"Pripremali smo se za ovo mjesec dana"
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
PiazzaGrande
Re: HŠK Zrinjski
Rodin u Zelji. Po meni nije propust, Barisic i Jakovljevic su mozda i najbolji dio momčadi, jedini koji su dobro izgledali u Lp, klupirat ih zbog nekog Rodina je smjesno, sad da govorimo o nekoj budućnosti u klubu toga u BiH nema
The Nobles ⚔
-
helemnejse11
- Kontakt:
ULTRAS MOSTAR najbolji momenti:
-
GradKamena2
- Kontakt:
Skupit se,ohladit glave ovih par dana idemo u subotu dobit pa od mltezana u nove evropske avanture,doce neko bolje vrijeme zadnji par godina vazda neki mli korak treba.
I kad izgube,i kad pobjede. . .
I kad izgube,i kad pobjede. . .
A šta napravi od ekipe moj Miše,
kao da si od Čačića zanat učio,
odjelo ne čini trenera,
moraš ganjati rezultat, on ubacuje Pezera...
Ne znam šta je on uigravao u pripremama,
skoro svi igrači van forme,
prolazna ocjena jedino Galiću, Jakovljeviću i Todoroviću,
pojačanja nikakva, Brkić na golu nesiguran,
Rustemović trom-težak...
Filipović i Bilbija u mislima negdje po inozemstvu,
Aćimović očajan pred golom, nije klasa za Zrinjskog,
pod hitno nam treba prava devetka,
jednu smo pustili preko Gabele za Maribor,
drugu istim putem na kaljenje Gošku...
kao da si od Čačića zanat učio,
odjelo ne čini trenera,
moraš ganjati rezultat, on ubacuje Pezera...
Ne znam šta je on uigravao u pripremama,
skoro svi igrači van forme,
prolazna ocjena jedino Galiću, Jakovljeviću i Todoroviću,
pojačanja nikakva, Brkić na golu nesiguran,
Rustemović trom-težak...
Filipović i Bilbija u mislima negdje po inozemstvu,
Aćimović očajan pred golom, nije klasa za Zrinjskog,
pod hitno nam treba prava devetka,
jednu smo pustili preko Gabele za Maribor,
drugu istim putem na kaljenje Gošku...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Brkić kritičan u istrčavanju , svaki prekid panika ( tek sad vidim koja je klasa PIRIC )
Pero standardno njegovo ili si mindža ili si nindža
Jakov dalekooo najsrčaniji nas igrac
Barišić kriv gore za gol kriv ovde za gol
Gala
Rustemovic li la isti kao i ovi ostali zadnji vezni jedina prednost sto je ljevak
Ismar sivilo veznog reda ( perisic , pezer , rustem , čirijak )
Bilbija kao sto gore netko napisao glavom u inozenstvu al je dobar ( svaki skok je dobio ) al opet nema veze između njega i defanzivnih vezni
MILOŠ FILIPOVIĆ klasicni primjer seljackog igraca koji nema nista , niti brzinu niti dribling samo gleda kako ce se namjestiti da osuta ( i prosle godine sam to govorio kad je bio "najbolji" igrac lige i dalje to tvrdim , prodat ga za bilo koje pare )
Todor jedina svijetla točka koja ima muda probati nesto
Miloš Aćimović sta reći od napadaca koji u 4.austriskoj ligi dao 2 gola i s njim napadati Europu Smjesno , da je jucer bio jedan napadac koji se zna pozicioniati dali bi 2 3 gola 100% ( Handzić je ibrahimović za njega )
Bencun lik jedan od boljih igraca prosle god usao skroz igubljen kao da nije znao sta igra . . .
JOvic standardno on njega ne ocekujem nista , sta god uradi dobro je
Na kraju Ante Miše prekopirao igru Bake a s tim da nema veze sta igra , Baka je znao sta ima i sta igrao ovo je pokusaj kopiranja Bake a nema pojma sta radi ( primjer toga je Barisic zadnji vezni koji bi kao stoper trebao iznositi loptu a u Miše to ne radi a igraobicnog stopera kojega ne zna igrati jer to nije njegova pozicija , Baka ga iskoristavao da iznosi lopttu u kontru i polukontru ) , zadnja izmjena Pezer Ismar ???? a ofenzivni vezni Bekrić ostao na klupi pri rezultati 1 1 gdje treebas napadati . . .
