Prolazimo apolon!!!irfo je napisao/la:5% sanse imamo protiv apollona
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro je da je prva na Grbavici, naše je da napunimo stadion, a sve ostalo je bonus. Nadam se pobjedi u Gabeli, onda sam siguran u pun stadion idući četvrtak.
I, također, nadam se nekom terminu od 20-21h, ne kontam što su je jučer stavili u 18h.
I, također, nadam se nekom terminu od 20-21h, ne kontam što su je jučer stavili u 18h.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da li ide odma izvlacenje parova za 3 pretkolo tj, da li Zeljo uzima status nosioca ako prodje apolona?
23
- svrakino1921
- Kontakt:
Na taj Kipar se moze samo avionom doc jel tako
Kolike li su dole temperature
Izvlacenje je odmah nakon prve utakmice. Tako da bi ako prodjemo Apollon lako mogli do play offa, osim ako ne budemo baksuzi pa nam dodje najjaci nenosioc ( kao sto je bio slucaj kad smo izbacili Sherif tiraspol, pa ograjisali na Izraelce )GOAT je napisao/la:Da li ide odma izvlacenje parova za 3 pretkolo tj, da li Zeljo uzima status nosioca ako prodje apolona?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kisa padne jednom u 5 godina.svrakino1921 je napisao/la:Na taj Kipar se moze samo avionom doc jel tako
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Apollon je favorit, medjutim nasa sansa je u prvoj utakmici. Odgovara nam bilo kakva pobjeda, mozda cak i 0:0. Sad zavisi hocemo li biti do tada pojacani, dosad je tu samo Rodin, ali njemu ce trebati vremena da se uigra. Bas me interesuje koga cemo dovesti izmedju Hodzica i Lendrica, jedan nam je potreban, plus Ordagic i idemo hrabro na titulu aBd.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne znam kako ste dosli do zakljucka da je bolje sto se prva utakmica igra na Grbavici
a izgleda da ce i Sarajevo biti domacin sljedece sedmice, mozda se nesto bude mijenjalo
a izgleda da ce i Sarajevo biti domacin sljedece sedmice, mozda se nesto bude mijenjalo
Don't believe the hype.
Moze ko i ove sedmice. Samo razliciti dani i to je to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da se napuni stadion i malo nahajca atmosfera. Bila bi ti poluprazna Grbavica u revnašu da izgubiš dole prvu sa par golova razlike.akisarajevo92 je napisao/la:ne znam kako ste dosli do zakljucka da je bolje sto se prva utakmica igra na Grbavici
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam kakva je tačno procedura i do kada se trebaju predati papiri, ali mislim da niko od njih ne bi bio registrovan za dvomeč protiv Apollona.bosnas_ je napisao/la:Apollon je favorit, medjutim nasa sansa je u prvoj utakmici. Odgovara nam bilo kakva pobjeda, mozda cak i 0:0. Sad zavisi hocemo li biti do tada pojacani, dosad je tu samo Rodin, ali njemu ce trebati vremena da se uigra. Bas me interesuje koga cemo dovesti izmedju Hodzica i Lendrica, jedan nam je potreban, plus Ordagic i idemo hrabro na titulu aBd.
Rodin vjerovatno hoće, al' neki novi igrač koji bi došao sutra (ili kasnije) vrlo teško.
1. Avgust 16:15h / Sarajevo - Beograd (AirSerbia)svrakino1921 je napisao/la:Na taj Kipar se moze samo avionom doc jel tako
2. Avgust 12:00h / Beograd - Larnaca (WizzAir)
Nakon toga autobus do Limassola (1h), može se stići ako bude noćna utakmica jer se u Larnacu slijeće oko 16h, ako ne, onda sve pomjeriti za jedan dan. Cijena za ova dva leta u ovom trenutku iznosi 101 + 163 EUR.
Nazad istom putanjom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imas pravo registrovat 1 ili 2 igraca ( nisam siguran ) 48h prije prve utakmice.Raonffa je napisao/la:Ne znam kakva je tačno procedura i do kada se trebaju predati papiri, ali mislim da niko od njih ne bi bio registrovan za dvomeč protiv Apollona.bosnas_ je napisao/la:Apollon je favorit, medjutim nasa sansa je u prvoj utakmici. Odgovara nam bilo kakva pobjeda, mozda cak i 0:0. Sad zavisi hocemo li biti do tada pojacani, dosad je tu samo Rodin, ali njemu ce trebati vremena da se uigra. Bas me interesuje koga cemo dovesti izmedju Hodzica i Lendrica, jedan nam je potreban, plus Ordagic i idemo hrabro na titulu aBd.
Rodin vjerovatno hoće, al' neki novi igrač koji bi došao sutra (ili kasnije) vrlo teško.
A kada se predaje 'glavni' spisak?TMovac je napisao/la:Imas pravo registrovat 1 ili 2 igraca ( nisam siguran ) 48h prije prve utakmice.Raonffa je napisao/la:Ne znam kakva je tačno procedura i do kada se trebaju predati papiri, ali mislim da niko od njih ne bi bio registrovan za dvomeč protiv Apollona.bosnas_ je napisao/la:Apollon je favorit, medjutim nasa sansa je u prvoj utakmici. Odgovara nam bilo kakva pobjeda, mozda cak i 0:0. Sad zavisi hocemo li biti do tada pojacani, dosad je tu samo Rodin, ali njemu ce trebati vremena da se uigra. Bas me interesuje koga cemo dovesti izmedju Hodzica i Lendrica, jedan nam je potreban, plus Ordagic i idemo hrabro na titulu aBd.
-
helemnejse11
- Kontakt:
Jači jesu, može se primjetiti da im je ovaj ćelavi sve što se igre tiče, al' svako se može pobijediti, još ako dođu najavljena pojačanja mislim da možemo proći jer bi se ekipa do tad trebala uigrat.
Naš ćelavi je bolji 
nama fale igraci koji prave razliku, za sada u ekipi takve nemamo, realno... igraci koji se spiminju da bi mogli doci su upravo to. .valjda bude nesto od toga.
2 igraca 24h prije tekmeTMovac je napisao/la:Imas pravo registrovat 1 ili 2 igraca ( nisam siguran ) 48h prije prve utakmice.Raonffa je napisao/la:Ne znam kakva je tačno procedura i do kada se trebaju predati papiri, ali mislim da niko od njih ne bi bio registrovan za dvomeč protiv Apollona.bosnas_ je napisao/la:Apollon je favorit, medjutim nasa sansa je u prvoj utakmici. Odgovara nam bilo kakva pobjeda, mozda cak i 0:0. Sad zavisi hocemo li biti do tada pojacani, dosad je tu samo Rodin, ali njemu ce trebati vremena da se uigra. Bas me interesuje koga cemo dovesti izmedju Hodzica i Lendrica, jedan nam je potreban, plus Ordagic i idemo hrabro na titulu aBd.
It's better when it's live
To je dobro, svakako ne vjerujem da ćemo dovoditi više od dva igrača do kraja prelaznog roka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.