FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 21 jul 2018, 12:54

Stroj1946 je napisao/la:Bilo bi isto fino potpisati onog Dervišagića lijevo krilo. Momak je odlične partije pružio na onom turniru i u omladinskoj ligi, a ima potencijala.
I na mene je taj momak uz Imamovica najbolji dojam ostavio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jul 2018, 13:00

Salcin i Imamovic su :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2018, 13:07

Radnik je dosta dobra ekipa,istina ostali su oni bez Besirovica ali doveli su Aleksica,Brkovica,Djelmica i ne djeluju opste nesto slabiji vec prosle sezone cak sta vise mozda su i jaci,vrlo malo su i oni mjenjali ekipu.

Dakle kljuc sutra zaustaviti trojku Djelmic-Djuric-Peco. Dakle bekovi su na najvecem zadatku,ova dva njihova krila ce iskoristiti svaki moguci prostor ,realno brizina obojici jaca strana,oba u stanju da probiju a.i da prodju lagano na svaki brisani prostor u situaciji 1 na 1.Djuric ko Djuric majstor,nemora ni potrcat moze potegnut sa 30 metara i u problemu si.

Ono sto je dobro sto Radnik ima sporog spica,tu igra Hadzic koji igra dosta na snagu i onaj je teski spic ili sidras kako se to obicno zove,sto je plus za nas ,jel smo vidjeli kakve probleme imamo na duge lopte koje idu iza iza ledja stopera,i kako brzi igrac to moze da koristi.Dupovac i Sofranac se sa njim lagano mogu nositi i tu nebi trebalo biti problema.

Ali isto tako cuvati se tih prekida gdje taj isti Hadzic radi velike probleme,plus im je ta skok igra pojacana Aleksicem za kojeg znamo kako nas je busio glavom.Pogotovo sto ce ovaj konj od Aleksica vjerovatno sutra opet biti u elementu svom ratnickom.Valjalo bi ga malo nagazit necel opet kakvu glupost uraditi.

Neznam ovako iskreno sta ocekivati,rekao sam vec ja sam misljenja da ce u startu 2 minimalno ekipe od ovih sto stizu poslije Evrope da se okliznu,pa cemo vidjeti dali sam upravu.Iskreno najvise mi vuce na neki X ali mi to dole neznamo odigrati,mislim da je samo jednom bilo 0-0 ostalo smo uglavnom dobijali i to nam gostovanje bas lezi.Jedino smo to z.ajebali sa ovom zadnjom tekmom,valjda to nece znaciti kraj te dominacije dole.

Kladionicarski oba daju igram i tipujem na neki rezultat 1-1 .Na to mi kazem i objektivno vuce na neki x,ono povuci potegni,odmor igraca,nova odbrana skroz,mozda i drugi spic pocne itd itd.protivik takav kakav je nezgodan,igraci mnogi u mislima po Italiji,svasta nesto uglavnom.

Ako uspiju dobiti sa svim tim kerefekama kapa dole.U svakom slucaju momcima sretno ,pa da nas obraduju aBd a i mene razuvjere da sam malo previse skepticam glede ove utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jul 2018, 13:09

Oba stopera Hus odmara, znači stoperi se moraju odmorit za Atalantu, valja se grčevito braniti..
Mada, mišljenja sam da se stoperi nisu Bog zna puno potrošili protiv Banantsa za razliku od bekova..
Eh vidite kako je lijepo imati širinu, mislim da Šofranac i Dupovac mogu kvalitetno odraditi posao protiv Radnika..al problem su bekovi, vjerovatno ide Hebib na desnog a Hodžić na lijevog, Hebib se istrošio pofino i sutra će vjerovatno jer igra na poziciji gdje se mora puno trčati, Hodžić ide na lijevog a svi znamo kakav je Hodžić na lijevom beku, a nije puno bolji ni na desnom .... da hoće se više Bekić oporavit..
DOVEDITE DESNOG BEKA MOLIM VAS!!!!!!!!

Sutra pobjedit moramo, sutra iks i minimalan poraz protiv Atalante me ne bi zadovoljio, daj da sutra pobjedimo a nek nas Atalanta nakanta 5+ razlike ja ću bit zadovoljan, samo da dobro startamo i da ne uvuče odma nervoza i "pritisak" među ove naše curice, a svi znamo kako igraju kad su pod "pritiskom" i nervozom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jul 2018, 13:18

benko21 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:zasto nema adukora i mujakica
vjerovatno ih je husref odlucio postediti kao i Rahmanovica i Pidru

