Vi i vas klan tamo s one temeRokoko87 je napisao/la:Ne sviđa mi se, sporo grade.MocMahale444 je napisao/la:Uprava napolje. Rokoko sto?
Sporo grade
Šta hojc jos? Muzicku mozda
Vi i vas klan tamo s one temeRokoko87 je napisao/la:Ne sviđa mi se, sporo grade.MocMahale444 je napisao/la:Uprava napolje. Rokoko sto?
joker90 je napisao/la:

COYS je napisao/la:joker90 je napisao/la:
Nebi imali,da se tako rasipaju.MocMahale444 je napisao/la:Željezničar za Duljevića ponudio Sarajevu 400.000 eura.
Saljite ponudu za Zakarica. Osveta Divova
Sram te bilo.MocMahale444 je napisao/la:Kako to zvuci prosto![]()
El-Mahnito.rasavoje je napisao/la:Sram te bilo.MocMahale444 je napisao/la:Kako to zvuci prosto![]()
Više nas vrijeđa ovako što ostaje naš trener majke mi.MocMahale444 je napisao/la:Samo se jedan pitar pojavio, ostalima ni traga ni glasa.
Hajde izgubili pa šta nekad je dobro izgubiti rece Husref jednom.
Ovako postenog insana oni kude, sram ih bilo. Fujjjjjj.
Musemić je dao interesantan odgovor i da li bi mogao ikada voditi Željezničar.
“Ja maksimalno poštujem Željezničar, njegovu historiju i tradiciju. Trenerski posao je takav, ali vjerovatno ne bih. Ne bih uvrijedio navijače Sarajeva odlaskom u Željezničar”.
To je fudbalOsim13 je napisao/la:Husref zvani - šta je, tu je!
Ako ode on gotovi ste Ljupke mi, Tan ce biti razocaran jos vise.skoroalen je napisao/la:Više nas vrijeđa ovako što ostaje naš trener majke mi.MocMahale444 je napisao/la:Samo se jedan pitar pojavio, ostalima ni traga ni glasa.
Hajde izgubili pa šta nekad je dobro izgubiti rece Husref jednom.
Ovako postenog insana oni kude, sram ih bilo. Fujjjjjj.
Musemić je dao interesantan odgovor i da li bi mogao ikada voditi Željezničar.
“Ja maksimalno poštujem Željezničar, njegovu historiju i tradiciju. Trenerski posao je takav, ali vjerovatno ne bih. Ne bih uvrijedio navijače Sarajeva odlaskom u Željezničar”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.