FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

helemnejse11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la helemnejse11 » 21 jul 2018, 09:12

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
helemnejse11 je napisao/la:
Polako sa tim klipovima, Hadžija ih je imao na desetine, članke na web portalima i na kraju šta? :roll:
Želim svu sreću našem Ševkiji, a i ostalim omladincima, ali polako, ovaj gol mu treba biti samo putokaz i motiv za naprijed, a ne odmah da ga okivamo u zvijezde!
Apsolutno se slažem, i nadam se da će dobiti priliku u tekućoj sezoni na nekim utakmicama jer sigurno je da bi mu to puno pomoglo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jul 2018, 09:21

Sevkija ce sa pirdom mujakicem i mustaficem biti glavni igrac naseg kluba od iduce sezone, i tad bi se pravi sud mogao donijet o razvoju njihove karijere u seniorima naravno uz dodatak jos kojeg akademca koji ce sebprikljucit prvom timu iduce sezone nadam se da ce se pokazat ovaj mali ahmed sto je dosao i uz dodatak ovih starijih poput krste, rahmanovica, i ostalih koji ce djecu naucit nesto
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2018, 10:21

Rule_hz je napisao/la:Sevkija ce sa pirdom mujakicem i mustaficem biti glavni igrac naseg kluba od iduce sezone, i tad bi se pravi sud mogao donijet o razvoju njihove karijere u seniorima naravno uz dodatak jos kojeg akademca koji ce sebprikljucit prvom timu iduce sezone nadam se da ce se pokazat ovaj mali ahmed sto je dosao i uz dodatak ovih starijih poput krste, rahmanovica, i ostalih koji ce djecu naucit nesto
Mislim da treba vec polahko sanse davati i Kurdicu,jer ce siguran sam ako mu ova sezona bude dobra i ako sta osvojimo Mujakic otici za neke solidne pare.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jul 2018, 10:37

mma_hz je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Sevkija ce sa pirdom mujakicem i mustaficem biti glavni igrac naseg kluba od iduce sezone, i tad bi se pravi sud mogao donijet o razvoju njihove karijere u seniorima naravno uz dodatak jos kojeg akademca koji ce sebprikljucit prvom timu iduce sezone nadam se da ce se pokazat ovaj mali ahmed sto je dosao i uz dodatak ovih starijih poput krste, rahmanovica, i ostalih koji ce djecu naucit nesto
Mislim da treba vec polahko sanse davati i Kurdicu,jer ce siguran sam ako mu ova sezona bude dobra i ako sta osvojimo Mujakic otici za neke solidne pare.
Moglo bi se vrlo lako desiti da ako Mujakić odigra dobro ove dvije tekme protiv Atalante, pa da skrene pažnju i ode odma....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2018, 10:40

Nakon što je postigao gol, Šeki je imao još jedan dobar potez, lažnjak kad je onaj armenac legao na zemlju, ima li igdje na videu da se napravi gif. Kakao je ono dobro bilo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2018, 10:41

Nadamo se da ce odigrati dobro aBd ,al da nece nigdje jos jednu godinu.
Mislim da bi mu to glup potez bio,neka malo jos neka stasa i stekne iskustva.Bojim se da ce pregoriti ako odmah ode negdje gdje nece biti bas u prvom planu kao kod nas.Kod nas ima dosta kredita,a negdje drugo ga bas i ne bi trpili puno jer ocekuju gotovog igraca vecinom ako je neki malo kvalitetniji klub u pitanju.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jul 2018, 10:50

mma_hz je napisao/la:Nadamo se da ce odigrati dobro aBd ,al da nece nigdje jos jednu godinu.
Mislim da bi mu to glup potez bio,neka malo jos neka stasa i stekne iskustva.Bojim se da ce pregoriti ako odmah ode negdje gdje nece biti bas u prvom planu kao kod nas.Kod nas ima dosta kredita,a negdje drugo ga bas i ne bi trpili puno jer ocekuju gotovog igraca vecinom ako je neki malo kvalitetniji klub u pitanju.
To si u pravu. Mlad i neiskusan još. I ja bi volio da odradi sezonu pa da ide. Al ako dođe dobra ponuda recimo nekog talijanskog ili francuskog kluba, čisto sumnjam da će odbiti ovi naši. Znamo svi kako olako prodaju mlade bez ikakvih pregovara nažalost.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jul 2018, 11:32

Nihad ako se pokaze protiv talijana, mogao bi to biti najvwci transfer naseg kluba ikada. Znam sa sigurnoscu da au ga dva skauta italijanskih ekipa pratila , a ovo je veliki bonus.

