RK Bosna

GunnerS
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la GunnerS » 03 okt 2010, 00:36

Koliko je otrpilike bilo raje, jel' bila puna skenderija ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 okt 2010, 00:44

GunnerS je napisao/la:Koliko je otrpilike bilo raje, jel' bila puna skenderija ?!
Parter bio pun, na tribinama niko

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 okt 2010, 00:45

GunnerS je napisao/la:Koliko je otrpilike bilo raje, jel' bila puna skenderija ?!
ni u pola puna
Za zivot cijeli!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 03 okt 2010, 00:46

parter i sa jedne i sa druge strane pun, a na tribinama pravim i sa jedne i sa druge strane max 300 ljudi. a po mojoj procjeni oko 2500 je bilo u dvorani

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 okt 2010, 00:47

To , je sramota po meni jarane Bosna igra LP Treba , se i navijat na takvim utakmicama bas ono pravo sta fali !
Nekad , se za kosarku isto navijalo a sad RUkomet pravo dobro ide
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 03 okt 2010, 00:51

bosna odigrala izvrsno, iznad mene su bile neke hrvatice i hrvati :)
al ih je drama bilo zahebavat :mrgreen: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 okt 2010, 00:52

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ni u pola puna
Sramota... Treba podržat ovu Bosnu, jer ona to igrama zaslužuje. Ja da sam u rajvosa, ja bih 100% išao al jbg.izbori me kući otjerali ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 03 okt 2010, 00:54

kad se samo sjetim protiv vardara i hsv. ja u vrhu skroooz bio. nisi mogo pric dvorani,

rkbso
Kontakt:

Post Postao/la rkbso » 03 okt 2010, 01:19

A što se imeime ne javi sa nekim zlogukim komentarom, sad nakon tekme u kojoj će nas (po njegovim riječima) "Zagreb pojesti za doručak"? :lol:
imeime, komplexaščiću zavidni, pojedi se od muke!
:P

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 03 okt 2010, 11:29

RK BOSNA = :D :D :D :D :D

Posjeta - publika
: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- na 'domaćim' utakmicama = "dosadno im" - zna se da Bosna sve 'dere' bez problema!
- LP = "dosadno im" (bez obzira na velikane rukometa koji nam dođu 'na ćevape') - znaju da će Bosna garant zijaniti!

A i 'mediji' k'o i 'publika' - više se prostora i vremena posveti nekim kojaševićima i svarakama iz "Ž - takmičenja" nego momcima koji JEDINI igraju evropsku Ligu prvaka !!!! Bruka, ali i naša realnost, nažalost.

Vidim (prateći ovaj Forum) da ovi novi 'klinci' znaju sve o svakom igraču engleskih, španski, italijanskih fudbalskih klubova iz LP (i ostalih nivoa takmičenja) i neka i to je fino, ali sramota je da ti isti (većina) ne znaju ni 5 imena igrača RK Bosna koja, takodjer, igra u LP, istina u rukometu i na dvoranskim tribinama ih nigdje!?

Sretan sam zbog RK Bosna - očajan zbog svega (svih) ostalog kad je rukomet u pitanju...eh, Sarajevo, Sarajevo... baš imamo 'široku' sportsku populaciju...
:cry:
Bosno moja poharana....

