Mi sa godisnjim budzetom od 4 do 5 miliona maraka ne mozemo istovremeno ulagati u infrastrukturu, igracki kadar i omladinski pogon, i to ne samo mi nego iole svaki sportski kolektiv u regionu pa i šire, od proljeca 2016 do danas koliko toliko uspijevamo izbalansirati sve, u pretprosloj i prosloj sezoni bili smo do par zadnjih kola ravnopravan konkurent ekipi i klubu koji sav svoj budzet fokusiraju iskljucivo na tim, dakle sve sto imaju daju na plaće i premije igraca i pored toga i sa tim smo u odredjenim momentima bili bolji, a na kraju bez titule u oba slucaja ostali prvo zbog ne snalazenja a zatim i ne znanja u datom trenutku, naravno da najvecu krivicu snose oni koji upravljaju klubom, ali...
Svakako da je ocekivano da vlada nepovjerenje prema ljudima koji vode klub, da su navijaci nestrpljivi i nezadovoljni, ali kada se pogleda sta se uradilo zadnje dvije godine, sve stvari koje smo mogli samo da sanjamo nekoliko godina unazad, imamo nesto sto nijedan klub i sportski kolektiv u drzavi nemaju, imamo svoj stadion, poslovne prostore koje rentamo, sa prostorima na istoku imat cemo dodatni dupli prihod i tako godisnji prihod od cca. pola miliona, izgradili smo istocnu tribinu, uradili vrhunski teren, kojeg i komentator na SK. spominje da je uz Rijekin i Zvezdin najbolji u regionu, idu led reklame, do kraja godine pokrivanje istoka i brojači na ulazima, nove savremene klupe, sve stvari koje ni jedan drugi klub ne moze ni da pomisli da uradi a ne da ih realizuje !
Iskreno se nadam da cemo do 100 te godisnjice imati potpuno nov tip top sredjen stadion sa svim pratecim sadrzajima, nesto od cega cemo odudarati u regionu, u BIH i da ne spominjem, kakvim tempom i sa cim smo krenuli pocetkom 2016 i sta imamo danas zaista neprocjenjivo i to ce priznati iole svako ko je imalo realan, prije svega prema samom sebi a zatim i svojoj najblizoj okolini !
Zato kada sve saberem i oduzmem imam strpljenja prema svemu, jbg ne mogu ni ja sa svojom plaćom plaćati dva kredita za dva stana, vozati novo auto, i izlaziti svaki vikend, putovanja i odmore da ne spominjem, tako i ovdje, i pored enormnih izdataka za infrastrukturu mi cemo i ove godine uvjeren sam biti jedan od glavnih konkurenata za titulu uz Široki, Zrinjski je ralno mnogo slabija ekipa nego prosle sezone a vjerujem da je doslo i do odredjenog zasicenja, komsije opet imaju velikih finansijskih problema, sto se i vidi na prelaznom roku, jbg kada je god da prica ide prica o guranju omladinaca, sto i cine, zato nova sezona i nova velika ocekivanja, valjda bude nesto iz trece srece
Sutra pobjeda na bilo koji nacin, nepostojeci penal, gol rukom i slicno nebitno je, tipujem 1:3
I zato sabura za sve, sabura,