FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 jul 2018, 15:27

Dok sam igro kladionicu, uvijek sam igro keca na Atalantu kad igraju kod kuce, imali su onih par zayebanih juznoamerikanaca naprijed uvijek su dobro kotirali kod kuce..
Ali eto, ne igraju na svom stadionu, valjda su prodali neke igrace. Dovoljno za 2:0, mjera :D
ZZ

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 jul 2018, 15:29

mma_hz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ja redovno pratim Seriu A i meni licno Napoli i Atalanta igraju najbolji i najatraktivniji fudbal, iskreno vise bi volio Fiorentinu al et, nadam se da nisu u nekoj takmicarskoj formi i da nece biti nekog traumaticnog trpanja
U svakom slucaju okrenut se radniku max ozb, da startamo u prvenstvu kako treba, u evropi nam je metla svakako
Brate dragi sad sam pregledao pregled utakmice Atalanta ovaj Apollon.
Strah me iskreno sada ove utakmice,trebalo je biti jedno 6:1 za Atalantu koliko su sansi imali protiv ovog Apollona.
Nemojte se ljudi zanositi Bgm vec obraz sacuvati kako god. :salut:
Ma extra ekipa bgm , a vecina im igraca iz njihovog pogona, strasnu skolu fudbala imaju, kazem ti meni licno uz Napoli ponajbolje igraju,
Mozda jos uvijek nisu uhvatili pravu formu, pa nam je to sansa za neki normalan poraz, sto bi reko Barbaric samo je pitanje sa koliko razlike
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jul 2018, 15:34

Evo mi jos 2 sto posto sanse. Sisic iz kosa i nakon kornera Krle izbacuju sa linije. 20a minuta.
23 min 100% sansa za njih, boki brani.
25 min mi sansa.
27 min opasan centarsut boki skida
Iduci napad halil puca opasno golman brani.
30 min sut halila stativa, sut rahmana korner
31 gol mujakic. Znaci izdominirali smo ih. Naucite gledati fudbal ili se uhvatite oklagije.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jul 2018, 15:44

Tekstualni prenos snimka. :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 20 jul 2018, 15:45

Dobijamo ovo 1:2 :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2018, 15:46

uNbx je napisao/la:Tekstualni prenos snimka. :bow:
Al ako ne izgura do kraja pizda je. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jul 2018, 15:50

Slažem se, ko je pratio Atalantu i Seriu A, mogao je vidjeti da su uz Napoli igrali najljepši fudbal. Pa oni su protiv svih velikana u Italiji izborili remi ili ih pobijedili. Mislim da su digli i Borussiju u EL prošle sezone, ako se ne varam, mrzi me sad ponovo provjeravati, ali mislim da je tako.

Jači su i od Fiorentine, mislim na igru i formu prošle sezone. Odgledao sam dosta njihovih tekmi i stvarno jedan strašna ekipa. Ali, sigurno ne bi napravili ni pola prošlogodišnjeg uspjeha da im nije Gasperinija, koji je odličan trener.

A o igračima i ne treba previše pričati, može svako izguglati i vidjeti.. Papu Gomez, Toloi, Hateboer, Castagne, Masielo, Cornelius, Iličić su samo od nekih. Još im tu pridruži novajlije Duvana Zapatu i mladog Tumminela, koji je razvaljivao u mlađim selekcijama Rome.
Na primjer, Bryana Cristantea su prodali Romi ovo ljeto za 30 milki. Brutalna ekipa.. Neka nam je bog na pomoći..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jul 2018, 15:56

robertkosar je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Osvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:

"Gledao sam utakmice na TV-u. Vidio sam jedno Sarajevo koje odlično izgleda, vidio sam jednog motiviranog Želju, te jednu mladu momčad Širokog koja je nesretno ispala protiv iskusnijeg protivnika. Stvarno se radi o tri respektabilna tima, ali po ovom što sam vidio dajem Sarajevu malu prednost ispred Širokog i Želje", završio je Miše pressicu uoči utakmice u Tuzli.
Spavas li mirno Agime Nikolicu :kafa:
Agim kao fudbaler bio tih i poslusan(gledao ga) , a kako stari sve ratoborniji i nekulturniji .Husref u Sarajevo dosao na ime najvece zive legende Sarajeva brata Vahidina(gledao oba). Dosao iz Janje i bio i ostao gospodin(ima gospodstva u ovoj porodici).[/quote]
Dva su Nikolica bila u Sarajevu!! Besim i Agim :mrgreen:[/quote]

Nije bitno,poenta je da mogu reci da svi fudbaleri ,pogotovo dok su mladi imali su u sebi kulturu i respekt prema navijacima,meni u ljepom sjecanju Smajo Mahmutovic,Skoro itd.Mozda se varam ,cini mi se igrao lijevog beka(nebitno).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jul 2018, 16:03

uNbx je napisao/la:Tekstualni prenos snimka. :bow:
Posto je bila prica da su nas razbili do naseg gola hahaha :plac:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jul 2018, 16:05

Ljudi nisu bukvno tri pasa mogli uvezat za sat i po igre. Bila bi sramota da smo im i dozvolili.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 jul 2018, 16:15

AlfredNobel je napisao/la:Slažem se, ko je pratio Atalantu i Seriu A, mogao je vidjeti da su uz Napoli igrali najljepši fudbal. Pa oni su protiv svih velikana u Italiji izborili remi ili ih pobijedili. Mislim da su digli i Borussiju u EL prošle sezone, ako se ne varam, mrzi me sad ponovo provjeravati, ali mislim da je tako.
Uzeli ih je Borussija, ali na jedvite jade. 3-2 u Njemačkoj gdje su u zadnjih 10 minuta prosuli prednost od 2-1 i u revanšu 1-1, gol primili desetak minuta prije kraja.
Mogli su i više uraditi, ali su imali nesreću da izvuku BvB, iako au bili prvi u grupi ispred Lyona i tada očajnog Evertona.
Najgore od svega što ih EL zanima, za razliku od većine Talijana :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jul 2018, 16:17