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 okt 2010, 14:02

Mnogi su prestali navijati za Bosnu nakon mešetarski radnji u upravi.
1. otjerali su Demirovića nakon vrlo uspješne sezone.
2. politika kluba u kojem se forsiraju strani igrači bez obzira na kvalitet.
3.Toromanović je pušten a doveden je Đurković koji je imao platu istu onoliku koliku je tražio Toromanović da ostane.
Ja lično sam jučer išao na utakmicu jer nije bilo tv prijenosa ( nemam arenu a HTV2 je kodiran) a ulaz je bio besplatan (za mene). Također smatram da je tekma namještena ali neću o tome jer nemam dokaza, ali zaista je bilo čudno kako je Kljajić rotirao igrače.
Škof nije ulazio.
Balić većinu tekme igra odbranu na beku. :o
Marić igrao kad se utakmica lomila (doduše odigrao je dobro ali u odbrani to nije to).
Gojun odigrao zadnjih 10 minuta umjesto Valčića.
Jaškić nakon odlične dionice izlazi a ulazi Horvat koji nije ništa specijalno napravio.
Bosna je bila motivirana ali Bosna realno nema lijevog,desnog beka, desno krilo je neiskusno( Vražalić je odlično odigrao), pivot ( Mesarić nije loš ali nije to nivo LP.)
FEDERER= KLOC

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 okt 2010, 14:13

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Mnogi su prestali navijati za Bosnu nakon mešetarski radnji u upravi.
1. otjerali su Demirovića nakon vrlo uspješne sezone.
2. politika kluba u kojem se forsiraju strani igrači bez obzira na kvalitet.
3.Toromanović je pušten a doveden je Đurković koji je imao platu istu onoliku koliku je tražio Toromanović da ostane.
Ja lično sam jučer išao na utakmicu jer nije bilo tv prijenosa ( nemam arenu a HTV2 je kodiran) a ulaz je bio besplatan (za mene). Također smatram da je tekma namještena ali neću o tome jer nemam dokaza, ali zaista je bilo čudno kako je Kljajić rotirao igrače.
Škof nije ulazio.
Balić većinu tekme igra odbranu na beku. :o
Marić igrao kad se utakmica lomila (doduše odigrao je dobro ali u odbrani to nije to).
Gojun odigrao zadnjih 10 minuta umjesto Valčića.
Jaškić nakon odlične dionice izlazi a ulazi Horvat koji nije ništa specijalno napravio.
Bosna je bila motivirana ali Bosna realno nema lijevog,desnog beka, desno krilo je neiskusno( Vražalić je odlično odigrao), pivot ( Mesarić nije loš ali nije to nivo LP.)
Uz duzno postovanje odavno nisam procitao smjesniji post. Gobac nastimao tekmu s klubom na cijoj klupi sjedi njegov najveći neprijatelj. Neprocjenjivo. Skofa i ove ostale nebuloze necu komentarisati, a politika kluba je takva da svake sezone taj klub igra Ligu prvaka. Realno starac, nidje veze, nego zovi raju da podrze pravi bh. i sarajevski brend i mani se urota.
Jesi li gledao utakmicu Costanca-Zagreb? Da zaboravio sam reći da je Vukić igrao 5 minuta a čovjek je Costanci zabio 13 golova.
FEDERER= KLOC

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 03 okt 2010, 14:24

Ako neko nije gledao utakmicu ima na stranici EHF Champions League sve snimke utakmica rukometne Lige prvaka.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 03 okt 2010, 14:27

**** vas ovakva bosna,dolaze strani prosjecni igraci i promovisu se a i uzimaju pare.taman da osvoje lp mi nemamo bas nista od toga.kod halida je bar bilo 90% domacih pa smo i reprezentaciju napravili od njih.
ne vidim smisao igranja osim zabave za publiku u ove 3 domace utakmice

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 okt 2010, 14:29

Gledao pet puta, a samo cu te pitati ko je jucer bio najbolji Zagrebas i koju poziciju igra taj decko. Ukoliko tacno odgovoris onda cu te zamoliti da mi kazes koju poziciju igra Vukic i naravno malo proguglaj i nadji koji tekst o odnosu Gobca i Pipeta.[/quote]
Ako misliš na Štrleka čovjek većinu golova dao sa sedmerca. A Vukić igra lijevo krilo ( nisam laik) a porediti Vukića i Štrleka u odbrani je nemoguće. Neću se raspravljati ali vrijeme će pokazati gdje je Bosna trenutno.
FEDERER= KLOC