A gdje moze bolje napredovati od neke prosjecne talijanske ekipe koja jako puno posvecuje pozornosti stvaranju stopera za vece klubove.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jul 2018, 11:33

kada ba igramo sa kupusarima?na livescore-u nas nema

VVVBK

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 jul 2018, 11:35

Pavlović, Tucaković, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Kurdić, Crepulja, Stanojević, Mustafić, Hebibović, Velkoski, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Halilović i Šišić. fudbaleri koji su otputovali u etno selo Stanisic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 21 jul 2018, 11:54

zasto nema adukora i mujakica

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jul 2018, 11:55

Nihad ce otici nakon sto sakupi nastupe u reprenzetaciji, bas kao i Mihojevic. U to budite sigurni.
Mujakic,Pidro,Rahmanovic i Adukor odmaraju ili?
Sabrine mi moje!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 21 jul 2018, 11:56

ps
ja bih volio da imamo u rostwru i mladog napadaca iz akademije
u rezultatski rijesenim utakmicama tamo nekad u 75min zamjenit ga sa ahmetom

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 jul 2018, 11:57

Pitaristok je napisao/la:zasto nema adukora i mujakica
vjerovatno ih je husref odlucio postediti kao i Rahmanovica i Pidru

ps:Fudbalski klub Sarajevo u posljednjih godinu dana u potpunosti je promijenio strategiju kluba, pa su tako polaznici i članovi Akademije kluba sa Koševa jedan od prioriteta u promociji. Sarajevo je u prethodnom periodu potpisalo višegodišnje ugovore sa omladincima, a paralelno sa onima koji su potpisali vode se pregovori i sa dvojicom najtalentovanijih iz ove generacije. Kako smo uspjeli saznati Đani Salčin i Armin Imamović danas bi trebali obaviti završne razgovore sa klubom oko potpisa ugovora. Obojica mladića rođeni su 2000 godine i još ovu sezonu mogu nastupati za juniore Bordo tima. Salčin je 2014. godine stigao na Koševo iz Veleža i ima ugovor sa Bordo timom do kraja ove godine, dok je Imamović na Koševo stigao iste godine ali iz Tuzle. Imamović, kao i Salčin, ima ugovor sa Sarajevom do kraja godine. Pregovori sa ovim dvojcem traju još od završetka sezone i očekuje se da obojica produže svoje ugovore i nastave fudbalski razvoj u timu sa Koševa
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 jul 2018, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jul 2018, 11:58

Pavlovic
Sabanovic Dupovac Sofranac Hodzic
Mustafic Stanojevic
Hebib/Resic Velkoski Halil/Tatar
Handzic

Ovako bi ja protiv Radnika, neocekivano ili mozda cak dvojicu u spic.
Sabrine mi moje!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 21 jul 2018, 11:58

Nema Adukora, Mujakica, Rahmanovica I Pidre. Hrabar potez Šefe, hrabar potez. Pobjedi Radnik i biće odličan.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jul 2018, 11:59

benko21 je napisao/la:Pavlović, Tucaković, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Kurdić, Crepulja, Stanojević, Mustafić, Hebibović, Velkoski, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Halilović i Šišić. fudbaleri koji su otputovali u etno selo Stanisic
Bez Mujjakica,Pidre,Adukora sto znaci da ce Šofranac i Dupovac na stopere a vjerovatno Hidzic,Šabanovic na bok
Dobro je ovo sto imamo sirinu a i svi ce dobiti priliku sad je na njima da se dokazuju , treba koristit sve igrace to je dobra stvar.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 21 jul 2018, 12:13

BosnianKingdom je napisao/la:Pavlovic
Sabanovic Dupovac Sofranac Hodzic
Mustafic Stanojevic
Hebib/Resic Velkoski Halil/Tatar
Handzic

Ovako bi ja protiv Radnika, neocekivano ili mozda cak dvojicu u spic.
Veća je vjerovatnoća da će ovaku postavu sutra izvesti, jer ako je Šabanović bio povrijeđen ovih par dana sumnajm da će ga staviti u prvu.
Hebib-Dupovac-Sofranac-Hodzic
Mustafic-Stanojević
Šišić-Velkoski-Tatar/Halil
Ahmetović
Bordo bijeli za život cijeli!!

srecco
Kontakt:

Post Postao/la srecco » 21 jul 2018, 12:22

helemnejse11 je napisao/la:
Hahahaha, pa ti si samo uzeo snimke od prehtodnih godina, ubacio ovaj gol od prekuce i ko fol stavio snimak iz 2018 godine.
Koja lažovčina!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jul 2018, 12:46

Bilo bi isto fino potpisati onog Dervišagića lijevo krilo. Momak je odlične partije pružio na onom turniru i u omladinskoj ligi, a ima potencijala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.