POD HITNO POTREBAN NAPADAC I NEKI "KREATIVNI VEZNI" iako tu imamo Bekrica kojega treba staviti na CM i igrati s jednim DM . . .
Pero standardno njegovo ili si mindža ili si nindža
Jakov dalekooo najsrčaniji nas igrac
Barišić kriv gore za gol kriv ovde za gol
Gala
Rustemovic li la isti kao i ovi ostali zadnji vezni jedina prednost sto je ljevak
Ismar sivilo veznog reda ( perisic , pezer , rustem , čirijak )
Bilbija kao sto gore netko napisao glavom u inozenstvu al je dobar ( svaki skok je dobio ) al opet nema veze između njega i defanzivnih vezni
MILOŠ FILIPOVIĆ klasicni primjer seljackog igraca koji nema nista , niti brzinu niti dribling samo gleda kako ce se namjestiti da osuta ( i prosle godine sam to govorio kad je bio "najbolji" igrac lige i dalje to tvrdim , prodat ga za bilo koje pare )
Todor jedina svijetla točka koja ima muda probati nesto
Miloš Aćimović sta reći od napadaca koji u 4.austriskoj ligi dao 2 gola i s njim napadati Europu Smjesno , da je jucer bio jedan napadac koji se zna pozicioniati dali bi 2 3 gola 100% ( Handzić je ibrahimović za njega )
Bencun lik jedan od boljih igraca prosle god usao skroz igubljen kao da nije znao sta igra . . .
JOvic standardno on njega ne ocekujem nista , sta god uradi dobro je
Na kraju Ante Miše prekopirao igru Bake a s tim da nema veze sta igra , Baka je znao sta ima i sta igrao ovo je pokusaj kopiranja Bake a nema pojma sta radi ( primjer toga je Barisic zadnji vezni koji bi kao stoper trebao iznositi loptu a u Miše to ne radi a igraobicnog stopera kojega ne zna igrati jer to nije njegova pozicija , Baka ga iskoristavao da iznosi lopttu u kontru i polukontru ) , zadnja izmjena Pezer Ismar ???? a ofenzivni vezni Bekrić ostao na klupi pri rezultati 1 1 gdje treebas napadati . . .
POD HITNO POTREBAN NAPADAC I NEKI "KREATIVNI VEZNI" iako tu imamo Bekrica kojega treba staviti na CM i igrati s jednim DM . . .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
GradKamena2
- Kontakt:
Stefan Baric dobrodosao !
Ma kome je Fica ekstra igrac taj je gledo samo statistike, utakmice pogledo u zivotu nije. Od svih njega sam najvise forco da ode, pa da se dovede eko brzo, tehnicki potkovano krilo, a ne da nam desno krilo bude najsporij igrac na terenu. Npr. ko Todor, ima brzinu, dribling i sut zato je svake godine najbolji igrac u LP. Nadam se da ce Baric pomoc na krilu,
The Nobles ⚔
Slazem se za napadaca.Podhitno dovesti nekoga,Acimovic se mogao proslaviti u srijedu i morao je zabiti bar jedan,bojim se da je on jedan od onih vjecnih talenata.Koliko sam ja vidio za gol kriv Jakov,njemu je igrac pobjegao.Gala i Todor daleko najbolji i zeljom.voljom i igrom.Ne bih kritizirao Brkica,rano je.Samo bih podsjetio neke da se vrate na svoje komentare o Filipovicu,Piricu i opcenito igracima prije par mjeseci.Kod nas se ide iz krajnosti u krajnost,ajmo malo objektivnosti.Sto se Mise tice treba bar 10-ak tekmi da nesto pametno kazemo o njemu i ekipi.Kad sam pogledao sazetak mi smo napravili 6 cistih sansi ,da smo trecinu zabili sad bi cekali Legiju i onda bi vjerovatno Mise bio Murinjo.
