Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 02 okt 2010, 17:27

Nail for Real je napisao/la:Higuain je buducnost Reala, a opet kazem Portillu, nek place za Portillom, Ruudom, Raulom, Morientesom jer ce Higuain akobogda biti uzdanica Reala u buducnosti i nema nikakvnih razloga da tako ne bude.
E onda se ti pomiri sa tim da necemo nista osvojiti u narednih toliko godina koliko bude Higuain prvi napadac.

Uostalom, ja koliko sam mogao primjetiti, u svakoj utakmici ove sezone si mu je.bavo mater, ispravi me ako grijesim.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 okt 2010, 17:29

U napadu besnila, da :D . Kad se covjek smiri i realno sagleda situaciju, puno bolje donosi zakljucke.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 okt 2010, 17:36

Portillo je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:De i ti suti, dojadili su tvoji smjesni postovi. Stvarno vise nije zanimljivo ;)

PA ti si za Chamakha cuo prije par mjeseci zato stfu matere ti. Ako ti se ne svidja Higuain nemoj ga spominjati
Slabi su ti argumenti, ne mogu vjerovat da se tim branis. Ali i ocekivao sam da ces napisati nesto u tom stilu pa sam namjerno stavio Shamaka samo da njega komentiras.

Milito, Eto, Dzeko, Ibra... :roll:
Pa nemoj se sad sramotiti, ti namjerno stavio. Kakav Ibra? Ako gledamo statisticki je Higuain bolji igrac od njega. Pricekajmo kraj sezone.

Bitno je da se ti prosipas a znas li sta je uopste argument? Jer ti dosad nisi naveo nijedan 8-)

Odi malo na wikipediju pa citaj jos o Portillu :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 okt 2010, 17:44

Brnjoo je napisao/la: Milito, Eto, Dzeko, Ibra... :roll:
Pa nemoj se sad sramotiti, ti namjerno stavio. Kakav Ibra? Ako gledamo statisticki je Higuain bolji igrac od njega. Pricekajmo kraj sezone.

Bitno je da se ti prosipas a znas li sta je uopste argument? Jer ti dosad nisi naveo nijedan 8-)

Odi malo na wikipediju pa citaj jos o Portillu :lol:[/quote]
:roll:
Statistika hahaha ti su mi najdrazi koji kad nemaju sta reci vade se na statistuku, koja kao sto je rekao jednom Kosta kaze: Statistika je kao bikini, pokazuje mnogo a ne otkriva nista. Da on valja nebi bilo ovoliko kritika na njegov racun, al bmk, zivi ti u iluziji, bolji je i od Forlana cak bi rekao i Drogbe, jel tako?

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 okt 2010, 17:47

Glup si, vec sam rekao da nije :lol: Dokaz da dosta toga citas, i da dosta toga umijes i znas... :lol:

Meni je zao sto je Ronaldo prosjecan igrac :lol:

Statistika je u nogometu sve. Samo ti od toga nemas pojma

idi na wiki ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 okt 2010, 17:55

higuain je dobar napadac, ali nista vise. kad si vec kod statistike, zamolio bih te da mi nadjes njegov postotak iskoristenih sansi u ovoj sezoni. hvala.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 okt 2010, 17:57

Brnjoo je napisao/la:Glup si, vec sam rekao da nije :lol: Dokaz da dosta toga citas, i da dosta toga umijes i znas... :lol:

Meni je zao sto je Ronaldo prosjecan igrac :lol:

Statistika je u nogometu sve. Samo ti od toga nemas pojma

idi na wiki ;)
Koje jake recenice, pa mislim da ih ni Ivo Andric nebi mogo protumacit :D

Al aj, probacu nekako. Statistika? Da, vidim. Od te sjajne statistike Higuaina Real nema nikakve koristi, sta vise, zbog njegovih suteva zaglavili smo u osmini finala po 6 put.

wiki? Imam barem sta da citam o igracima koje sam pratio, a ti se posveti Higuainu, Savioli, ono malo vremena Raula i Gutija sto si pratio, cak mislim da si pratio i Samuela i Figa dok su igrali za Madrid :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 okt 2010, 18:20

s

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 okt 2010, 18:28

Boljeg nemamo, a s obzirom na godine, ne mozemo ocekivati da igra kao Drogba ( Zar je Drogba razbijao sa 23-24 godine?)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 okt 2010, 19:04

