FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 21 jul 2018, 16:14

BordoSarajevo je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Sofranac, seki i hanzdic od prve sutra.
Dupovac?
Znaš li cijelu postavu?
Pavlovic
Sabanobic Sofranac Mujakic Pidro
Stanojevic Rahmanovic
Resic Krle Halilovic
Handzic.

Jq mislim da ce ovako biti.[/quote]

Mujakić i Pidro uopšte nisu ni otputovali. Mislio sam da znaš već sada sastav za sutra, kao što si znao i protiv Banantsa.
Ja bi sutra Šišića ili Hebiba od prve pa bi onda Resića uveo u drugom poluvremenu.[/quote]

Znam za ova 3 plus saban. Ne vjerujem da ce dupe, koliko znam bas je nespreman, al eto vidjet cemo. Crepulja ce dobiti minute.
Onda ce biti
Saban sof adu hodzic

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jul 2018, 16:21

Nema ni Adukora, al tu je Kurdić, mada sumnjam da će baš toliko eksperimentisati sa stoperima i zadnjom linijom.
Adukor, Mujakić, Rahmanović i Pidro nisu otputovali za Bijeljinu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 jul 2018, 16:23

StariGrad071 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Sofranac, seki i hanzdic od prve sutra.
Dupovac?
Znaš li cijelu postavu?
Pavlovic
Sabanobic Sofranac Mujakic Pidro
Stanojevic Rahmanovic
Resic Krle Halilovic
Handzic.

Jq mislim da ce ovako biti.
Mujakić i Pidro uopšte nisu ni otputovali. Mislio sam da znaš već sada sastav za sutra, kao što si znao i protiv Banantsa.
Ja bi sutra Šišića ili Hebiba od prve pa bi onda Resića uveo u drugom poluvremenu.[/quote]

Znam za ova 3 plus saban. Ne vjerujem da ce dupe, koliko znam bas je nespreman, al eto vidjet cemo. Crepulja ce dobiti minute.
Onda ce biti
Saban sof adu hodzic[/quote]
Pavlović, Tucaković, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Kurdić, Crepulja, Stanojević, Mustafić, Hebibović, Velkoski, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Halilović i Šišić.ovo su igraci koji su otisli za bijeljinu nema adukora rahmana mujakica i pidre
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2018, 16:29

Akademija, kao sto sam i piso pokazuje se kao prava stvar, nadam se da ce se nastavit sa jos boljim radom.

Interesujeme sta je sa klaricom

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 jul 2018, 16:37

Quote :
"Slovački drugoligaš STK Fluminense Samorin u petak je predstavio novog šefa struke. Radi se o sada već bivšem šefu Akademije FK Sarajevo Sanjinu Alagiću."

@samozdravlja
Akademci jesu izvrsno osvjezenje ali za nas je JAKO lose da se igraci onako prodaju direktno iz Akademije, jer idu jako jeftino. Poenta je da igraci nastupe za mlade repke i odigraju par godina za prvi tim i onda odu za dobru lovu. Recimo svi smo kukali da je adaptacija juniora na prvi tim jako losa. A igraca koji se najbolje uklopio u zadnjih 5-10 godina (Heric), nasi pustise bez veze. Velika greska.
To nije samoodrzivost vec samoubistvo i razbacivanje parama.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 21 jul 2018, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jul 2018, 16:37

Pitar6785 je napisao/la:Akademija, kao sto sam i piso pokazuje se kao prava stvar, nadam se da ce se nastavit sa jos boljim radom.

Klarić će na posudbu u Igman Konjic

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jul 2018, 16:38

dajte da neko snimi ovu tekmu večeras atalanta-hertha,ovi naši garant nemaju pojma ni da se igra,mogu glavu na panj staviti da husref ne zna niti jednog igrača
https://www.herthabsc.de/de/profis/vorb ... 0276-.html

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 21 jul 2018, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 21 jul 2018, 16:56

hilmo je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Akademija, kao sto sam i piso pokazuje se kao prava stvar, nadam se da ce se nastavit sa jos boljim radom.

Klarić će na posudbu u Igman Konjic
Vala, trebalo ga se ostavit u klubu, pa barem zbog omladinske LP.
Imam osjećaj da se kod nas jedva čeka da omladinci podbace kad dobiju šansu, čisto eto da struka može kazat "evo zašto nije dobijao šansu".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jul 2018, 17:09

Glupost teska da su ga dali igmanu prije lp. Mislim dobro je da je na posudbi al trebalo se malom dat sansa u lp jer i on je pridinijio da se ista igra. Al **** mozda ga igman nebi htio uzet u po sezone.

Jesul on zaposlili ikoga na Alagicevo mjesto. Dali mi imamo pameti muda i znanja da angazujemo Meha Kodra na to mjesto, ja bi mu da vise para nego sto repka placa Roberta Prosineckog, ja znam da mnogi misle da sam lud moramo preget negdje i dat pare i dovest covjeka koji ce ovu uspjesnu pricu napravit jos uspjesniom. Ili obecat mamicu tjelohranitelje advokate i slobodu da nas on preuzme.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jul 2018, 17:19

kengur je napisao/la:Quote :
"Slovački drugoligaš STK Fluminense Samorin u petak je predstavio novog šefa struke. Radi se o sada već bivšem šefu Akademije FK Sarajevo Sanjinu Alagiću."

