filip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/Kosarka-Ost ... erinu.html
Duško Vujošević
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Duško Vujošević
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Spomenu odlazak talenta u Tursku a ne spomenu susjede 
Namazan je i on svim slojevima.

Namazan je i on svim slojevima.
on je kao jugosloven pa mu to kao valjda normalno,odlazak nasih talenata u susjedne drzave
Gradske vlasti u Sarajevu odlučile su da dodele laskavo priznanje srpskom stručnjaku kao znak zahvalnosti za sve što je uradio za košarkašku selekciju BiH.
"To je prvi put u mom životu da me neki grad proglašava počasnim građaninom. Možda ću posthumno i u Beogradu to da postanem, ali za života je to Sarajevo. To je sigurno veliko priznanje i velika obaveza i ja to priznanje prihvatam i tumačim ne samo kao ono što sam uradio kao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, nego kao razumevanje nekog mog celokupnog rada i životnog angažovanja, koji nije najčešće bio u Sarajevu, ali je nekim tangentama, sticajem raznih okolnosti u kojima se zemlja nalazila, dodirivao Sarajevo. Oni su to prepoznali, cene i smatram da je to zaista jedna velika obaveza, zato što je i to priznanje upravo toliko veliko", rekao je Vujošević za Sport klub.
Vujošević za sada uspešno predvodi "Zmajeve" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i trenutno ima realne šanse da napravi veliki uspeh i nađe se na svetskoj košarkaškoj smotri.
"To je prvi put u mom životu da me neki grad proglašava počasnim građaninom. Možda ću posthumno i u Beogradu to da postanem, ali za života je to Sarajevo. To je sigurno veliko priznanje i velika obaveza i ja to priznanje prihvatam i tumačim ne samo kao ono što sam uradio kao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, nego kao razumevanje nekog mog celokupnog rada i životnog angažovanja, koji nije najčešće bio u Sarajevu, ali je nekim tangentama, sticajem raznih okolnosti u kojima se zemlja nalazila, dodirivao Sarajevo. Oni su to prepoznali, cene i smatram da je to zaista jedna velika obaveza, zato što je i to priznanje upravo toliko veliko", rekao je Vujošević za Sport klub.
Vujošević za sada uspešno predvodi "Zmajeve" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i trenutno ima realne šanse da napravi veliki uspeh i nađe se na svetskoj košarkaškoj smotri.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
https://telesport.telegram.hr/price/dul ... cegovinom/
gledam ovaj video sa psovkama,nije on normalan nikako,kako god je veliki ,veliki trener
gledam ovaj video sa psovkama,nije on normalan nikako,kako god je veliki ,veliki trener
filip13 je napisao/la:https://telesport.telegram.hr/price/dul ... cegovinom/
Nije jedini svi su oni otišli na živcima a samo tako možeš biti vrhunski trener.
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:https://telesport.telegram.hr/price/dul ... cegovinom/
Nije jedini svi su oni otišli na živcima a samo tako možeš biti vrhunski trener.
ma da,stresan posao,ali ne znam da neki drugi veliki trenei imaju ovoliko sukoba sa sudijama,ovoliko psovki upućenih sudijama,prijetnji
Ma kako da nemaju
Prati Obradovića kada pocrveni sve kontam ovaj neće izdržati do kraja utakmice.

ma znam za obradovica ali ne ide u tucu sa sudijama ko ovaj
filip13 je napisao/la:ma znam za obradovica ali ne ide u tucu sa sudijama ko ovaj
MA dobro lako je u aba ligi napadati domaće, nije bas u euroligi glumio šerifa.
Obaveštavam javnost da sam jučer dobio informaciju o tome da će proces transplatacije jednog bubrega u moj organizam započeti u jednoj specijalističkoj ustanovi u Istanbulu, dana 30. jula ove godine.
Istine radi, 30. jula počinju ispitivanja od čijih rezultata zavisi da li će do transplatacije doći.
Taj zahvat ja čekam dugo i budući da sam svestan zahtevnosti čitave stvari želim da se zna da je ta operacija neodgodiva, ali i da činjenica što se ona vremenski poklapa sa završnom fazom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo mene ne čini mirnim.
Zato želim da rukovodstvo KSBiH preuzme rukovođenje reprezentacijom za vreme moga bolničkog odsustva i perioda rehabilitacije.
Očekujem da se igrači reprezentativci suštinski, a ne deklarativno mobilišu za utakmice koje nas očekuju.
Za tu mobilizaciju prvi korak je odaziv na poziv da igraju za reprezentaciju. Očekujem da svojim postupcima pokažu odanost košarci, a da patriotske izjave daju eventualno tek kada su se odazvali na poziv i došli na pripreme.
Budući da sam potpuno svestan neizvesnosti ishoda pregleda i operativnog zahvata, kao i dužine post operativnog toka ljudima koji vode KSBiH dajem predlog da u interesu reprezentacije Bosne i Hercegovine u ovom momentu, a prema svojim uverenjima i odgovornosti, donesu odluke o daljoj strategiji i u skladu sa njom kadrovskim rješenjima.
Duško Vujošević
Istine radi, 30. jula počinju ispitivanja od čijih rezultata zavisi da li će do transplatacije doći.
Taj zahvat ja čekam dugo i budući da sam svestan zahtevnosti čitave stvari želim da se zna da je ta operacija neodgodiva, ali i da činjenica što se ona vremenski poklapa sa završnom fazom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo mene ne čini mirnim.
Zato želim da rukovodstvo KSBiH preuzme rukovođenje reprezentacijom za vreme moga bolničkog odsustva i perioda rehabilitacije.
Očekujem da se igrači reprezentativci suštinski, a ne deklarativno mobilišu za utakmice koje nas očekuju.
Za tu mobilizaciju prvi korak je odaziv na poziv da igraju za reprezentaciju. Očekujem da svojim postupcima pokažu odanost košarci, a da patriotske izjave daju eventualno tek kada su se odazvali na poziv i došli na pripreme.
Budući da sam potpuno svestan neizvesnosti ishoda pregleda i operativnog zahvata, kao i dužine post operativnog toka ljudima koji vode KSBiH dajem predlog da u interesu reprezentacije Bosne i Hercegovine u ovom momentu, a prema svojim uverenjima i odgovornosti, donesu odluke o daljoj strategiji i u skladu sa njom kadrovskim rješenjima.
Duško Vujošević
Nas najaci igrac otkaza septembar ... sad da se Musa i Nurka i pojave opet nema nista od SP-a ... al' neise, pobjedi selektore i tu istanbulsku utakmicu a mi cemo sve po starom ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Iako jeste bez dileme gospodski potez, čovjek zarađuje više nego dovoljno da mu se ne osjeti jedna plata.filip13 je napisao/la:https://sportsport.ba/kosarka/istina-je ... bar/288076
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.