u nogama
Ako mislis na utakmicu u Armeniji, temp.je bila 39.. Mislim da nije veca bila. Da je veca igraci bi pocrkali.. I ne znam koji je mazlum stavio da se tamo igra onako rano..Pitar6785 je napisao/la:Zar nije receno da je bila temperetuta 40C sad govore da je bilo 49C.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6-7 milja danas, fakat ne znam kako moze biti vise, nadam se da grijesim..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A što nas obradovaZukanovic je napisao/la:Tucakovic potpisao novi ugovor. stari do 30.06.2019 i novi sada do 31.05.2019
jest on sada dobio vise ili manje para.
Igrac koji ne puca nece dati gol!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ide vise sigurnoMortemHz je napisao/la:6-7 milja danas, fakat ne znam kako moze biti vise, nadam se da grijesim..
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Koliko je Runda dobio, ili je on vec dobar od roditelja Tucakovica , kaze nemojte pljuvat po Husrefu, pa ko je ovo dozvolio ako nije on ...Esport je napisao/la:A što nas obradovaZukanovic je napisao/la:Tucakovic potpisao novi ugovor. stari do 30.06.2019 i novi sada do 31.05.2019
jest on sada dobio vise ili manje para.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ma nije to sve do drzave, to je do kluba i ljudi. Ne treba generalizovat sve. Jednostavno nemamo mi taj mentalitet, snagu i znanje. Nas klub ne ovisi od drzave vise.Zip je napisao/la:Zivimo u drzavi koja kasni za normalnim svijetom bar 50 godina... Tako da, nije ni cudno sto ne mozemo meda, generalno...Stroj1946 je napisao/la:Kod nas se forsira fudbal od prije 40, 50 godina. Drugi klubovi imaju nutricionistu, psihologa, najmanje dva kondiciona trenera, jednog trenera koji vodi trening i pomoćnog pored glavnog trenera ili menadžera kako gdje. Znači najmanje 5 ljudi u stručnom štabu plus 3,4 saradnika. Posjeduju najmanje 2 skauta za igrače do 19 godina dodatna 2 za igrače u domaćoj ligi i jednog ili dva saradnika u inostranstvu + sportski direktor (neki nemaju kao u Engleskoj npr). Za nas je to PREGOLEMO. Imat nutricionistu i psihologa u ekipi je ofirno ili sramno, šta li već. Pa prije rata smo to u klubu imali, sad je to spalo na amaterizam strogi.

vrijeme idealno za fudbal...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.