@samozdravlja
Akademci jesu izvrsno osvjezenje ali za nas je JAKO lose da se igraci onako prodaju direktno iz Akademije, jer idu jako jeftino. Poenta je da igraci nastupe za mlade repke i odigraju par godina za prvi tim i onda odu za dobru lovu. Recimo svi smo kukali da je adaptacija juniora na prvi tim jako losa. A igraca koji se najbolje uklopio u zadnjih 5-10 godina (Heric), nasi pustise bez veze. Velika greska.
To nije samoodrzivost vec samoubistvo i razbacivanje parama.
Ovako cu ti odgovoriti.U klub sam isao samo kad bi kupovao i trosio pare.Nisam na izvoru info.To o cemu ti pises i sta zelis mozda je ovo prvi korak u pravom smjeru.Sve sto kazes ,ja bih potpisao.Treba nam transparentnosti u klubu,zasto se sta desilo.Medjutim u svakom zlu i nesto dobro.Svi ti mladi koji su otisli za neke pare ili dzaba su i marketing za klub.To je i signal mladim talentima u BiH da mogu i iz Akademije , a i iz FKS vani.Cini mi se da se radi ozbiljnije(petogodisnji ugovori, dovodjenje ovog spica iz Zelje..).Troskove Akademije mora neko platiti,zato mozda neka prijevremena prodaja. Transparentnost je ono sto nam treba , a bi bilo ljepo poslovti kako si ti objasnio.Neke greske(ali ne cesto)se desavaju,samo ko ne radi nista nece pogrijesiti,ali priznati.I u mnogo organizovanijim klubovima se grijesi.Vrijeme je sudac.Pozz :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 21 jul 2018, 17:26

jel netko zna? u kojoj utakmici prosle sezone je na terenu u jednom trenutku utakmice bilo 7 igraca iz op, i koji su to bili igraci? hvala
nek akademija svake godne izbaci samo jednog igraca kvalitete cimija, ja zadovoljan.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 jul 2018, 17:44

The Game je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la:Ima li neko upucen da mi TACNO kaze koliko mi treba goriva i putarina do Regio Emilie i nazad, ali ne za malo auto nego za kombi, hvala unaprijed
https://www.viamichelin.com/

Ukucaj lokacije, tip vozila, goriva itd. i izbacice ti.
Kome je mrsko voziti, ima trajekt Split - Ancona :D
Brže i jeftinije :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2018, 17:58

Pobjedom su u novu sezonu startali i pioniri FK Sarajevo. Slavili su bordo momci nad Radnikom 2:0, a mrežu gostiju zatresli su u 39. minuti Aldin Mešić i pet minuta kasnije Nermin Bijelonja.

Omladinska Premijer liga za pionire:

FK Tuzla City - NK Široki Brijeg 1:5

FK Sarajevo - FK Radnik 2:0

Samo jako :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 jul 2018, 18:04

Treba obratiti pažnju na Feđu Dudića.. Možda i najperspektivniji naš trener, za sada radi odličnan posao s GOŠK-om. Treba ga imati u vidu i pratiti njegov rad za neka buduća vremena.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 21 jul 2018, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jul 2018, 18:04

Pitaristok je napisao/la:jel netko zna? u kojoj utakmici prosle sezone je na terenu u jednom trenutku utakmice bilo 7 igraca iz op, i koji su to bili igraci? hvala
nek akademija svake godne izbaci samo jednog igraca kvalitete cimija, ja zadovoljan.
Na hajr i na dobro. bas nas nalozise Akademci.Men s cini da cu i ja morati da odem poslije 2-3 godine .Brata nagovoriti i na slovo"R" na istoku(prije 4-5 g.) ili na zapad odakle me GOSK otjero kuci.Trebamo im dati podrsku , a ako nas iznevjere(ne rezultati , nego pristup), e onda vala , ne znam. :rol: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 21 jul 2018, 18:25

Esport je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la:Ima li neko upucen da mi TACNO kaze koliko mi treba goriva i putarina do Regio Emilie i nazad, ali ne za malo auto nego za kombi, hvala unaprijed
https://www.viamichelin.com/

Ukucaj lokacije, tip vozila, goriva itd. i izbacice ti.
Kome je mrsko voziti, ima trajekt Split - Ancona :D
Brže i jeftinije :hmmmmm:
Jeftinije jeste, ali sumnjam da je brze, evo sada sam nesto citao od 10 do 12 sati se zna putovati iz Splita do Ancone. To je previse, i onda ima jos oko 250 kilometara do Regio Emilie, a prije toga imas jos do Splita da dodjes.
24 marke putarine ima u BiH, koliko ima u Hrvatskoj do Slovenije, u Sloveniji je vinjeta, i od Trsta do Regio Emilie, hajde neka neko napise, pomozite braci!
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jul 2018, 18:27

Umjesto sto ovdje to pises googlaj i sam provjeri. :D Cijene su ti na netu 100%. Samo malo volje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jul 2018, 18:48

Isao sam od splita do ancone trajektom i dosta treba nije brzo uopste... Ja bi radije autom isao jer je ovo smor samo dok se ukrcas i iskrcas... Previse monotono ubije te u pojam. A put sam traje poprilicno dugo a onda jos od ancone ima dosta da se vozi do bergama, ako se igrs u regio emiliji onda nesto manje.
You are someone else I am still right here

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 jul 2018, 18:55

366 kilometara je od Trsta do Reggio Emilie

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2018, 19:07

Imamović i Salčin potpisali nove ugovore sa FK Sarajevo

Obojici fudbalera ugovor sa FK Sarajevo isticao je na kraju ove godine, a danas su potpisali nove ugovore u trajanju od 3 godine.

slika
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jul 2018, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NazorUso i 14 gostiju.