FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samoSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samoSA » 22 jul 2018, 09:13

Ne znam sto se opterecujete Atalantom ljudi 6 svjetlosnih godina ispred nas pobjedit ih bilo bi ravno dobit jack pot na lotu.Okrenut se ligi afirmisat mlade igrace,kad vidim da je neko od juniora potpiso na 4-5 god meni srce ko Trebevic.Halalio bi evropu ikako 2 god samo gurat ove mlade za 1-2 god to ce biti zvjeri za nasu ligu a realno sa nasom Akademijom mozemo dominirat cak i ovo sa ogranicenjem broja stranaca samo nama ide u prilog jer imamo najjacu skolu futbala

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2018, 09:18

Da je samo danas uvaliti pa kako god :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jul 2018, 09:29

**** vas atalanta danas radnik :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jul 2018, 09:34

samoSA je napisao/la:Ne znam sto se opterecujete Atalantom ljudi 6 svjetlosnih godina ispred nas pobjedit ih bilo bi ravno dobit jack pot na lotu.Okrenut se ligi afirmisat mlade igrace,kad vidim da je neko od juniora potpiso na 4-5 god meni srce ko Trebevic.Halalio bi evropu ikako 2 god samo gurat ove mlade za 1-2 god to ce biti zvjeri za nasu ligu a realno sa nasom Akademijom mozemo dominirat cak i ovo sa ogranicenjem broja stranaca samo nama ide u prilog jer imamo najjacu skolu futbala

Jest to ako vec sad ne prodaju poslije atlante mujakica, u intervalu te 1 2 godine moguce da odu jos 2 3
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jul 2018, 10:28

Mi danas trebamo napasti 1.pol i zabiti 1-2 gola, rijesit utakmicu i u 2.pol mirno privesti kraju. Kasnije ce biti sve teze i na ho ruk ako budemo ganjali gol u 2.pol samo ce se potrositi jos vise i nepotrebno umoriti. Zaganjaj odmah, napravi presing i pritisak, zabij im 2 gola i kasnije si miran. Ubij ih odmah u pojam. U svakom drugom slucaju bit ce samo teze, sparina, vruce, mislit ce i cuvat se za Atlantu, ovi seljaci ako budu imali dobar rezultat ce odugovlaciti itd itd

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 22 jul 2018, 10:47

Zna li iko ide li se danas u Bijeljinu na utakmicu, ima li ikakvih informacija? Boze dragi Horde nisu bile na nizim granama od osnivanja, steta, prije 7-8 godina bili najdominantniji u regionu, ali nema veze vratit ce se momci, jaci nego ikad!
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jul 2018, 10:53

Rule_hz je napisao/la:atlanta u generalci uzela hertu 3:2
Nasa je najveca sreca sto mi nismo Herta inace bi se zabrinuo :rol: :rol:

Bilo kakva pobjeda u Bijeljini :pray: Ako ga damo do 30 minute bilo bi savrseno

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 22 jul 2018, 11:22

belosevic28 je napisao/la:Pored zivog Sabanovica ljudi prizivaju d.beka??? I onda me neko hoce ubijediti da isti prate FKS. E Boze...

Sabanovic uopste nije neki veliki kvalitet trenutno,potencijal jeste sigurno i dobivat ce sansu al za prvih 11 nije kao ni hodzic zna to i husref zato hebibovic igra desnog beka druze moj.

High

Post Postao/la High » 22 jul 2018, 11:41

Vratite nam skauta, da prouči da je Atalanta klub iz Italije!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 jul 2018, 11:53

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Edit: ko god upita nesto za horde na ovom pdf-u svi nesto sute, jel problem ako neko zna vise da napise, svakako ste svi pod nickovima, nece vas chipi i ekipa istrazivat :urnebes: :urnebes:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jul 2018, 12:03

Chipe na svom fb profilu napisao da se povlači skroz i da mu je žao zbog nekih poteza koje je radio, da namjerava napisat autobiografiju i u toj knjizi detaljno opisat sve stvari s tribine dok je bio aktivan. Sad, koliko to znači ostalim, da li će se ostale podgrupe sad ujedinit u bojkotu il će postavit novog vođu pa se vratit svi...
Inače, mislim da je pad grupe došao onda kad su se podgrupe počele isticat a ne jedinstvo. Koreografije posvećene podgrupama, svaka svoju krpu kači na ogradu... U šampionskoj sezoni i 2-3 sezone ranije na sjeveru bude samo trans HORDE ZLA, il eventualno neki drugi, kao ono "I dok te gledam sa tribina...". Nigdje krpe FGR, Gang Evil, Sarajevo Siamo Noi... Po meni je to ispravan put, grupa je jedna, svi su HZ i ćao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jul 2018, 12:04

esprit24 je napisao/la:Stazom slave kreni ti, opet prvak postani!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Edit: ko god upita nesto za horde na ovom pdf-u svi nesto sute, jel problem ako neko zna vise da napise, svakako ste svi pod nickovima, nece vas chipi i ekipa istrazivat :urnebes: :urnebes:

vala jarane, ko je bio na sjeveru i zna sta se desava, i sta i gdje je problem,sto bi neko iznosio probleme grupe na ovakvo javno mjesto, koji svi prate redovno....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jul 2018, 12:05

esprit24 je napisao/la:Stazom slave kreni ti, opet prvak postani!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
odeš na sjever i sve ti objasne :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jul 2018, 12:15

Danas bi ga Halil mogao zalilat, imam neki predosjećaj. Nula - dva, Halilović i Mersault.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2018, 12:17

1:2, Šišić i Handžić :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 jul 2018, 12:18

High je napisao/la:Vratite nam skauta, da prouči da je Atalanta klub iz Italije!
uz duzno postovanje, mislim da je vise dosta prozivanja njega, otiso je i zbogom.
i jednom vec stavite tacku, pola vas i ne zna sta mu je bio posao.
ovu dvojicu stopera odmara jer se zeli pruziti im prilika da se sto bolje pokazu protiv atalante, pojednostavljeno, u izlogu su za scoute koji su se najavili da ce ih gledati.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 jul 2018, 12:23

Nigdje ja necu ici i nista necu istrazivati. Ja nisam u ultra fazonu al bih volio da klub za koji navijam ima jaku navijacku skupinu u drzavi i konkurentnu u regionu, a horde su to do skora bile. Juce sam slucajno bio sposlom u tuzli i gledam kolonu ultrasa, 9 kombija bas fino izgleda, mozda oni nisu brojni al su itekako organizovani da valja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jul 2018, 12:26

tenpenny je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Pored zivog Sabanovica ljudi prizivaju d.beka??? I onda me neko hoce ubijediti da isti prate FKS. E Boze...

Sabanovic uopste nije neki veliki kvalitet trenutno,potencijal jeste sigurno i dobivat ce sansu al za prvih 11 nije kao ni hodzic zna to i husref zato hebibovic igra desnog beka druze moj.
Hebibović igra desnog beka jer je njemu žao da njega ili Šišića uopće ostavi na klupi, da Dani Alvesa imamo na desnom beku, Hebibu bi se izmislila pozicija. Inače svaki igrač kojem je prirodna pozicija RB bolji je od Hebiba na RB.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 jul 2018, 12:28

Boki leđima za 0:1 u 95'. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 22 jul 2018, 12:37

Ovih dana ocekujemo kapitena mladjih selekcija smradova. Kaze malisa, svjestan je da je napravio gresku u pocetcima karijere.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Proximic, Tatamata1946 i 16 gostiju.