Bravo
Jedini ispravan put su mladi igraci!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vec se popiso cim je poceo utakmicu, naši rekoše da je invalid i da nije više za ozbiljnog fudbala.AlfredNobel je napisao/la:Sad će Sajkača da se popiša po Zrinji i da pokaže svim svojim neprijateljima da je bio nepravdeno zapostavljen od strane trojice trenera i da se digne iz pepela, kao feniks.
Moze, vazi za svaku europsku utakmicu koju cemo igrati.skoroalen je napisao/la:Zna li se pouzdano može l' se sa sezonskim kartama protiv Atalante?
Za roster, ja više vjerujem ovim momcima nego starim igračima. Kad bi sutra ona hinja Kurdić dobio šansu, bolje bi po nas bilo nego da se tu nekom izmišlja pozicija. A k'o da gledam da će Stanojević počet kao stoper, Mustafić sa Crepuljom na sredini.
Ne vjerujem da ce sezonske moci. Previse bi bilo da kurdic pocne slozit cemo se. Zanimljivo da seremo po treneru kako ne daje sanse mladima, a nek neko da ime trenera koji je pruzio vise sanse u zadnjih 10 godina? Cak i u proslom mandatu radovac, aganspahic iz naseg pogona imali solidnu rolu, te kovacevic, travancic, cimirot, aganspahic kao pridoslice.skoroalen je napisao/la:Zna li se pouzdano može l' se sa sezonskim kartama protiv Atalante?
Za roster, ja više vjerujem ovim momcima nego starim igračima. Kad bi sutra ona hinja Kurdić dobio šansu, bolje bi po nas bilo nego da se tu nekom izmišlja pozicija. A k'o da gledam da će Stanojević počet kao stoper, Mustafić sa Crepuljom na sredini.
Ja ne znam gdje su oni s Grbavice nabrali onoliko nafake.. Evo već nekoliko sezona tako, seljačka igra u rangu Leotara, a onda pljesnu jedan gol pred kraj meča. Nije mi jasno kako ono onako..Benjolos je napisao/la:Kone i zrinjski su negdje teškog sevapa zaradili, i ovoliko ih sreća služi, danas kone dale gol iz jedinog šuta u okvir gola, a sad zrinjski dao gol toliko komičam pa da to nema ni u filmovima, bruka i sramota..
Ovaj iz BHT - a poslije utakmice pita trenera Slobode da li je zadovoljan rezultatombrojjedan je napisao/la:Cist go poništen bilbiji/zrinjskom, još kreten spaho kaze u liniji bio![]()