Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Sto se dresova tice.
COYS je napisao/la:Puma > Adidas
Sto se dresova tice.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13 je napisao/la:Vala kad vidim šta i Puma radi u zadnje vrijeme, zapitam se (hint: Arsenal), a i sami vidimo iz Prvenstva u Prvenstvo kakva im je kvaliteta

Zamisli nešto na fazon novog Napolijevog dresa, sa nešto više trokutićaMoggi je napisao/la:trazim skoro nesto sa trokutimo kad se sjetim da su kosarkaski imali bas to sto zelim naci, meni je ovo pre je be no, unikat level hrvatskih kockica svegami
[/img]https://i1.wp.com/footballfashion.org/w ... -6.jpg[img]
Nažalost, to su samo vlažni snovi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odavno se to zna legendo. Mislim da nece bas tako, ali slicno, evo ovako:![]()
Ali je li to official? Gledao sam po netu nove dresove za repke i za nas imaju slike samo onog plavo-sivkastog, a bijelog ni na mapi. Samo sam ovdje na forumu vidio taj dizajn :/JavierBosnia je napisao/la:Odavno se to zna legendo. Mislim da nece bas tako, ali slicno, evo ovako:![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kruzi to odavno vec
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Ko kaže? Zumreta s dva zuba?JavierBosnia je napisao/la:Nije official al kazu provjerena informacija
Kruzi to odavno vec
- JavierBosnia
- Kontakt:
BahoNiftyDribbler je napisao/la:
Ko kaže? Zumreta s dva zuba?
možda smo mala država i možda nije tolika kupovna moć ali su baš neozbiljni, ako su se već odlučiti potpisati ugovor sa našom reprezentacijom i dati nam da nose njihovu marku, onda učini to kako bog zapovijeda
a i svakako šalju robu žnj kvalitete, čim padne kišica oni naši bijeli dresovi momentalno postanu providni kao pijačarski dresovi, što nije tako njemcima ili špancima?
FORZA MILAN !
- kontrasviju
- Kontakt:
Gledam Leicesterov gostujuci dres je identican ovom gore bijelom, tako da su Javier i Moggi prije par mjeseci bas imali elskluzivu.Moggi je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:EKSKLUZIVNOKonzerva je napisao/la:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nista bez BaheMoggi je napisao/la:men je baho to proslijedio

Nek sredi neko sliku ne mogu preko moba se peglat
JavierBosnia je napisao/la:
Odavno se to zna legendo. Mislim da nece bas tako, ali slicno, evo ovako:

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, addebisi, adrenaline323, AnelMid, antetokounmpo, Atlanta, atomac123, Bordo10, Brazzzoo123, dariolovrinovic00, denza, eaglebvb09, Elddar, ExEsPerac, fukara87, fukareSjever, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, haklamas, harko35, Helemnejse, jasmin10, JayCatwright, JimmyPage, Kljukusar, kovac, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Majstorinho, Maverick, mirsonetz, MokraKifla, MundijalVibes26, napapijri1987, omanovski, Pensioner26, resko1, rishovski, rossonero85, Rule_hz, s4mke, Shevko, Sheyi, signalidunapark, smajke, soxx, Sport90, StevieG8, Tracy3McGrady, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VensanKasel, Wisey, Zglavkar i 431 gost.