FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2018, 00:01

Daktilograf je napisao/la:
Dovedi Kunića, moze ti na klupi sjedit, ne sto je Smaja bolji, nego zbog pravila.
Smajic lijevo, Kunic u napad. Kao u prosloj sezoni..Niko nije predodredjen da igra, ako Said ili Livancic zakazu neko ispada iz postave.
Nama spic treba, duga je sezona. A Vasiljevica isto treba odgovoriti.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 22 jul 2018, 00:03

Hitman22 je napisao/la:Kad sve saberemo 0:0 realno. Nespretna reakcija golmana i gotovo. To je otprilike sve sto je prvak napravio a dovoljno je bilo. Mi takodje nebi do prekosutra gola dali.
Eh, za razliku od proljeća mišljenja sam da vezni red ima slifa dobrog. Prenosimo loptu nema nabijanja prebacivanja i sl. Prema naprijed nam fali sto smo znali već od ranije kao sto znamo da Smajic ne može biti spic nikako. Izmjene su nam tanke vrlo, Prso odmoran lošiji od Saida umornog. Uglavnom zaslužili smo bod i mislim da nas neće dobiti Zvijezda
Slazem se, Hadzanovic, Alispahic veoma veoma solidno protiv najboljeg tima u drzavi, vidjecemo protiv losijih ekipa. Kunic na ovu ekipu bi donio velike stvari. Prvo i osnovno momak je visok 1.90, a sa ovakvim krilima i bekovima imao bi dosta dosta lopti, uz to bi Smajic i Said dosta bolje izgledali, jer ovako njih dvojica sa 1.80 kao da gledas juniore protiv seniora, a uostalom Smajic i jeste junior. DAJ NAM KUNICA SENADEEEEEE
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 jul 2018, 00:05

Baraban je dobro pojačanje. Protiv lošijih ekipa će kao vihor prolaziti. Alispahic će nadoći još sa formom ali majstorske poteze ima to se vidi. Livancic ništa bolji nije od Dine Hodzica
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 22 jul 2018, 00:10

Hitman22 je napisao/la:Baraban je dobro pojačanje. Protiv lošijih ekipa će kao vihor prolaziti. Alispahic će nadoći još sa formom ali majstorske poteze ima to se vidi. Livancic ništa bolji nije od Dine Hodzica
Dino prvo da potpise do 2023. ugovor pa onda nek igra, a ovako da ode na ljeto, a da ga mi razigravamo, neka hvala. Sve u svemu nisam nezadovoljan, prema naprijed razocaravajuce, sreda solidna, odbrana danas solidna, sve u svemu protiv Zrinjskog nije zabrinjavajuce. Steta sto je ovako tezak protivnik odmah na pocetku, ali opet da nam je dosla Zvijezda ili neko slabiji, da smo dobili, gdje bi nam kraj bio sa pricom da cemo biti u samom vrhu :mrgreen:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 22 jul 2018, 00:19

Daktilograf je napisao/la:Morate imati nesto na umu, jedan ili dva igraca do 21 godinu moraju biti na terenu, isto tako vazi za klubu. Al evo da je jedan. Od juniora najkvalitetniji je Smajić, bez premca.
Beganović - Terzić
Dino Hodžić - Livančić
Armin Hodžić - Civic, Hadzanovic, Alispahić
Sasa Maksimović - Said Husejinovic

Koga ubaciti?
A ja vam garantujem da dva od četiri nisu sa glavom dobri. Sretni su u zivotu i trenutni uspjeh im je vrh i ne moraju dalje. Pogledajte ih u gradu kad ih vidite.

Dovedi Kunića, moze ti na klupi sjedit, ne sto je Smaja bolji, nego zbog pravila.
Beganović - Terzić - prednost Terzicu, Bega dobar kao alternativa

Dino Hodžić - Livančić - Dino veci talenat, brzi, eksplozivniji, pitanje je iskustva za seniorski fudbal?!

