Jest smijesno.Proliv dobili svi do jednog.ja muslimana i vjernika.prisonbreak je napisao/la:Eno sindikat imao iftarsko druženje od Slobodinih para![]()
![]()

Jest smijesno.Proliv dobili svi do jednog.ja muslimana i vjernika.prisonbreak je napisao/la:Eno sindikat imao iftarsko druženje od Slobodinih para![]()
![]()
nista dobro za sadjagamu je napisao/la:Imal kakvih vijesti vezano za Okanovica??
Izdrzi momcino i brz oporavak ti zelim!!
Gospodski po cemu? Po tome sto se svadjao sa Selimovicem ispred kamera i uvlacio u takve poslove. Po tome sto je ostavio FK Sloboda nakon 5 kola u ligi na vjetrometini? Po tome sto je govorio da navija za Slobodu, pa sada stvara konkurentski klub? Po tome sto nam je ostavio neplaceno? Ili po tome sto Slobodi uzima trenere i igrace? Sto je za portal Tuzlanski na videu rekao da nikada nece u politiku i da su sve stranke iste?sloboda72 je napisao/la:
Ja ostajem pri stavu da je ulazak Sloge SH u PL BiH jedina slamka nade da se Sloboda spasi od gašenja.
Husić je soja gospodskog.Kamo sreće da Sloboda ima gospodina na čelu kluba.
Kamo sreće da Tuzla ima gospodina na čelu grada.
2010 - 2014tuzlak1987 je napisao/la:Gospodski po cemu? Po tome sto se svadjao sa Selimovicem ispred kamera i uvlacio u takve poslove. Po tome sto je ostavio FK Sloboda nakon 5 kola u ligi na vjetrometini? Po tome sto je govorio da navija za Slobodu, pa sada stvara konkurentski klub? Po tome sto nam je ostavio neplaceno? Ili po tome sto Slobodi uzima trenere i igrace? Sto je za portal Tuzlanski na videu rekao da nikada nece u politiku i da su sve stranke iste?sloboda72 je napisao/la:
Ja ostajem pri stavu da je ulazak Sloge SH u PL BiH jedina slamka nade da se Sloboda spasi od gašenja.
Sta je to Mujkanovic kriv osim sto se bori za klub evo jos malo pa dvije godine i sto je dosao kada je bilo tesko i doveo stvari bar na neki prosjecan nivo?
Ili sta je Imamovic kriv, sto u kantonu gdje njegova stranka nema vlast i gdje je nas grad zapostavljen u zadnjih 15 godina radi dobre stvari koje prepoznaju ljudi van Tuzle ali samo ne zele priznati neki Tuzlaci? Spasioc grada kojeg ne zanima sport ali koji opet radi odlican posao. I opet izdvoji za Slobodu daleko vise nego za ostalo, milion po godini iz budzeta iako moze dati daleko manje. Kanton nam daje 10 hiljada.
Davud na celu kluba SDA!sloboda72 je napisao/la:2010 - 2014tuzlak1987 je napisao/la:Gospodski po cemu? Po tome sto se svadjao sa Selimovicem ispred kamera i uvlacio u takve poslove. Po tome sto je ostavio FK Sloboda nakon 5 kola u ligi na vjetrometini? Po tome sto je govorio da navija za Slobodu, pa sada stvara konkurentski klub? Po tome sto nam je ostavio neplaceno? Ili po tome sto Slobodi uzima trenere i igrace? Sto je za portal Tuzlanski na videu rekao da nikada nece u politiku i da su sve stranke iste?sloboda72 je napisao/la:
Sta je to Mujkanovic kriv osim sto se bori za klub evo jos malo pa dvije godine i sto je dosao kada je bilo tesko i doveo stvari bar na neki prosjecan nivo?
Ili sta je Imamovic kriv, sto u kantonu gdje njegova stranka nema vlast i gdje je nas grad zapostavljen u zadnjih 15 godina radi dobre stvari koje prepoznaju ljudi van Tuzle ali samo ne zele priznati neki Tuzlaci? Spasioc grada kojeg ne zanima sport ali koji opet radi odlican posao. I opet izdvoji za Slobodu daleko vise nego za ostalo, milion po godini iz budzeta iako moze dati daleko manje. Kanton nam daje 10 hiljada.
vlast na državnom nivou SDP-SDA-Srbi i Hrvati
vlast na federalnom nivou SDP-SDA I Hrvati
vlast u TK SDP
vlast u opštini Tuzla SDP
FK SLOBODA ISPADE
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"milion po godini iz budzeta iako moze dati daleko manje".
OVI MILIONI GODIŠNJE SAMO POTVRĐUJU MOJU TEZU O POTREBI POSTOJANJA FK SLOGA SH.
U GODINI KAD SMO ISPALI IMALI SMO 7.500 MJESEČNO ILI 90 000 kM godišnje.?????
Ima Safet Sivsicsloboda63 je napisao/la:Ima li kakvih pojačanja.
A vi opet imatesviunapad1010 je napisao/la:@bronson nemate igrača trenutno da odigrate utakmicu na treningu
šta vam igra on? krilo ili napadača? što sam ga gledao u repci mladoj i kod Slavka je to igrao, ponekad na krilu u repci ali je više davao iz dubine lopte nego sa linije u 16... ma nije kritika ni prcanje dobro ste držali loptu, samo Zrinjski ima najbolju odbranu lige, vama isto fali špic pravi ko i njima...hondas je napisao/la:Smajic nije playmaker a ocito je da Husejnovica treba ubacivati zadnjih 20 min.
Dok je vas bice i smijehaStariGrad071 je napisao/la:Je li ovo opet ta godina? 2 liga smiju vam se svi?
Iza spica igro protiv ZrinjeDenchiNL je napisao/la:šta vam igra on? krilo ili napadača? što sam ga gledao u repci mladoj i kod Slavka je to igrao, ponekad na krilu u repci ali je više davao iz dubine lopte nego sa linije u 16... ma nije kritika ni prcanje dobro ste držali loptu, samo Zrinjski ima najbolju odbranu lige, vama isto fali špic pravi ko i njima...hondas je napisao/la:Smajic nije playmaker a ocito je da Husejnovica treba ubacivati zadnjih 20 min.
Samo nije bilo spicaMejdanTz je napisao/la:Iza spica igro protiv ZrinjeDenchiNL je napisao/la:šta vam igra on? krilo ili napadača? što sam ga gledao u repci mladoj i kod Slavka je to igrao, ponekad na krilu u repci ali je više davao iz dubine lopte nego sa linije u 16... ma nije kritika ni prcanje dobro ste držali loptu, samo Zrinjski ima najbolju odbranu lige, vama isto fali špic pravi ko i njima...hondas je napisao/la:Smajic nije playmaker a ocito je da Husejnovica treba ubacivati zadnjih 20 min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.