Jedna obicna sramota od Televizije.
Isto kao sto je strasni BHT prenosio "pravi" HD kada je SP u pitanju,vrtili stream od 20-30fps..

Još sljedeća godina ja mislim.Jiestifo je napisao/la:Do kada je ugovor sa Moja tv
Ova i iduca sezona cini mi se, na tri godine potpisali pred pocetak prosle ako se dobro sjecamJiestifo je napisao/la:Do kada je ugovor sa Moja tv
Konkretno HD kanali su u dodatnom paketu i oni se placaju 4.68 KM mjesecno, BHT HD mi je jedini HD kanal ostao nakon SP-a kojeg prije nisam imao, vjerovatno ce i njega ukinuti uskoro, opet ako ljudima naplacaju HD kanale valjda to moraju i biti, ne vjerujem da bi se igrali sa tim tek takolegenda reala je napisao/la:Ne bi ja reko da je ono HD, jer ono što smo gledali za vrijeme SP je vrh, ovo od naše PL je vala loše
Jedna kamera koja podrzava hd kosta fo 5k maraka....nije to neki novac....arelinho je napisao/la:Ma kakva naša liga u HD-u.![]()
![]()
Može ti BHT biti u HD-u koliko god hoćeš kada se snima sa kamerama koje su u SD formatu.
mislim da nema takve firme u bih nazalostlegenda reala je napisao/la:Ma dobro trebaju i reportažna kola HD i sve nije to jeftino al moralo se dosad nabaviti, ako ništa BHT je moro nekog sa HD opremom angažovati za prenose lige
Ima u Hrvatskoj, angažovali su ih kada smo igrali protiv Grčke u kvalifikacijama za mundijal 2014. godine.Azpi je napisao/la:mislim da nema takve firme u bih nazalostlegenda reala je napisao/la:Ma dobro trebaju i reportažna kola HD i sve nije to jeftino al moralo se dosad nabaviti, ako ništa BHT je moro nekog sa HD opremom angažovati za prenose lige
Bhtelecom je vlasnik prava trebo je angažovati nekog s HD opremom da im radi prenose, jok daj samo što jeftinije da prođu, FACE TV mislim da sad ima i reportažna kola HD i sve tako da oni bi isto mogli to raditi za telecomhilmo je napisao/la:Ima u Hrvatskoj, angažovali su ih kada smo igrali protiv Grčke u kvalifikacijama za mundijal 2014. godine.Azpi je napisao/la:mislim da nema takve firme u bih nazalostlegenda reala je napisao/la:Ma dobro trebaju i reportažna kola HD i sve nije to jeftino al moralo se dosad nabaviti, ako ništa BHT je moro nekog sa HD opremom angažovati za prenose lige
Uostalom, i Sk kada radi prenos sa Grbavice ide u HD-u tako da... ako hoćeš možeš naći.
Tužna istina je da BHT utakmice PL BiH snima sa opremom iz 1984. godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.