Armin Hodžić - Civic, Hadzanovic, Alispahić - talentovan, ali jos zelen, ponekad igra prerizicno za svoju poziciju (to mora ispraviti), ima jos jednu godinu u juniorima i dovoljno vremena da napreduje.. Pored toga, najjaca konkurencija je natoj poziciji

Sasa Maksimović - Said Husejinovic - Said je klasa, ali nije spreman... Maksimovic je top juniorski strijelac i sigurno odlican materijal za buducnost, treba ga koristiti.. Za 10ak minuta u seniorskom debiju zabio majstorski.. Jbg, ne pise se o tuzlanskim talentima kao o sarajevskim (Resic npr. mada ne umanjujem i njegov talenat)

Koja dvojica su dostigla limit, daj info :?: :shock:

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 22 jul 2018, 00:20

Vidovic je trebao igati od pocetka utaknice momak dere Husejnovic igrac manje isto kao Prces i Piric.
Baraban odlican i borben,Pero kapitenski.
Zadnja izmjena: tuzla075, dana/u 22 jul 2018, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jul 2018, 00:21

tuzlak1987 je napisao/la:Prvo mogu reci da sam zadovoljan zalaganjem, zalaganje i zelja su bili na nivou. Vidi se da je igracima bilo stalo, ko je bio na stadionu znati ce. Drugo posjeta je bila dosta dobra, jedna od boljih posjeta u zadnje vrijeme, dosta ljudi na zapadu, a navijanje okej.

Izvedeno je ono sto se najbolje imalo. U prvom je Terzic bio malo kritican, Livancic previse pegla loptu, Smajic ne moze biti faktor u 16 vec kao winger neki uz pravog napadaca. Hadzanovic je bio odlican, pravi pogodak na poziciji desturktivca. Alispahic isto fin prvi dodir sa loptom, ako ostane biti ce pojacanje. Said nema ubrzanje, nije se vidio na onoj poziciji, ne znam sta mu treba izmisliti da dobro odigra, mozda nesto lijevo vise. Baraban je vec pokupio simpatije, bori se momak stvarno i imao je dobrih pokusaja da nesto sam odradi. U odbrani Ivetic presjekao dosta lopti, Salihovic standardno nesiguran, Vasiljevic ocekivano dobar kao sto sam i mislio jer je to igrac sa dobrom karijerom i profesionalac. Terzic u drugom nesto bolji, ali ispada i tu Livancic treba vise pomagati. Od izmjena ne znam, nije ni bilo nesto igre da bi se moglo reci.

Uglavnom zadovoljan sam tom tvrdocom koja je pokazana. Nisu nas lako rjesili i bili su zadovoljni sa tih 0:1 i pokusali to privesti kraju tako sto su umrtvili igru. Steta sto smo naletili na ovako poslozenog protivnika gdje se igraci mijenjaju slabo i imaju 7-8 igraca uvijek iz prosle sezone. Jednostavno znaju igrati jedni sa drugima i tesko im je sloziti dosta sansi. Primjer je i Spartak koji im je u dvije utakmice opucao par puta, a dao dva gole iz dvije polusanse. Uglavnom ljudima je tesko zabiti i steta tog rasporeda i ove vecerasnje atmosfere sto nije bila neka slabija ekipa. Ne treba se niko zavarati Zrinjski je opet veliki favorit za titulu, pustite price. Pusti ba i price da je Zrinjski veceras lagano, kakvo lagano zna ko je bio na stadionu da im je svaka lopta bila 50-50, nabili su je preko noge i zabili. U drugom jedva docekali da umrtve. Hajte molim vas, uopste nisam ni ocekivao da ce ovako biti kao da smo mi u nekoj borbi za vrh je bilo eto, uopste se nije osjetio taj njihove veci kvalitet toliko.

Sto se nase ekipe tice 3 su problema. Prvi je prisustvo pravog napadaca za 16 i tu se mora dovesti Kunic. Veceras sam rekao i Boniju treba vratiti Kunica na razgovore. On govori napadac je hitan i ide pa cemo vidjeti. On se mora dovesti, platiti covjeka i gotovo.
Drugi problem je ovo sto se Muminovic odlucio za operaciju, to je mogao i prije realno odmah. Ostali smo na sumnjivim golmanima. I onaj Cokorilo je slab, a i ovaj Vuklis. Ne znam sta cemo tu, to je bitna pozicija i tu sto ti najmanje treba je neki kikser.
Treci problem je sto odlazi Vasiljevic. E to nam nikako ne treba, momka treba nekako zadrzati, dati vise novca sada kada je vec pocela sezona, on je odlican za tu tvrdocu, igru na malo golova, ima jako prisustvo i jednostavno kada njega imas sigurniji si na kornerima i na visokim loptama koje lagano kupi.

Uglavnom ima i losijih od nas u ligi ali da budemo bolji nego prosle sezone se pod hitno moraju dovesti spic, srediti situacije sa stoperima, golmanom. Sezona je duga ali da se zavrsi solidno mora pristup biti ovakav uvijek.

Igraci su dobili aplauz sa zapada, dosta ljudi je primjetilo zalaganje. Ima i pametnih ljudi u Tuzli, vise nego PDA klosara svakako.

Senade, treneri, na vama je sada. Veceras su se mogle vidjeti mane protiv najbolje ekipe u ligi, ima se vremena jos ispraviti. Bosnjakovicu podrska, tek je prva utakmica.

Komsijskom klubu zelim sve najgore sutra, a i u buducnosti. :bih:
Hoce li dovesti Kunica ili su to price za malu djecu?Bio bi idealan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 22 jul 2018, 00:23

A sto se tice tog vise slavnog Kunica, odgovorno tvrdim da je Vidovic bolji igrac... Ko ga je uopste gledao toliko da moze reci da je dobar?!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2018, 00:26

boomboom je napisao/la:A sto se tice tog vise slavnog Kunica, odgovorno tvrdim da je Vidovic bolji igrac... Ko ga je uopste gledao toliko da moze reci da je dobar?!
Zato sto je pravi spic, zna dati gol, ima kretnje napadaca, zna se pozicionirati u 16. On je to sto nemamo, nemamo taj profil igraca. Veceras smo mogli vise da je u sredini bio taj pravi klasicni spic. Imali smo situacija za pruziti, proturiti ili centrirati loptu ali niko se nije znao naci gdje treba, taj prostor je bio prazan.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 jul 2018, 00:35

Poraz je poraz kako ga god upakovali, pogotov bez suta po golu. Sta tek ocekivati u nastavku prvenstva vidjecemo.
Nemamo mi trenutno 4 igraca da valjaju pa vi pricajte sta hocete.
P.s i da zaboravio sam uprava napolje.strucni stab napolje. Skupstina napolje

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jul 2018, 00:38

Golmana vratit odakle je došao, Sale i Vasiljevic najgori tandem ikad, Pršešu uplatit tečaj heklanja ili ga naučit nečemu društveno korisnom, Pirić jači i bolji od Livančića dosta, Antonio Vidović zamjena Smajiću - smiješno.
Legenda kaže da se još dodaju i vraćaju loptu nazad....
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 jul 2018, 01:09

Tuzno. Djeca nam se smiju.
I treba prestati branit igrace il upravu ako ste dobri sa njima valjda je u interesu kluba da se sale zaposli i konacno objesi kopacke o klin.valjda je u interesu kluba reci da je said pitar fejl.da je ovo s golmanom pizdarija zesca.kao i pizdarija sa centarforima a pogotovu trenerom .
I da ne bude da crnjacim, crnjaka se nisam ni dotakao. ;) :thumbup:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 jul 2018, 01:19

Treba **** fuckat prozivat ukazivat kako god i JU sportski stadion dok god ne urede wc.ove i ne pociste tribine.a tu spadaju i fakinG stolice.
Na stolicama bi naograjsala i svjetska zdravstvena organizacija.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2018, 01:28

muris piric je carsijski igrac, vidi se to odmah, ma bilo je jasno jos u kup-u protiv sloge da ima kvalitet za premijer ligu... milenko je rekao da ce svi dobit sansu i vjerujem da hoce... jbg lijepo je imat opcije, a doci ce husejinovic na svoje, naravno, nece to nikad biti onaj stari husejinovic iz slobode, al kad dovede spremu na visi nivo, valjat ce on nama, takvi igraci jednim potezom rjesavaju tekmu

sacekajmo par kola i nesto lakse protivnike, da bismo dobili bolju sliku, mada sam optimistican

ako dodje napadac, za tri pozicije iza ce konkurisat smajic, baraban, husejinovic, livancic i piric

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2018, 01:40

Izgovor je da Zrinjski nije pokazao nista,a dosli srecom do tri boda,a nasi nula na kontu ,a da nisu ni sutnuli na go,sta ce nam napadac,tako reko tim menadzer Smajic ,igramo na veci posjed lopte,a to sto smo izgubili nikom nista.. :tokralju:

Kako zacas se nadje izgovor za sve ,Zrinjski nista ne pokaza tri bode odnese,bolji bili od Zelje u kupu pola sata,ispali,neki kazu nezasluzeno radi dobre partije pola sata..

Klub bez UO ne funkcionise,bez napadaca,golmana koji treba da prodje pripreme,a ne stane na gol ,a dosao pruje tri dana i primi smijesan gol.

Grcevita borba za opstanak,a toliko se obecalo kada su stupili na celo kluba u 2016 godini :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jul 2018, 03:31

Senade dzukelo odyebi iz kluba! ovo je vise sramota i ko god tvrdi suprotno nek yebe sebi mater! Smajic smece na terenu ali neka cekat cemo da ga Senad uhljebi negdje (godinu ili dvije) ipak je Sloboda u sluzbi izbacivanja babinih g.ovana! opet borba za opstanak i opet sve isto! pu g.ovna jedna sta radite od kluba, Zrinjski prije par dana igra europu, ganja tezultati opet im ne mozemo primirisati! Salihovicu nikad ne zavrsio medicinu dabogda, smece jedno.
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 03:39

Ne zelim da komentarisem igrui igrace. Igraju kolik znaju i mogu. Al hajmo malo struku. Imamo mienka jednog nadobudnog neznalicu koji je poletio do mjeseca, eto dobio je gradu vrhunskog poznavaoca i bucu koji nikad nije ni bio tu. Al po odluci sportskog direktora" viber strucnjaka" spaha koji ima najveće iskustvo ide u omladinski. Mozemo m imati ekipu PSG-a al ovi sto sjede na klupi sa tim igracima ni gosk nebi dobili. Nek nam je bog na pomoći ko nas vodi.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 03:43

fukaratz je napisao/la:Senade dzukelo odyebi iz kluba! ovo je vise sramota i ko god tvrdi suprotno nek yebe sebi mater! Smajic smece na terenu ali neka cekat cemo da ga Senad uhljebi negdje (godinu ili dvije) ipak je Sloboda u sluzbi izbacivanja babinih g.ovana! opet borba za opstanak i opet sve isto! pu g.ovna jedna sta radite od kluba, Zrinjski prije par dana igra europu, ganja tezultati opet im ne mozemo primirisati! Salihovicu nikad ne zavrsio medicinu dabogda, smece jedno.
Svaka cast na komentaru. Cijelo vece sjedim i smijem sekomentarima. Jos ovaj ponosan na momke sto su jednom sutnuli na gol. Al ja ne krivim igrace koliko ove ostale.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 22 jul 2018, 03:51

Nesretan poraz protiv prvaka "drzave" i sve crno... Pa ljudi dragi tek je pocelo prvenstvo, stanimo da vidimo na sta ce ovo da lici za 5-6 kola. Pa kako mozete da budete ovoliki crnci u pm.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 jul 2018, 03:59

Daj molim prvak drzave koji je igro prije 3 dana, koji je odmaro neke igrace, koji su lagano odigali. Nasi imali 90 % posjed lopte u dodavanju. A opet kazem nismo mi sastavlali roster već struk ako mozemo ih zvat strukom. Igraci su igrali koliko znaju. Nas problem su neznaluce od uprave do struke. Ako ovo nerjesimo ubrzo mrka kapa. Samo nie mi jasno jel moguće da se neki ebglesk premijerligas interesuje za smajića. Ako je istina onda ni englezi vise nisu sto su bili

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10 i 9 gostiju.