Nail for Real je napisao/la:Boljeg nemamo, a s obzirom na godine, ne mozemo ocekivati da igra kao Drogba ( Zar je Drogba razbijao sa 23-24 godine?)
Nemamo boljeg, ali mozemo dovesti boljeg! Pa Real smo jbt, nismo Liverpool da nemamo za napadaca.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 02 okt 2010, 19:54

Sta bre vi govorite
Higuain vam je odlican napadac,2 sezone je vec najbolji strelac reala,ima samo 22 god :o
Znaci da vam je na raspolaganju jos 10 god!Odgovara vasem stilu igre
E to sto je dolaskom murinja filozofija kluba promenjena i sto se on jos nije uklopio u taj sistem to je druga stvar!
Ja mislim da se za vreme pelegrinia igrao veoma ofanzivan fudbal sa dosta prilika,a sada sa murinjom se igra defanzivam fudbal sa manjim brojem sansi koje se moraju iskoristiti!E sada bi realu trebao neki napadac sa odlicnom zavrsnicom poput ibre ili forlana,
Ps :navijac sam barcelone i mogu da kazem da vam zavidim sto imate takvom napadaca koji pritom ima samo 22 god!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 okt 2010, 22:12

Evo da i ja reklamiram video:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 okt 2010, 22:18

ma koji crni video slika govori 1000 riječi...đe se ispali Mandrax :lol: :lol: slika

slika

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 okt 2010, 22:21

Sorry stvarno ;) nisam imao namjeru provocirati, malo razmislio, samo ce krenuti neka svadja, i izbrisao...Bgm' :)

EDIT: Cak sam i avatar promjenio :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 okt 2010, 22:24

mandraX je napisao/la:Sorry stvarno ;) nisam imao namjeru provocirati, malo razmislio, samo ce krenuti neka svadja, i izbrisao...Bgm' :)
ma znam da se zayebavaš bona...taj avatar je puuuno bolji :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 okt 2010, 22:25

al' moram Brnji uzvratit' :mrgreen:

[youtube][/youtube]

i daLje friško ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 02 okt 2010, 22:39

Raul_64 je napisao/la:ma koji crni video slika govori 1000 riječi...đe se ispali Mandrax :lol: :lol: slika

slika

slika
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 02 okt 2010, 22:40

Svi nake igracien nabrajate a za te napadace Ibrahimovic je pojam ! Ja ga nevolim i drago mi je sto je otisao iz Barce , ali taj covjek je najbolji napadac bez premca!Ne govorim da je sad nesto poput messija ili ronalda ali je na svojoj poziciji van konkurencije.Previse je kompletan i tehnicki dotjeran igrac.Uz njega ima jos pa strasnih igraca poput Torresa kad je u formi , Didea , Pipite , Ronneya, Forlana
Villa je igrac kojem netreba milimetar prostora jer je meni bar najubojitiji od svih navedenih , ima sjajan sut objema nogama , brz je , i naravno izuzetan timski igrac.Ali po kvlaitetima Ibra bez premca !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 okt 2010, 22:42

Los*Blancos je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:ma koji crni video slika govori 1000 riječi...đe se ispali Mandrax :lol: :lol: slika

slika

slika
slika
daj nesto u boji :mrgreen: i g00gLe zaboravio na to :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 02 okt 2010, 22:44

[quote="Andres"]Svi nake igracien nabrajate a za te napadace Ibrahimovic je pojam ! Ja ga nevolim i drago mi je sto je otisao iz Barce , ali taj covjek je najbolji napadac bez premca!Ne govorim da je sad nesto poput messija ili ronalda ali je na svojoj poziciji van konkurencije.Previse je kompletan i tehnicki dotjeran igrac.Uz njega ima jos pa strasnih igraca poput Torresa kad je u formi , Didea , Pipite , Ronneya, Forlana
Villa je igrac kojem netreba milimetar prostora jer je meni bar najubojitiji od svih navedenih , ima sjajan sut objema nogama , brz je , i naravno izuzetan timski igrac.Ali po kvlaitetima Ibra bez premca ![/quote]
[youtube][/youtube] :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []