BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Mazohista. Ako ti se ne igraju turniri ne prijavljuj ih.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ode prvi set dok si rekao "keks". Stvarno je puno negativnosti u Damirovom stavu. Par puta je bio pred dobijenim poenom, ali je zbog neke cudne nonsalantnosti "uspijevao" da ih prokocka. Ako nesto ne drasticno promijeni u svojoj igri, ovo ce brzo biti gotovo!
Fuj
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Katastrofalna igra, što je i očekivano bilo. Nije mi jasno što igra ako nije spreman. Nema taj luksuz, nije više 60., 70. ili 80. igrač. Ili igraj maksimalno ili ne igraj nikako taj turnir.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Covjek mu pokloni brejk, ali Damir ponovo u starom servis-modu; ne pogadja prvi servis, drugi ide 120 km/h... 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Nema prijenosa na sk1 koji klinac lupate
Svakako je gotovo nemas radi cega gledati
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To proslavi ovaj gem konačno 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Gdje gledate?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Vise nigdjegigglessmoke je napisao/la:Gdje gledate?
Bgm sam mislio da ce ga debil brejkat sad na 15-30. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
'ebem ga mala kad prije popuši.hm59 je napisao/la:Vise nigdjegigglessmoke je napisao/la:Gdje gledate?
i on je misliogaston je napisao/la:Bgm sam mislio da ce ga debil brejkat sad na 15-30.
sta covjek uradi da mi je postalo svejedno kad izgubi.
idemo sa izgovorima za danas..u umagu je bila plaza, sunce, samardzic itd...
ovdje mu mozda bilo hladno, promjena klime
Neozbiljno i krajnje neprofesionalno.
Gledao sam one njegove intervjue u Vimbldonu za SK nedavno. Mislim da mora naci ozbiljnijeg trenera i saradnika. Sa onim Bozoljcem se samo zayebava, a opet napravi po neki dobar rezultat. Vrijeme mu je da se 100% posveti sportu bar naredne 3 godine.
ŠVRLJ
Šta reci loše da nemoze lošije. Ovakvom igrom nece nigdje stici mislim da ni Šetkica nebi mogao pobijediti.Neka se niko neljuti kad igra dobro hvalimo a kad je lose kritikujemo.Jedini nacin izlaska iz provalije je samo trening.
Njemu ne treba više trener da ga uči kako da igra jer je formiran igrač. On ne može promjeniti svoju igru u odnosu na ovu sada. Njemu trener treba sa psihološke strane. Da ga motiviše i objašnjava kako da se ponaša kada gubi.Vedo20 je napisao/la:Gledao sam one njegove intervjue u Vimbldonu za SK nedavno. Mislim da mora naci ozbiljnijeg trenera i saradnika. Sa onim Bozoljcem se samo zayebava, a opet napravi po neki dobar rezultat. Vrijeme mu je da se 100% posveti sportu bar naredne 3 godine.
Damir nosi glavu konja i to je to.

https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
U svakom sportu trener ima jednu od ključnih uloga, pokazalo se to više puta. Nisam ni mislio da treba da vježba osnovne udarce sa trenerom. Onaj Bozoljac se samo kesla kao da je napušen, a onda se i Damir ponaša neozbiljno. Njegovu psihu nece izlijeciti niko, samo je treba usmjeriti na agresivnost u igri. On se sam motiviše protiv top10 igraca. Šuti i igra. Problem su ovi "lahki" protivnici, gdje bi on trebao biti favorit ali teško to ide.arelinho je napisao/la:Njemu ne treba više trener da ga uči kako da igra jer je formiran igrač. On ne može promjeniti svoju igru u odnosu na ovu sada. Njemu trener treba sa psihološke strane. Da ga motiviše i objašnjava kako da se ponaša kada gubi.Vedo20 je napisao/la:Gledao sam one njegove intervjue u Vimbldonu za SK nedavno. Mislim da mora naci ozbiljnijeg trenera i saradnika. Sa onim Bozoljcem se samo zayebava, a opet napravi po neki dobar rezultat. Vrijeme mu je da se 100% posveti sportu bar naredne 3 godine.
ŠVRLJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.