Ma ljudi bi nas sa kadetima uzeli, al kakav god rezultat bio nije toliko bitno koliko je bitan dobar start u ligi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 jul 2018, 16:21

Stroj1946 je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la: Ti kad tako tvrdiš blage veze o fudbalu nemaš. Golovi jesu pali ali igra je bila slaba. Trebo si bit i čut raju kako negoduju...
Pa šta ti očekuješ da će se zaletiti od prve minute, pa da krene naopako, pa da onda imaš baš čitav stadion protiv sebe!? Poučeni iskustvom od prošle godine. Onda ti veze nemaš sa fudbalom. Sinoć su igrali onoliko koliko je bilo potrebno, a i početak je sezone. Trebaju se čuvat sa Radnik. Odbrana je malo tanja, al kad se vrate Dupovac i Šofranac, drugačije će to izgledati. Malo mozga da raja uključe, za promjenu, kolko pljuju skontali bi neke stvari.
Ma pusti ga vidis da gluposti valja, eto bio sam kao i uvijek na Istoku tribini koja je poznata po pljuvacini da se ne lazemo, pa niko od nas nije ni negodovao niti pljuvao bilo koga od igraca, sve i jednog smo ih bodrili za svaki dobar potez, a posebno ove momke koji su iz Akademije jer odigrali su strasnu utakmicu. Vidim fkt se mnogo po forumima polemise o igri Sarajeva, nije mi jasno sta su to raja ocekivala, nakantali smo armene sa 3:0, siguran prolaz, kontrolisali igru i ne znam sta je trebalo vise. Nikakvi ovo amateri nisu niti mi imamo pravo nekoga amaterom zvati, pa pogledajte rezultate minulog pretkola EL, pa klub iz Lihtenstajna je izbacio Levski cini mi se, i jos par cudnih rezultata je bilo, nije to vise suplja prica jer fkt danas svi igraju fudbal i ulazu u isti, za razliku od nasih predstavnika recimo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jul 2018, 16:25

Mokes je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Slažem se, ko je pratio Atalantu i Seriu A, mogao je vidjeti da su uz Napoli igrali najljepši fudbal. Pa oni su protiv svih velikana u Italiji izborili remi ili ih pobijedili. Mislim da su digli i Borussiju u EL prošle sezone, ako se ne varam, mrzi me sad ponovo provjeravati, ali mislim da je tako.
Uzeli ih je Borussija, ali na jedvite jade. 3-2 u Njemačkoj gdje su u zadnjih 10 minuta prosuli prednost od 2-1 i u revanšu 1-1, gol primili desetak minuta prije kraja.
Mogli su i više uraditi, ali su imali nesreću da izvuku BvB, iako au bili prvi u grupi ispred Lyona i tada očajnog Evertona.
Najgore od svega što ih EL zanima, za razliku od većine Talijana :mrgreen:
Upravu si, ma znam da je bilo nešto guravo, ali nebitno, opet su i tu pokazali snagu. Recimo, u prvenstvu su igrali neriješeno s Lazijom, Interom, Milanom, dobili Romu i jednom Milana, tako da je to još jedan dokaz kvalitete.
Baš odlična ekipa, igraju "pravi" fudbal, lijepo za oko, a znaju biti tvrdi u odbrani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2018, 16:37

Da i u novoj sezoni Atalanta misli ozbiljno govori i veliko pojačanje angažovano prije nekoliko dana - kolumbijski napadač Duvan Zapata.

Riječ je o snažnom napadaču koji se prije par mjeseci pominjao i kao potencijalna akvizicija Atletico Madrida u slučaju odlaska Griezmanna, ali je on ipak stigao u Atalantu u transferu potencijalno vrijednom 26 miliona eura.

Cisto da unistimo i sve nade u pozitivan rezultat ako ih je uopste i bilo :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jul 2018, 16:41

Pozitivan rezultat je i sve ispod 5 golova u našoj mreži :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 jul 2018, 16:46

MortemHz je napisao/la:Da i u novoj sezoni Atalanta misli ozbiljno govori i veliko pojačanje angažovano prije nekoliko dana - kolumbijski napadač Duvan Zapata.

Riječ je o snažnom napadaču koji se prije par mjeseci pominjao i kao potencijalna akvizicija Atletico Madrida u slučaju odlaska Griezmanna, ali je on ipak stigao u Atalantu u transferu potencijalno vrijednom 26 miliona eura.

Cisto da unistimo i sve nade u pozitivan rezultat ako ih je uopste i bilo :D
A kakva ce tek zajebancija biti sa njegovim imenom ono tipa "popušili smo duvan", ukoliko nas nakantaju :lol:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jul 2018, 16:49

Ako ostvarimo neki aktivan rezultat gore, šta mislite koliko bi nas se skupilo za revanš? :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2018, 16:50

uNbx je napisao/la:Ako ostvarimo neki aktivan rezultat gore, šta mislite koliko bi nas se skupilo za revanš? :think:
Oko 20.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2018, 16:58

Mene samo strah da nas ljudi apsolutno ne ponize! Ako odmah utrpaju 2-3, ovi naši su poznati ko mentalne gromade, strah me cenera kakvog. :(
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.