RK Bosna

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la dubrava » 02 okt 2010, 20:49

guber90 je napisao/la:Oj sto Hrvati se tuze na sudije nije malo :lol:, al jbg ipak je njima ovo ko poraz pa moraju :D.
Nije riječ o nikakvom moljakanju i žaljenju, ali suci su napravili maleni previd što nisu zaustavili sat na vrijeme kod prekršaja. No, sve u svemu, ne toliko bitno.
Bosna osvaja zaslužen bod. Sretno u nastavku :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 okt 2010, 20:49

mene saamo zanima ko je bio zaduzen za prijenos, i kako to da nijedna bh kuca nije prenosila tekmu...jel hrt bio glavni u prenosu..ako je bio prenos na hrt-u kako su oni dosli do prenosa kad bh tv kuce ne prenose, od koga su preuzeli prenos....ovoga samo ima kod nas

jedna velika sramota

a igracima Bosne svaka cast na rezultatu protiv nadmocnijeg protivnika
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 02 okt 2010, 20:50

Bravo za Bosnu. Svaka cast!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 okt 2010, 20:52

FK Sarajevo je napisao/la:Kapisoda i Karacic nosioci igre.Niko ih nije mogao cuvati.Balic livada ziva samo dva
Balić je odigrao standardno dobro. U zadnjih 10 minuta je držao Zagreb u igri. Nije on nikakav golgeter, već razigravač, playmaker, kako hoćeš. On asistira i razigrava ekipu, a kad nikom ne ide, on potegne. Balić - Štrlek -gol..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Off topic
Kontakt:

Post Postao/la Off topic » 02 okt 2010, 20:52

Svaka cast Bosni,ovu borbenost u rukometu nisam dugo vidio.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 okt 2010, 20:53

Prenos je bio na areni 1 koja je otkupila prava za utakmice Bosne kako vidim..komentariso onaj Kolar sa TVSA i Halid Demirovic kao gost-komentator...

a zasto niko do nasih ne prenosi,ko ce znat...to treba Radoncica sa FTV-a pitat hehehe.... :P :P al Arena je to otkupila tako da....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 okt 2010, 20:54

ja sam na arenasport1 gledao

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 02 okt 2010, 20:56

FK Sarajevo je napisao/la:Kapisoda i Karacic nosioci igre.Niko ih nije mogao cuvati.Balic livada ziva samo dva gola :lol: :lol: :lol: .Kako ce zabiti go kad ga cuva PETAR PUCELJ.Uvodic 16 odbrana.Karacic 9 golova.Ma on ih je ubijao 6-7 golova im je dao sa 10 metara razvali bombu oni samo zinu.Onog frlju Arnaudovskog i drugog frlju Nekica(mislim da je Nekic) pod hitno otjerati pa oni pojma nemaju.Zbog Arnaudovskog smo zamalo izgubili.Niti ima sut,niti zna dodati loptu,niti proci igraca ama bas nista.Izvukli su remi zahvaljujuci borbenosti.Kosta Savic je ginuo za svaku loptu.I radovali su se bodu isto da su LP osvojili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Jaskic im zabi 3-4 gola za 20 minuta igre.U Bosni nema mjesti,a u Zagrebu ima cccc.
Svima momcima svaka čast,naročito Kapisodi,Karačič in uvodič je imo dobar dan..Prije nego što je ZG stigao u sarajevo,svi osim Balića su dajali izjave kako neče biti u sarajevu problema ,da oni prolaze...a Balić dobijo batina od Pucelja...hahahahahhahahahahahah...svaka čast momci!!!! i sada iduču subotu hajmo svi u skenderiju..pa da probamo dobiti bod makar i od onih njemaca!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 okt 2010, 20:57

HS kablovska zakon 8-) 8-) Bosna veoma dobra, mada je mogla i do cijelog plijena :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 02 okt 2010, 21:01

Svaka čast momci i samo hrabro naprijed.Neka ovaj bod bude potstrek za dalje!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 okt 2010, 21:32

evo sad sa tekme,posto je lakse sa tribina vidjeti nego na tv .. da kazem da su nas sudije zakinule podobro za par iskljucenja i NEPOSTOJECIH faulova....mozda se to nije vidjelo ali brat bratu,navlacili su zagrebu.....
osmica,cini mi se karacic,STRASAN igrac....znaci u Bosni nisam vidio boljeg igraca godinama (Mozda nikad).....covjek je sam igrao protiv zagreba.....

balic lose odigrao ,osim par sasistencija nsita,zabija se i bosnini igraci ga uhvate na prvom koraku....VALCIC ISTO FORSIRA SOLO IGRU....

kod nas golman VRH .... ustvari gledajuci budzet i igrace,poojedince,ovo je strasan trrezultat,isto kao sto je strasna borbenost nasih igraca,GINU bukvalno....ovakvu igru nisam vidio ni kada smo igrali cetvrt finale ehf kupa....KAPA DOLE ...

trener .... jednostavvno covjek ZNA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 02 okt 2010, 21:39

Bio sam na utakmici i šta reći klasična kladioničarska mafija. :evil:
FEDERER= KLOC

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 okt 2010, 21:45

cole-ch je napisao/la:Upravo tako, jedini sport uz Sedecu Odbojku i Sah koji koliko toliko funkcionise u Sarajevu i tako malo gledalaca, a i oni sto su tu kao da su na nekoj pozorisnoj predstavi. :(

Totalno nepismena ruk.publika, steta.
Ne rise, kad sjedis u kuci i tipkas, atmosfera nikad nije dobra. A, ne moze ni biti posebno dobra atmosfera kad ima onako malo ljudi. Ja ne znam sta se desava s ovim Sarajevom, bila je to Liga prvaka i atraktivan protivnik sa nekima od najboljih svjetskih rukometasa. Sta jos ljudi hoce?
Ali, bitno je da su sinoc i Skenderija i Zetra bile pune. :roll:
Ovima koji su dosli treba cestitati. Jos jednom se pokazalo kako prava sarajevska publika cijeni i zna prepoznati velike sportiste i veliki uspjeh, i da ce takve uvijek nagraditi aplauzom (Partizan-NLB).

Svaka cast momcima na borbenosti, nadam se da ce ih ovaj bod odvesti u drugi krug. Karacic, Kapisoda i Uvodic odlicni. Bravo Pipe!
Zagreb nije bio na svom nivou, posebno u odbrani, golman los. Ne znam sta je sa Skofom, zagrijavao se prije pocetka utakmice.

Iduca utakmica je vec za 7 dana protiv Flensburga, opet u Skenderiji. Ovaj put puno bolje ispunjenoj, nadam se.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 02 okt 2010, 21:56

Slusajte rukomet se jednostavno ne cijeni. Mislim prije 2 sezone Bosna igra sa Ciudad Realom u Skenderiji a raja ide na derbi 10 i 11 ekipe na tabeli tad. I udjes u Skenderiju da gledas NAJBOLJU ekipu svijeta kad ono poluprazna dvorana. I sta reci dalje??? Evo i ove godine ce Ciudad doci doduse kao viceprvak a ne aktuelni prvak pa cemo vidjeti dvoranu.

A ovo veceras skidam kapu Bosni na borbenosti i ovaj bod bi mogao biti presudan protiv Rusa i Rumuna za prolaz.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 okt 2010, 22:31

Rukomet do smrti je napisao/la:Slusajte rukomet se jednostavno ne cijeni. Mislim prije 2 sezone Bosna igra sa Ciudad Realom u Skenderiji a raja ide na derbi 10 i 11 ekipe na tabeli tad. I udjes u Skenderiju da gledas NAJBOLJU ekipu svijeta kad ono poluprazna dvorana. I sta reci dalje??? Evo i ove godine ce Ciudad doci doduse kao viceprvak a ne aktuelni prvak pa cemo vidjeti dvoranu.