Ajmo mi bar ne izgubit u TZ a pobjeda bi bila extra poticaj i vratila bi mir i samopouzdanje ekipi.
Ajmo mi bar ne izgubit u TZ a pobjeda bi bila extra poticaj i vratila bi mir i samopouzdanje ekipi.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Zamolio bih vas samo sve da izbjegavate riječi: tekma,repka,telka i slično jer ne pripadaju našem podneblju,pa je presmiješno kad ih koristimo
Na prvo mjesto stani i ostani!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Prijatelji hoce li se Valetta morat puno oznojit protiv nas ako budemo ovakvi?
Sto prije ne napisa...
Sto prije ne napisa...
Miše je malo prodrmao ekipu,
malo kasno, trebao je to već protiv Spartaka,
Stojkić-Aćimović-Rustemović-Hairlahović nisu za prve postave, žao mi Pere, ali je iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.
Obavezno nam treba prava devetka za nastavak sezone,
patimo se pred golom, nije mi jasno da uprava nije na vrijeme reagirala, kad je već pustila Mulahusejnovića u Maribor...
Stojkić-Aćimović-Rustemović-Hairlahović nisu za prve postave, žao mi Pere, ali je iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.
patimo se pred golom, nije mi jasno da uprava nije na vrijeme reagirala, kad je već pustila Mulahusejnovića u Maribor...
- Gradonacelnik
- Kontakt:
U ovoj fazi prelaznog roka nije lako dobiti igrača koji vrijedi, a hohoće doći u PL.Taramba je napisao/la:Miše je malo prodrmao ekipu,
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Dat sad Bekicu priliku protiv Vallete, ne bude li barem solidan, odma u potragu za spicom.Gradonacelnik je napisao/la:U ovoj fazi prelaznog roka nije lako dobiti igrača koji vrijedi, a hohoće doći u PL.Taramba je napisao/la:Miše je malo prodrmao ekipu,
The Nobles ⚔
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .
Lenta ostaje samo na 1.dresu ( bjeli s crvenom lentom ) .
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Nije valjdaTruba1905burazeru je napisao/la:Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .![]()
![]()
meni daleko najdraži dres je bio crni sa crvenom lentom
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Ludogorec ili MOL Vidi FC ( Videoton ) , očekivamo ako prodjemo maltezane , da igramo protiv Vidi-a .
Jako iskusna ekipa , koja ima dosta iskusnih kvalitetnih igraca , neki od njih su Danko Lazovic , Roland Juhasz ( igrao godinama u Anderlechtu ) , Szabolcs Huszti ( reprezentativac , i dugo igrao u Zenitu i Bundesligi ) , Marko Šćepović ( bivsi igrac Partizana i Olimpiakosa ) , i najviše bih volio da igramo protiv njih samo radi Bh reprezentativca Anela Hadzica da se osjeca kao kod kuce na Pecari !
Jako iskusna ekipa , koja ima dosta iskusnih kvalitetnih igraca , neki od njih su Danko Lazovic , Roland Juhasz ( igrao godinama u Anderlechtu ) , Szabolcs Huszti ( reprezentativac , i dugo igrao u Zenitu i Bundesligi ) , Marko Šćepović ( bivsi igrac Partizana i Olimpiakosa ) , i najviše bih volio da igramo protiv njih samo radi Bh reprezentativca Anela Hadzica da se osjeca kao kod kuce na Pecari !
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Mocan, ali ljepsi su mi bili crni s bjelom lentom. Kakvi su ti novi plavi nisam upratio?Taramba je napisao/la:Nije valjdaTruba1905burazeru je napisao/la:Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .![]()
![]()
Lenta ostaje samo na 1.dresu ( bjeli s crvenom lentom ) .![]()
meni daleko najdraži dres je bio crni sa crvenom lentom
The Nobles ⚔
Onda se vidimo na pecari i ja čekam ovog Anela hahah nadam se prolasku ZrinjskogTruba1905burazeru je napisao/la:Ludogorec ili MOL Vidi FC ( Videoton ) , očekivamo ako prodjemo maltezane , da igramo protiv Vidi-a .
.
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko je Anel Hadzic?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.