Mislim realno kako je mogao znati ?
Pa covjek je bukvalno od JUČE trener
Plus siroki, zrinjski i zeljo nisu igrali evropu, oni su odmorni jer su svoje utakmice zavrsili na pleyci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobice on nogu al treba da napravi zaostatak za vodecim jedno 8-9 bodova. Svake sezone gledamo isti scenarij.skoroalen je napisao/la:Ja ću doć na Atalantu radi Atalante, i dok je ova ubleha trener, mene nema na stadionu. Sad bih i Ješića objeručke prihvatio samo da ovog ne gledam. U pm, drugu sezonu zaredom odvojim pare za sezonsku i syebu me ovako na početku.
Pitar6785 je napisao/la:Sta pjenite, MI NISMO PREOKRENULI UTAKMICU OD KAD JE NOUKEN ZABIJO NA DEPONI GO
skoroalen je napisao/la:Ja ću doć na Atalantu radi Atalante, i dok je ova ubleha trener, mene nema na stadionu. Sad bih i Ješića objeručke prihvatio samo da ovog ne gledam. U pm, drugu sezonu zaredom odvojim pare za sezonsku i syebu me ovako na početku.
Jel dobio babuka 2-3 razlike? Prenesi mu da je jedini de.bil u historiji koji je odmarao igrace u PRVOM kolu !StariGrad071 je napisao/la:**** previsoko odbrana stoji a ne radimo pritisak. Al dobit cemo ovo 2-3 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.