ps:Fudbalski klub Sarajevo u posljednjih godinu dana u potpunosti je promijenio strategiju kluba, pa su tako polaznici i članovi Akademije kluba sa Koševa jedan od prioriteta u promociji. Sarajevo je u prethodnom periodu potpisalo višegodišnje ugovore sa omladincima, a paralelno sa onima koji su potpisali vode se pregovori i sa dvojicom najtalentovanijih iz ove generacije. Kako smo uspjeli saznati Đani Salčin i Armin Imamović danas bi trebali obaviti završne razgovore sa klubom oko potpisa ugovora. Obojica mladića rođeni su 2000 godine i još ovu sezonu mogu nastupati za juniore Bordo tima. Salčin je 2014. godine stigao na Koševo iz Veleža i ima ugovor sa Bordo timom do kraja ove godine, dok je Imamović na Koševo stigao iste godine ali iz Tuzle. Imamović, kao i Salčin, ima ugovor sa Sarajevom do kraja godine. Pregovori sa ovim dvojcem traju još od završetka sezone i očekuje se da obojica produže svoje ugovore i nastave fudbalski razvoj u timu sa Koševa
pametno posebno sad kad je smanjen broj stranaca. Što bi dovodio razne polovnjake iz lige daš djeci svojoj šansu i nama draže gledati a i klub će imati više koristi.
Možda i prvi put od kad su ovi ljudi u upravi da se radi nešto pametno.
You are someone else I am still right here

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 21 jul 2018, 13:23

srecco je napisao/la:
helemnejse11 je napisao/la:
Hahahaha, pa ti si samo uzeo snimke od prehtodnih godina, ubacio ovaj gol od prekuce i ko fol stavio snimak iz 2018 godine.
Koja lažovčina!
Tačno tako, imaš nešto protiv?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2018, 13:26

nukleusmember je napisao/la:kada ba igramo sa kupusarima?na livescore-u nas nema

VVVBK
Pa sutra u pola 6 aBd.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

srecco
Kontakt:

Post Postao/la srecco » 21 jul 2018, 13:28

srecco je napisao/la:
Hahahaha, pa ti si samo uzeo snimke od prehtodnih godina, ubacio ovaj gol od prekuce i ko fol stavio snimak iz 2018 godine.
Koja lažovčina!
Tačno tako, imaš nešto protiv?
Nemam nista protiv!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 jul 2018, 13:33

Ja sam totalno pesimističan pred sutrašnju tekmu.. Mislim da nećemo uzeti tri boda, ne za to što nemamo kvalitet, već zato što će biti rotacija. Bilo bi odlično početi napokon jednu sezonu kako treba, jednom pobjedom, ali sam skeptičan. Daj bože..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 jul 2018, 13:36

AlfredNobel je napisao/la:Ja sam totalno pesimističan pred sutrašnju tekmu.. Mislim da nećemo uzeti tri boda, ne za to što nemamo kvalitet, već zato što će biti rotacija. Bilo bi odlično početi napokon jednu sezonu kako treba, jednom pobjedom, ali sam skeptičan. Daj bože..
Ja bas obrnuto , optimistican ko nikad , duplo smo bolja ekipa od njih i sa rotacijama, bitan je samo pristup i aBd vracamo se sa tri bobe
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jul 2018, 13:39

bordobijeli je napisao/la:
benko21 je napisao/la:Pavlović, Tucaković, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Kurdić, Crepulja, Stanojević, Mustafić, Hebibović, Velkoski, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Halilović i Šišić. fudbaleri koji su otputovali u etno selo Stanisic
Bez Mujjakica,Pidre,Adukora sto znaci da ce Šofranac i Dupovac na stopere a vjerovatno Hidzic,Šabanovic na bok
Dobro je ovo sto imamo sirinu a i svi ce dobiti priliku sad je na njima da se dokazuju , treba koristit sve igrace to je dobra stvar.
Slazem se @bordobijeli,Akademci su zadali zadacu ovim umisljenim.Akademija brani FKS.Musemic je rizikovao i profitirao. Nije sala u pitanju je bilo 250 kE(ako cemo samo o Eurima),a tebi igraju 3-4 juniora.Naravno jos vise love je bilo na sonu(ulaznice,sponzori)i ugled sto je najvaznije.Sta da se ponovilo ono ,ne ponovilo se(ispadanje).Ja cu Akademiju smatrat uspjesnom(ona je to i sad)kada iz Akademije dodje stoper i bude konkurencija Mujakicu ili kada za bilo koje mjesto u timu konkurisu 2 "Akademca". :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 jul 2018, 13:51

Inijesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ja sam totalno pesimističan pred sutrašnju tekmu.. Mislim da nećemo uzeti tri boda, ne za to što nemamo kvalitet, već zato što će biti rotacija. Bilo bi odlično početi napokon jednu sezonu kako treba, jednom pobjedom, ali sam skeptičan. Daj bože..
Ja bas obrnuto , optimistican ko nikad , duplo smo bolja ekipa od njih i sa rotacijama, bitan je samo pristup i aBd vracamo se sa tri bobe
Dobro, ako je tako. Ja baš imam nešto ružan predosjećaj. Prvo što će biti te rotacije, a dvije rotacije se kod nas znaju osjetiti na terenu. Pa onda će tu vjerovatno biti svega, jedan antifudbal u režiji bijeljinskih krkana. Mada, polažem nade u to da smo ih riješavali uvijek s pola snage, u kakvoj god da smo formi bili, posebno kad im je bio Slavko. Vidjećemo, tvrda su ekipa, ali mi smo opet kvalitetniji i s rotacijama što kažeš, ali sve zavisi od pristupa.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2018, 13:53

