FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moglo je ovo komotno zavrsiti i sa uzbudljivih 0-0. Ali hajde da svi sacekamo iducih 5-6 kola pa da donesemo sud. Nismo jbg ni navikli proslih godina da drobimo i meljemo na domacem zelenilu. Svi smo valjda za to da se ljudima pruzi podrska i trazimo taj neki kontinuitet, kako igracki tako i u struci. Pametniji smo za nekoliko sedmica.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
ja sam branio sve moguce jos od ere prije Azmira ali ne moze vise ba! pa odem na utakmicu i sta imam vidjeti, Zrinjski mrtav od utakmica s Trnavom i mi meda protiv njih ne mozemo! gledam Smajica gubi se djete i dobro dat ce gol Zvijezdi ili Celiku pa cemo ga garant opet kovati u nebesa. plemici preko qurca igraju utakmicu, nasi se nabrijali ko mladi konji al dzaba, nema znanja! Senade svaka cast...... pu crko dabogda.
Sloboda Tuzla
ne znam koje igrace je cuvao zrinja, al one glavne sigurno nisu... naprijed udarna cetvortka igrala (todorovic, bilbija, filipovic, jovic), u odbrani igrao jakovljevic, u veznom redu pezer, eto to su im standardni fudbaleri koje znam ovako na prvu
eto zrinja igrao koliko im je trebalo, smijesno... na sve nacine se trudite omalovaziti ovu ekipu, sreca pa su tribine prepoznale kako stvari stoje
a zrinja preumoran od dvije tekme u europa league hehe
eto zrinja igrao koliko im je trebalo, smijesno... na sve nacine se trudite omalovaziti ovu ekipu, sreca pa su tribine prepoznale kako stvari stoje
Imamo mi skoro svaku sedmicu priliku da pokazemo koliko volimo Slobodu. Vec iduce sedmice bi bilo pozeljno otici na Tusanj i pokazati da smo dobri "domacini". A veliki broj premjerligasa u ovoj "drzavi" bi puno toga dali da imaju takav prospect poput Smaje. Ali hajde da svalimo sve na djecaka.
? ? <3
cini u tome i jeste fazon, igrali su ljud koji su prije 3 dana po mostarskoj zegi ganjali rezultat i opet nam uzmu 3 boda! dvokorak Smajic ce se prodati, to i jeste cilj Senadov ali sta dalje? nama sad treba pravi spic kojeg nemamo a Smajica s 10-om na dresu cemo istrpiti citavu sezonu borbe za opstanak
dosta ba vise s.ranja i smeca u ekipi, eto Senade prodaj to smece i idi iz kluba klosaru mrtvi!
Sloboda Tuzla
Inace se parajlije satrase da nas preuzmu. Ko bi to bio alternativa? Pa ko ce ulagati u ovo monty python takmicenje? Pa ovo je ljudi dragi sve sama smijurija, i nije problem u Macku vec u samom "sistemu". Previse pausalno je svu krivicu davati Mujkanovicu!
? ? <3
ma ovo takmicenje bi trebalo ustavom zabraniti al hajd, macak ne voli Slobodu uvijek je bio zeljin kmet i to se oduvjek zna. jel sad svi mi trebamo trpiti jos godinu yebavanja i ponizavanja a on ce tu godinu iskoristiti da utusi ono smece od Smajica? yebi im mater vise ba, dosta je! i Azmir gurbet opet na B tribini, svi gospoda samo Sloboda smece! crkli dabogda, ko god je naudio klubu na djeci mu se vratilo!
Sloboda Tuzla
Mojne pogresno da me shvatis, nisam na strani Sence ali jednostavno nemamo alternativu! Kao i sve ostalo u ovom isprtku od kvazidrzave je u banani! "Stadioni" prazni jer se 3/4 omladinaca nalaze na misiji pranja gu zica po svapskim zabitima. Zaboravimo na sport na ovdasnjim prostorima i mojne da se sekiramo. Ne trosio ja vise nikada ovo malo zivaca na svoju Slobodu sve dok je u trenutnom okruzenju.
? ? <3
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Dok prodje 5-6 kola,mi cemo imati bod-dva,i grcevito sanjati o bijegu sa zacelja...Nemas sta cekati ,vec vidjen scenario sto puta,zato je raja i ogorcena...Aplauz je vise dobio Zrinjski,nego ovi nasi za tu neku borbenost...probudite se...
Nemojte traziti alibi u svemu,pa nije Barsa nego Zrinjski yebemu sve,po golu nismo opucali NA SVOM TERENU......dobro jutro...
I to stavljanje rijeci dzava pod navodnike,izgleda tako odvratno....sta god ti to znacilo..
Nemojte traziti alibi u svemu,pa nije Barsa nego Zrinjski yebemu sve,po golu nismo opucali NA SVOM TERENU......dobro jutro...
I to stavljanje rijeci dzava pod navodnike,izgleda tako odvratno....sta god ti to znacilo..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti svakako se izjasnjavas kao navijac drugog kluba, a ovdje dodjes kako bi nagovarao ljude da ne idu na utakmice i kako bi malo popljuvao.xeksor je napisao/la:Daj molim prvak drzave koji je igro prije 3 dana, koji je odmaro neke igrace, koji su lagano odigali. Nasi imali 90 % posjed lopte u dodavanju. A opet kazem nismo mi sastavlali roster već struk ako mozemo ih zvat strukom. Igraci su igrali koliko znaju. Nas problem su neznaluce od uprave do struke. Ako ovo nerjesimo ubrzo mrka kapa. Samo nie mi jasno jel moguće da se neki ebglesk premijerligas interesuje za smajića. Ako je istina onda ni englezi vise nisu sto su bili
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije igrao samo Stojkic i Rustemovic. Ostalih 9 standardni prvotimci..Chinaglia je napisao/la:ne znam koje igrace je cuvao zrinja, al one glavne sigurno nisu... naprijed udarna cetvortka igrala (todorovic, bilbija, filipovic, jovic), u odbrani igrao jakovljevic, u veznom redu pezer, eto to su im standardni fudbaleri koje znam ovako na prvu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad budemo imali bod dva reci imamo bod dva. Ovako je proslo jedno kolo protiv prvaka koji je daleko kvalitetniji.Brcanskamalta je napisao/la:Dok prodje 5-6 kola,mi cemo imati bod-dva,i grcevito sanjati o bijegu sa zacelja...Nemas sta cekati ,vec vidjen scenario sto puta,zato je raja i ogorcena...Aplauz je vise dobio Zrinjski,nego ovi nasi za tu neku borbenost...probudite se...
Za ovu ligu i jesu Barsa, nije im Trnava dvije sanse napravila.
Raja uopste nije bila ogorcrna, nasi dobili aplauz publike.
Ko ne voli neka prestane vise srati ovdje ima drugi klub. Dosadilo vise citati kako jedva docekate i to nakon jednog kola. Sramota nas vas.
Recite fino nadamo se da ce biti sto gore moze, iskreno i gotovo. Ili pustite ljude neka prate klub. Jer kako pravite negativu nakon jedne utakmice protiv ekipe koja godinama igra zajedno drugo nista ne moze biti.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ja prije 3 dana ovdje napisao da kad izgubimo od Zrinjskog eto ih ponovo da pisu kako se klub gasi, kako cemo biti ubjedljivo zadnji. Jasno je nama kao i vama da ovdje treba i mora da se dovede napadac tipa Kunica, jasno je svima, ali da ovoliko serete sto smo izgubili od trostrukog sampiona drzave, koji cuva ekipu na okupu vec nekoliko sezona, pa sta vi ocekujete. Vi ako ocekujete da budemo prvi, da se borimo sa Zrinjskim za titulu, a prosle godine jedva opstali, onda se dobro zapitajte. Svaki normalan navijac je sinoc vidio solidnu 0-0 utakmicu, ne skidanje gaca kao prosle sezone, a jedino ste vi preletaci sinoc izgleda vidjeli neki poraz od 0-4 i neke imaginarne prilike Zrinjskog.tuzlak1987 je napisao/la:Kad budemo imali bod dva reci imamo bod dva. Ovako je proslo jedno kolo protiv prvaka koji je daleko kvalitetniji.Brcanskamalta je napisao/la:Dok prodje 5-6 kola,mi cemo imati bod-dva,i grcevito sanjati o bijegu sa zacelja...Nemas sta cekati ,vec vidjen scenario sto puta,zato je raja i ogorcena...Aplauz je vise dobio Zrinjski,nego ovi nasi za tu neku borbenost...probudite se...
Za ovu ligu i jesu Barsa, nije im Trnava dvije sanse napravila.
Raja uopste nije bila ogorcrna, nasi dobili aplauz publike.
Ko ne voli neka prestane vise srati ovdje ima drugi klub. Dosadilo vise citati kako jedva docekate i to nakon jednog kola. Sramota nas vas.
Recite fino nadamo se da ce biti sto gore moze, iskreno i gotovo. Ili pustite ljude neka prate klub. Jer kako pravite negativu nakon jedne utakmice protiv ekipe koja godinama igra zajedno drugo nista ne moze biti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Na utakmicama ne postoji jedan tim. Uvijek uspijes uciniti ono sto ti protivnik dozvoli. Nas golman je dozvolio ono i nista osim toga nasi Zrinjskom nisu dozvolili da urade. Sto je odlicno. Isto tako se postavio i Zrinjski koji je dosao da ne izgubi i igrali smo toliko koliko su nam takvom postavom dozvolili. Livancic se vukao kao macka citavo vrijeme, Terzic je zbog njega njegovog loseg predavanja lopte slabog kretanjaispadao vise puta. Kada je zamijenjen, i desna strana je počela probijati. Lijevo Ivetic i Baraban odlicni u liniji. Smajic slab, a Said izgleda onoliko i može. No mozda proradi malo bolje. Inace slabe kretnje igraca, mislim da to moraju popraviti. I cini mi se, vjerovatno zbog uputa trenera za pas igrom, za par sekundi se kasni sa predajoom lopte u sredini. Alispahic odlican. Zanima me jos, jer nisam mogao vidjeti, da li su ono u drugom poluvremenu bili ofsajdi bas svi?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni licemjerstvo. Svakako bi pljuvali nakon prve slabije i izgubljenih bodova. A sa druge strane nece niko da ulozi marke, hajd to vec se trude na negativi da i druge odgovore. Imas svoje, neces dobro, ne kupujes kartu dobro onda nemas pravo bilo sta da kazes.
Pravi se sranje za ono sto je ocekivano, a to je da je Zrinjski pitoma Evropska ekipa koja ti ne dopusta sanse. Treba nam napadac svakako. Zalaganje je bilo zna svako ko je bio na stadionu, ako ovako nastave boriti se biti ce sve kako treba. Milenku prva utakmica, frajer se uopste nije izblamirao nista. Znaci nigdje normalnog argumenta gdje se sve sagleda realno.
Pravi se sranje za ono sto je ocekivano, a to je da je Zrinjski pitoma Evropska ekipa koja ti ne dopusta sanse. Treba nam napadac svakako. Zalaganje je bilo zna svako ko je bio na stadionu, ako ovako nastave boriti se biti ce sve kako treba. Milenku prva utakmica, frajer se uopste nije izblamirao nista. Znaci nigdje normalnog argumenta gdje se sve sagleda realno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 jul 2018, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nama je osnovna stvar da ne gubimo bodove protiv Zvijezde, Celika, Mladosti, podrinjaca, a da se kod kuce ne gube bodovi kao prosle godine protiv Radnika, Goska i slicno. Ovo ostalo, treba dobro zapeti, dati 110% da bi se uzeli bodovi i protiv prve cetvorke i jedino tako mozemo konkurisati za prvih 5 mjesta.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
Sariel1987
- Kontakt:
Treba ba ko A. I. N sta zuka hejterii
Problem je jednostavan ljude ne zadovoljavaju prosjecnosti i ispodprosjecnoti.nemas vise opravdanja za redovna gubljenja i kod kuce i na strani.hocemo pobjede hocemo titule.hocemo titulu jos ove godine!
Ako nemas ne mozes ne znas.makni se.prepusti drugom.
Nema drugog gasi sve goni u mp3.vise i ovaj ciganluk
Problem je jednostavan ljude ne zadovoljavaju prosjecnosti i ispodprosjecnoti.nemas vise opravdanja za redovna gubljenja i kod kuce i na strani.hocemo pobjede hocemo titule.hocemo titulu jos ove godine!
Ako nemas ne mozes ne znas.makni se.prepusti drugom.
Nema drugog gasi sve goni u mp3.vise i ovaj ciganluk
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 22 jul 2018, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Liga je napredovala, to nazalost nema vise da ti dodje top5 ekipa i da je ubijes od fudbala. Razlika izmedju top4 je sada veca nego ikada. Prije 10 godina smo mogli jer smo bili svi isti, danas teze jer neke ekipe rade na visem nivou. A mi to ne mozemo ispratiti, imamo koliko imamo.bhpremierliga12 je napisao/la:Nama je osnovna stvar da ne gubimo bodove protiv Zvijezde, Celika, Mladosti, podrinjaca, a da se kod kuce ne gube bodovi kao prosle godine protiv Radnika, Goska i slicno. Ovo ostalo, treba dobro zapeti, dati 110% da bi se uzeli bodovi i protiv prve cetvorke i jedino tako mozemo konkurisati za prvih 5 mjesta.
-
Sariel1987
- Kontakt:
A koliko tuzlak imamo tacno?
Nije mi jasno sto toliko krivite golmana za gol.Dobro,jest i on kriv al onakav gol primi i vrhunski golman (sjetite se Kariusa protiv Reala).Bit ce bolje drugi put,a mi bodove trebamo ganjat protiv ovih ekipa sto su u rangu nas(Mladost,Radnik,City,Gosk,Zvijezda)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.