Kisa
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Hahahahaha e tbj.
Kisa
Kisa
Bit ce kazne za Hamiltona,,
Hajde kimi kurvo...
Hajde kimi kurvo...
e jbg Sebastiane 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vettel 
Hajmo Bottas !!!
Hajmo Bottas !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Max bi mogao nesto bar koga klepiti 
e ako ovo ne bude kazna za Lewisa...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E ko te **** Seb,sam si spusio titulu,amaterska grska,pa jbt imas sve u svojim rukama i ti ides siroko ko kakav junac.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hajde Bottas, zasluzio si pobjedu u ovoj sezoni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nece, to ide samo za Grosejana i slicneirfo je napisao/la:e ako ovo ne bude kazna za Lewisa...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma nesmije on njega preci nikad,,,harden je napisao/la:Hajde Bottas, zasluzio si pobjedu u ovoj sezoni.
hold positionharden je napisao/la:Hajde Bottas, zasluzio si pobjedu u ovoj sezoni.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakva voznja Hamiltona, na starim gumama je bio brzi od svih na stazi. Sa cetrnaeste pozicije na prvu.
Klasa iznad svih.
Klasa iznad svih.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- akisarajevo92
- Kontakt:
naruzili ga sigurno iz Mecke cim je napao Lewisa pa morao odustati
Don't believe the hype.
A znao sam sta ce bitimiki_92 je napisao/la:hold positionharden je napisao/la:Hajde Bottas, zasluzio si pobjedu u ovoj sezoni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
Što kažnu Britanac nije dobio, ah da, on može da radi šta hoće!?
- muhamedhulk
- Kontakt:
I kaze mi kako neko iz Mer sabotira Ham. 
A oni ne daju da se Bot trka.
A oni ne daju da se Bot trka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Mogao je Valterri najebat 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jel me zezate da je ono bez kazne
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- akisarajevo92
- Kontakt:
sigurno smatraju da je ono isto kao kad izletis sa staze pa se vratisHarika je napisao/la:Jel me zezate da je ono bez kazne
Don't believe the hype.
Preletio bi ga Bottas.Valencia je napisao/la:Kakva voznja Hamiltona, na starim gumama je bio brzi od svih na stazi. Sa cetrnaeste pozicije na prvu.
Klasa iznad svih.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.