A ovo veceras skidam kapu Bosni na borbenosti i ovaj bod bi mogao biti presudan protiv Rusa i Rumuna za prolaz.
Derbi koji je vecini raje 100 puta bitniji nego Ciudad...
Iduce kolo ocekujem malo vise raje nego veceras, ali jednostavno tesko ce se Skenderija napuniti, Jedino u slucaju ekstremno dobrih rezultata...

drug

Post Postao/la drug » 02 okt 2010, 22:40

samo da vas pitam momci sta bi nam donijelo eventualno 4 mjesto u grupi? Bi li išli u kup pobjednika kupova ili?

drug

Post Postao/la drug » 02 okt 2010, 23:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
drug je napisao/la:samo da vas pitam momci sta bi nam donijelo eventualno 4 mjesto u grupi? Bi li išli u kup pobjednika kupova ili?
u osminu finala Lige prvaka. Imamo snage za to, no ne treba biti razočaran ni ako ne uspijemo. Ovi momci i Pipe zasluzuje svaku podrsku, a koliko znam svi koji su dosli ovo ljeto imaju visegodisnje ugovore.
u **** te...

a i drugi dio posta me obradovao. Ako je istina da imaju visegodisnje ugovore, onda se mozemo nadati uspjehu u buducnosti. Svake godine je Bosna dosta mijenjala ekipu. Nije se to odrazilo na nasu ligu gdje smo konstantni, ali je za Evropu potrebna ekipa koja dugo igra zajedno + par pojačanja svake godine...bez nekih drastičnih promjena. Jednom se pokušalo i tako i onda je došao "gigant" Jovica Elezovic i sve usro. Zbog njega sam i prestao redovno pratit Bosnu. Znao sam puno o ekipi, cesto isao na tekme i onda prc. Znači potrudi se uprava da mu zadrzi najbolje igrače, a on u jednoj relativnoj laganoj grupi sve prokocka

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 02 okt 2010, 23:37

evo i ja doso sa utakmice. dobro bilo skrooz. otiso prije utakmice u kladioniocu i odigram 1 na bosnu. kaze meni ova da nisi pogrijesio 5,50 koeficijent :D a sto se tice utakmice. jako dobro odigrano. pogotov odbrana. kapisoda mozda i najbolju utakmicu u posljednjih godinu dana odigro. arnaudovski i savic puno lopti potrosili. zalijecu se previse. pivot mesaric za 10. on i karacic su jedina prava pojacanja sto su dosla. ovo ostalo truba. onaj josip pazin ocjena -1000 katastrofa. vrazalic na krilu odlican, a kako i ne bi bio visocka skola :D jedino sam razocaran posjetom. i ono sto je bilo u dvorani pola nije iz sarajeva bilo.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 02 okt 2010, 23:51

The Game je napisao/la:
Rukomet do smrti je napisao/la:Slusajte rukomet se jednostavno ne cijeni. Mislim prije 2 sezone Bosna igra sa Ciudad Realom u Skenderiji a raja ide na derbi 10 i 11 ekipe na tabeli tad. I udjes u Skenderiju da gledas NAJBOLJU ekipu svijeta kad ono poluprazna dvorana. I sta reci dalje??? Evo i ove godine ce Ciudad doci doduse kao viceprvak a ne aktuelni prvak pa cemo vidjeti dvoranu.

Derbi koji je vecini raje 100 puta bitniji nego Ciudad...
Iduce kolo ocekujem malo vise raje nego veceras, ali jednostavno tesko ce se Skenderija napuniti, Jedino u slucaju ekstremno dobrih rezultata...
Derbi u kojem igraju debili, u Ciudadu igraju najvece rukometne zvijezde. Bitniji im je da mogu praviti sranja po tribinama i da mogu jedni drugima glavu razbit.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 okt 2010, 23:54

Bravo , momci nisam pratio utakmicu ali drago , mi je nakon onog bezveze poraza i imao sam osjecaj da ce sutra srce na teren ostaviti i to je to !

Uz , malo srece mogla je leci i pobjeda al se treba boriti za jos neke bodove koji ce biti vruci bar kod kuce 1
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.