FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dali neko zna imali ili je u planu da se napravi projekat izgradnje stadiona Grbavica? Mislim na istocnu tribinu i jug.
-
- Kontakt:
Školarci!No sikiriki i SVI u DOLINU do 17:00!JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!!!
Takođe i moj sin je druga smjena,ali taj nebi propustio tekmu VOLJENOG ŽELJE ni za šta na dunjaluku
!
Pozdrav SVIM ljubiteljima ŽELJEZNIČARA!

Takođe i moj sin je druga smjena,ali taj nebi propustio tekmu VOLJENOG ŽELJE ni za šta na dunjaluku

Kakva skola.Cuj skola.U moje vrjeme sjecam se tekme polufinale kupa sa Partizanom nisam cjeli dan iso u skolu jer mi naravno misli bile samo za Zelju koja skola i smjene.Eto opet je zavrsi.Zeljo je Zeljo a skola nece pobjec.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Joj, kad Lazo zabije gol, pa 10 000 ljudi poludi. Jug i sjever navijaju, grmi!!! 

Pa vidi se da nisi išao.Alipasino je napisao/la:Kakva skola.Cuj skola.U moje vrjeme sjecam se tekme polufinale kupa sa Partizanom nisam cjeli dan iso u skolu jer mi naravno misli bile samo za Zelju koja skola i smjene.Eto opet je zavrsi.Zeljo je Zeljo a skola nece pobjec.

FEDERER= KLOC
- Blagoje Bratić
ma neću ići umoran sam sa posla bježi šta me briga subotom što ne igraju kad sve lige zabole me
da ja idem sa posla umoran na tekmu,ovako svako razmišlja ma daj **** ih politika u savezu i
izbori zabole me za izbore,a nisu izbori juče bili
da ja idem sa posla umoran na tekmu,ovako svako razmišlja ma daj **** ih politika u savezu i
izbori zabole me za izbore,a nisu izbori juče bili

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
od malih nogu djeca se uce sta valjazlaja-73TM87 je napisao/la:Školarci!No sikiriki i SVI u DOLINU do 17:00!JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!!!![]()
Takođe i moj sin je druga smjena,ali taj nebi propustio tekmu VOLJENOG ŽELJE ni za šta na dunjaluku!

Za zivot cijeli!
Pa nije valjda da samo skolarci navijajau za zeljeznicar
5 stranica se pise o tome kako pobjeci iz skole na utakmicu
hahahah..smijesno!!!!!!!
Internet huligani

Internet huligani

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
ako pricamo o internet huliganima ti si jedan od najvecih ali i najglupljih sigurno ,visis po temamo na forumu i dijelis svoja velika iskustva iz navijackih dozivljaja ,pametnije ti je da ne diskutujes na ovoj temi a koliko ko ima navijaca mogli smo vidjeti protiv borca a vidjet cemo i u utorakGigant je napisao/la:Pa nije valjda da samo skolarci navijajau za zeljeznicar5 stranica se pise o tome kako pobjeci iz skole na utakmicu
hahahah..smijesno!!!!!!!
Internet huligani

-
- Kontakt:
hehe pa i ja sam druga smjena...u vogoscu u masinsku idem...a ti si..??'znamol se???LiMvOtElJoZe je napisao/la:faruk idemo u istu skolu![]()
samo sto sam 2 smjena...
***es skolu ba.. SVI U DOLINU !
U utorak ne idete u skolu,neradni je dan,dan prosvjetnih radnika!
haris10 je napisao/la:U utorak ne idete u skolu,neradni je dan,dan prosvjetnih radnika!
vazi li to i za fakultet

sta mislite koliko ce doci navijaca celika i da li ce uoptse doalziti?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Jesi li siguran!?haris10 je napisao/la:U utorak ne idete u skolu,neradni je dan,dan prosvjetnih radnika!

TM87
jesam rekaoharis10 je napisao/la:U utorak ne idete u skolu,neradni je dan,dan prosvjetnih radnika!

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
ako si huligan sto pobjegnes sa casa onda su 80% stanovnistva huligani. dodji sebi ako nemas kome ...Gigant je napisao/la:Pa nije valjda da samo skolarci navijajau za zeljeznicar5 stranica se pise o tome kako pobjeci iz skole na utakmicu
hahahah..smijesno!!!!!!!
Internet huligani

Kao prvo djecace, neces mi ti reci gdje cu se ja javljati...kao drugo dobro si rekao, koliko vas je bilo protiv borca, cijelih 20 komada...a kao trece svoja iskustva mogu i hocu dijeliti, pogotovo takvim kao ti, kojima je najbitnije kada ce se i kako zapaliti neciji transparent i sl.sranja, a da ne pricam o ostalim kompleksima...a to sto ja budem i na ovoj temi je iz razloga sto volim cuti sta se desava u suparnickom taboru, i pozdravljam svaki pametan potez...a ti fino smisljaj kako ces pobjeci u utorak iz skoleCuspajz je napisao/la:ako pricamo o internet huliganima ti si jedan od najvecih ali i najglupljih sigurno ,visis po temamo na forumu i dijelis svoja velika iskustva iz navijackih dozivljaja ,pametnije ti je da ne diskutujes na ovoj temi a koliko ko ima navijaca mogli smo vidjeti protiv borca a vidjet cemo i u utorakGigant je napisao/la:Pa nije valjda da samo skolarci navijajau za zeljeznicar5 stranica se pise o tome kako pobjeci iz skole na utakmicu
hahahah..smijesno!!!!!!!
Internet huligani

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Evo odmah da vam kazem:ide se u utorak u skolu!!
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
FORZA ZELJO..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.