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 03 okt 2010, 14:30

kralj_je_mrtav je napisao/la:Vidim da si veliki navijac, te pravi poznavaoc rukometa kao igre i slazem se s tobom. Mislim da su ovi ovdje dostojno popratil ovu tekmu, no problem je u ostalim i u potpunosti se slazem, bitnije su zebe i svrake nego Liga prvaka. No, to nam je odraz stanja u drustvu, ali ima nade za nas, Flensburg je popravni za sviju, da li cemo poloziti veliko je pitanje.
:lol: :lol:
Niko ne ide ni radi Zebe ni Svrake ni petog destog, već radi kluba za koji mnogi žive i koji mnogima znači sve. Ustalom šta ti očekuješ da ja odem i navijam za Bosnu pored RK Željeznicara :roll: Nikad to sebi neću dozvoliti kao ni mnogi drugi. Drago mi je što Bosna ima uspjehe i što na lijep način prestavlja BiH i Sarajevo, al ići redovno na njihove utakmice i navijati za njih je nemoguće.
Hvala bogu ima RK Željeznicar iako ne igra ligu šampiona, iako je slabiji od Bosne, ja idem na njihove utakmice i za njih ću navijati, a Bosna nek se snalazi i nek skuplja navijače kako zna i umije. Mada im ovaj trenutni princip skupljanja navijača je ofiran do bola, možda je najbolje da se u potpunosti okrenu jednoj strani tj. Hordama (a svi znamo da su u velikoj mjeri orjentisani prema njima). To im je jedini način da skupe navijače. Ovako na sredini nikad neće imati navijače i uvijek će imati pozorišnu atmosferu.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 okt 2010, 14:32

hercegovina je napisao/la:**** vas ovakva bosna,dolaze strani prosjecni igraci i promovisu se a i uzimaju pare.taman da osvoje lp mi nemamo bas nista od toga.kod halida je bar bilo 90% domacih pa smo i reprezentaciju napravili od njih.
ne vidim smisao igranja osim zabave za publiku u ove 3 domace utakmice
potpis
FEDERER= KLOC

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 okt 2010, 14:38

Pa nista onda hajmo HORDE ZLA Svakako nek navijaju i navijali su i za KK Bosnu mada ce se neki javiti kao ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 03 okt 2010, 14:51

vuvu_zzz je napisao/la:mene saamo zanima ko je bio zaduzen za prijenos, i kako to da nijedna bh kuca nije prenosila tekmu...jel hrt bio glavni u prenosu..ako je bio prenos na hrt-u kako su oni dosli do prenosa kad bh tv kuce ne prenose, od koga su preuzeli prenos....ovoga samo ima kod nas

jedna velika sramota

a igracima Bosne svaka cast na rezultatu protiv nadmocnijeg protivnika
Prenos utakmica LP bio ponudjen svim TV kucama i samo se prijavila ArenaSport niko drugi.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 okt 2010, 14:52

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Gledao pet puta, a samo cu te pitati ko je jucer bio najbolji Zagrebas i koju poziciju igra taj decko. Ukoliko tacno odgovoris onda cu te zamoliti da mi kazes koju poziciju igra Vukic i naravno malo proguglaj i nadji koji tekst o odnosu Gobca i Pipeta.
Ako misliš na Štrleka čovjek većinu golova dao sa sedmerca. A Vukić igra lijevo krilo ( nisam laik) a porediti Vukića i Štrleka u odbrani je nemoguće. Neću se raspravljati ali vrijeme će pokazati gdje je Bosna trenutno.
Sa sedmerca, ma ti nisi gledao tekmu. Smeta vam svaki uspjeh naseg kluba, no to smo mi i to je davno prozvakana tema.[/quote]
Manuel Štrlek bio je najefikasniji igrač hrvatskih prvaka. Ubilježio je devet golova, četiri sa 7 m.
Upravu si što se tiče Štrleka ali Vukić je komletniji igrač.
FEDERER= KLOC

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 3 gosta.