Inijesta je napisao/la:
I ja upravo tako mislim.
Ovi sto ce dobiti priliku itekako su svjesni da se moraju boriti ,pa mozda po prvi put za svoje mjesto u prvih 11 tako da mislim da cemo cak i lakse od ocekivanog dobiti Radnika.
Pavlovic
Sabanovic Sofranac Dupovac Hodzic
Stanojevic Crepulja
Resic Krste Tatar
Handzic
Ako bude sve ok staviti Kurdica umjesto Crepulje ,Halilovica na mjesto Krste ili Mustafica i Hebibovica ubaciti 20 tak minuta pred kraj.
Nego sta je sa Radovcem.??
FK SARAJEVO.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jul 2018, 13:56

Svi klubovi u BiH imaju OP,kao i mi ,ali samo mi imamo Akademiju.FKS ce dominirati BiH fudbalom kad 3-4 sezone ponovi ovo od prosle godine(pioniri,kadeti i juniori).U Akademiji trebaju da rade i budu nagradjeni najbolji strucni ljudi.Prodajom ona 3.4 juniora(mozda je moglo i bolje)Akademija je pokazala da je samoodrziva .Ako ce sezonu zavrsiti Mujakic +(3-4 ) juniora ,ja zadovoljan i EL.Kad dodje prva titula sa 7-8 Akademaca (a hoce aBd,za sezonu -dvije),e tad cete Vi najveci kriticari(gotivim Vas,jer volite FKS)biti sretni sa svojim Sarajevom. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jul 2018, 13:59

pa neka stavi šabana na desnog beka,hebiba na krilo neka odmori ševkiju,na lijevoj strani smo osudjeni na onog hudnika hodzu,ili šiiša na desno krilo a hebiba na lijevog beka tjn,zar kupusari nisu htjeli pristati da se tekma odgadja za nedjelju ili sam nešto fulio?

VVVBK

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jul 2018, 14:00

mma_hz je napisao/la:
Strelište Pašino Brdo Sarajevo, pa na šišu kasnije :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 jul 2018, 14:00

mma_hz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
I ja upravo tako mislim.
Ovi sto ce dobiti priliku itekako su svjesni da se moraju boriti ,pa mozda po prvi put za svoje mjesto u prvih 11 tako da mislim da cemo cak i lakse od ocekivanog dobiti Radnika.
Pavlovic
Sabanovic Sofranac Dupovac Hodzic
Stanojevic Crepulja
Resic Krste Tatar
Handzic
Ako bude sve ok staviti Kurdica umjesto Crepulje ,Halilovica na mjesto Krste ili Mustafica i Hebibovica ubaciti 20 tak minuta pred kraj.
Čuj šta je, dok raspuše shishu u Argeliniju, sačekaj malo ebemu..

Ali, trebali bi on to brzo, došao mu je i brat lijepi u vidu Lelića. Bolje im ide to nego lopta..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 21 jul 2018, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2018, 14:01

nukleusmember je napisao/la:pa neka stavi šabana na desnog beka,hebiba na krilo neka odmori ševkiju,na lijevoj strani smo osudjeni na onog hudnika hodzu,ili šiiša na desno krilo a hebiba na lijevog beka tjn,zar kupusari nisu htjeli pristati da se tekma odgadja za nedjelju ili sam nešto fulio?

VVVBK
Pa svakako se trebala igrati u nedjelju ja mislim,a mi smo mislili da odgodimo ono za "nekad tamo". :D :D
Kazu nasi putuju puno jer su danas otisli gore za etno selo,a aBd u utorak MAMA MIA ITALIJA :mrgreen:

Radovac :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jul 2018, 14:09

ovo je ispravan put da svi igraju da se svi rotiraju i bore i naravno pravljenje igraca i sirina eklipe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jul 2018, 14:13

Samozdravlje je napisao/la:Svi klubovi u BiH imaju OP,kao i mi ,ali samo mi imamo Akademiju.FKS ce dominirati BiH fudbalom kad 3-4 sezone ponovi ovo od prosle godine(pioniri,kadeti i juniori).U Akademiji trebaju da rade i budu nagradjeni najbolji strucni ljudi.Prodajom ona 3.4 juniora(mozda je moglo i bolje)Akademija je pokazala da je samoodrziva .Ako ce sezonu zavrsiti Mujakic +(3-4 ) juniora ,ja zadovoljan i EL.Kad dodje prva titula sa 7-8 Akademaca (a hoce aBd,za sezonu -dvije),e tad cete Vi najveci kriticari(gotivim Vas,jer volite FKS)biti sretni sa svojim Sarajevom. :bih:
Polahko kralju, slušam ovu priču pet godina. Niko sretniji od mene ako budemo imali osam momaka iz Akademije, al realnost je 4-5, što je okej a možda i optimum.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 27 gostiju.