U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
igra li mihojevic na pripremama paoka, kakve su sanse da ima neku ulogu ove sezone
Zarathustra
Igrao je 2 puta u pripremnim čini mi se. Sudeci po pripremnim utakmicama PAOKa, možemo očekivati da Mihojevic bude možda treći ili četvrti stoper ekipeMoggi je napisao/la:igra li mihojevic na pripremama paoka, kakve su sanse da ima neku ulogu ove sezone
znaci otprilike isti status ko serbecic samo sto je ovaj mladji dvije godine, a marko u jacoj ligiVucevich je napisao/la:Igrao je 2 puta u pripremnim čini mi se. Sudeci po pripremnim utakmicama PAOKa, možemo očekivati da Mihojevic bude možda treći ili četvrti stoper ekipeMoggi je napisao/la:igra li mihojevic na pripremama paoka, kakve su sanse da ima neku ulogu ove sezone
Zarathustra
Da, Omeragic nema pravo igrati za nasu U17, on je vec standardni svicarski U17 reprezentativac u takmicarskim tekmama..Kompromis je napisao/la:Taj momak omeragic je tu reda radi... ako se kojim cudom i odazove (sto malo vjerujem) on ne može igrati za nas prije juniora... a to je ili slijedeće godine ili za 2 godine....
Taj decko je izgleda veliki talenat, nadam se da ima nesto iza tog poziva , da nije samo da se kaze "zvali smo ga".
Gdje nam je forumas koji je rekao da ce vidjeti sta je sa Fazlagicem cim ode u inostranstvo?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Demirović produžio sa Alavesom i ide na posudbu u Sochaux-Montbéliard u Ligue 2.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Bez veze, nadao sam se da ce se ove sezone izboriti za prvih 11 u ispodprosjecnom Alavesu.
Da je barem otisao u prvoligasa neke slabije lige. Lose.
Da je barem otisao u prvoligasa neke slabije lige. Lose.
Steta sto ode u slabu ligu ali sva sreca pa je jos tako mlad. Nadam se da ce razvaliti u Ligue 2 i onda redovno igrati u La Ligi. Ima on jos vremena. Bitno je da igra.
pih..steta...puno mi od njega ocekujemo ako se on ne moze izboriti barem za klupu u alavesu..
lose je ovo...prevljak nam je sad glavna nada uz hodzica i bajica, koji su malo zatajili..kodro jos uvijek nista....samo i prevljak izgleda nema bas dobru pocetnu poziciju u salzburgu.
igraj dzeko barem jos 5 godina, ne moras ni trcati nista, samo da si tu:-)
lose je ovo...prevljak nam je sad glavna nada uz hodzica i bajica, koji su malo zatajili..kodro jos uvijek nista....samo i prevljak izgleda nema bas dobru pocetnu poziciju u salzburgu.
dosao je prosle godine i nakon sto se yebavao oko papira pola godine drugu polusezonu je proveo na klupi . da se takva sezone ne bi ponovila jednom 20-godisnjaku je bolje da ide na posudbu nakon sto su mu PRODUZILI ugovor na 4 godine kad su vidjeli da ima potencijala.babino je napisao/la:pih..steta...puno mi od njega ocekujemo ako se on ne moze izboriti barem za klupu u alavesu..
pa i dzeko je u teplicama tih godina prvo isao na posudbu, a nema ptorebe da poredimo teplice i alaves kojem u napadu igra guidetti, sobrino sto dodje iz citya, i nekadasnji igracina baston
meni je ovo ocekivan i dobar potez, druga liga francuske malo diskutabilno, ali i dalje okej, imace jakih utakmica
od njega i prevljaka jedino mozemo ocekivati vece stvari
Zarathustra
Hodzic je propali talenat od kojeg reprezentacija neće imati nikakve koristi. Frajer ima 24 godina i klupa je u Dinamu.
Prevljak i Demirovic su po meni najveće naše nade. Ima i onaj mali Memisevic ali premlad je još.
Prevljak i Demirovic su po meni najveće naše nade. Ima i onaj mali Memisevic ali premlad je još.
Mihojevic ni na klupi

-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Nazalost ocekivano...steta.Vucevich je napisao/la:Mihojevic ni na klupi
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Za Demirovica jeova posudba odlican potez. Ima i trenera s kojim moze pricat njemacki.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ima tu i Catakovic kao potencijalno dobra opcija.jasmin10 je napisao/la:Hodzic je propali talenat od kojeg reprezentacija neće imati nikakve koristi. Frajer ima 24 godina i klupa je u Dinamu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
ide na posudbu, samo da to ne bude sarajevoVucevich je napisao/la:Mihojevic ni na klupi![]()
Zarathustra
-
edinjo-bih
- Kontakt:
na poziciji (buduceg) napadaca se najvise uzdajem u prevljaka i catakovica..a iza njih malog memisevica.
U pravu si , iako se o Catakovicu ne moze puno reci, dok ga ne vidimo na zahtjevnijem nivou. Malo me brinu fizicke karakteristike.edinjo-bih je napisao/la:na poziciji (buduceg) napadaca se najvise uzdajem u prevljaka i catakovica..a iza njih malog memisevica.
Demirovica ne treba otpisati, on napreduje sporo ali sigurno. Ima brzinu , snagu, mentalitet, ne bi me zacudilo da eksplodira u
u Ligue 2.
Memisevic je jos premlad da se o njemu ozbiljno govori.
Sace me vecina napasti, ali ja jos uvijek negdje vjerujem da Hodzic moze da napravi iskorak i realizuje talenat.
Ahmed- Muhamed Arnautovic na probi u Union Berlinu.
https://www.fc-union-berlin.de/de/union ... or-19778r/
https://www.transfermarkt.ba/ahmed-muha ... ler/371082
https://www.fc-union-berlin.de/de/union ... or-19778r/
https://www.transfermarkt.ba/ahmed-muha ... ler/371082
Serbecic ni na klupi
. Mozda bi i njemu, kao i Mihojevicu, bila dobra jedna posudba.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, edvaE2, Soli i 51 gost.