Moguće je da trener to zahtjeva od njega. Da ne komplikuje, ne vuče loptu itd. Jer recimo u Metzu, još je bio maksum, nerijetko je upravo to radio. Ali u Metzu mu je i bila data takva sloboda u igri.Pjanic mi nekako vazda igra pod rucnom. Ima neosporan talentat, ali nema onaj karakter koji bi ga cinio "mocnim" na terenu. nije narocito dominantan, niti preuzima tako cesto inicijativu. Volio bih da vise loptu vuce na sebe i da je drzi vise u nogama, jer razigravati definitivno zna. No najcesce se brzo oslobadja lopte (sto nije uvijek lose), a neko treci razvlaci s loptom
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pjanic nekako nema nesto "ono", sto se ne moze opisat rijecima. Nesto da bude vodja i vrh igrac. Igra previse njezno i bez obaveza. Taj momak NPR ne zna sta je klizeci start. Fali mu nesto, nesto da bude otresit. Karizmu. Ovako ce ostat vjeciti talenat, bojim se.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Svaka cast. Slazem se sa tobom. Meni se cini da igra "pod rucnom" i nekim strahom. Ja sam ga gledao kada je igrao u Metz-u i tada je imao puno vise slobode i "hrabrosti" u igri.szlaja je napisao/la:Pjanic nekako nema nesto "ono", sto se ne moze opisat rijecima. Nesto da bude vodja i vrh igrac. Igra previse njezno i bez obaveza. Taj momak NPR ne zna sta je klizeci start. Fali mu nesto, nesto da bude otresit. Karizmu. Ovako ce ostat vjeciti talenat, bojim se.
Fali njemu neko tipa Wengera, Mou-a, ili Guardiole... Fali mu trener koji zna iz mladog igrača na površinu izvući najbolje što posjeduje njegov talenat.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Cuj onog ''vecitog talenta''.Satro od velike sekiracije doslo dotle da se kobajagi sekiraju za Pjanicevu karijeru,
Halo,momku je dvadeset godina.A vec uspio da sahrani jedan Real,bude najbolji strelac u svom timu prosle sezone u LP.
Lyon je samo ebena prolazna stanica,cuj Lyon ko' da se o Barceloni prica.
Za Pjanica mi najmanji problem,nego sta cu sa vama. Ostacete vjeciti talenti.

Halo,momku je dvadeset godina.A vec uspio da sahrani jedan Real,bude najbolji strelac u svom timu prosle sezone u LP.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"vjeciti talent" prosle godine srusio tog Reala i onda svaku utamkicu u ligue1 gol, asistencija je padala. Pa vjeciti talent ih je odveo u CL ove godine jer su bili 4-5 pri kraju prosle sezone.harishp je napisao/la:Cuj onog ''vecitog talenta''.Satro od velike sekiracije doslo dotle da se kobajagi sekiraju za Pjanicevu karijeru,![]()
evo malo vjecitog talenta nedavno
Mi kad bi rekli "trava je zelena" , Harishp bi se javio i rekao "nemate vi pojma, trava je crvena"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Jok trava je plava,jeldeszlaja je napisao/la:Mi kad bi rekli "trava je zelena" , Harishp bi se javio i rekao "nemate vi pojma, trava je crvena"

Plava trava zaborava.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 okt 2010, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Drag je nama Pjanic...Miralemovo valjda tek dolazi 

Ispočetka mi je Harishp bio zabavan ali vremenom tip stvarno ide na nerve.za sve ima odgovor sve zna a sto posto je neki đilkoš ,trava je narandžasta,ja znam ,ja mangup.Ja što se ne prijavi na izbore ko nezavisni kandidat sad bi bio u predsjadništvu.szlaja je napisao/la:Mi kad bi rekli "trava je zelena" , Harishp bi se javio i rekao "nemate vi pojma, trava je crvena"
- the scouser
- Kontakt:
Ima li covjece na ovom forumu iko pravo na misljenje drukcije od tvoga?Moras li ti na sve sto je razlicito od onoga sto ti propagiras da pljujes,i ismijavas?U ovih tvojih tri hiljade i nesto postova,90% njih je vrijedjanje i omalovazavanje tudjeg misljenja,nikad ti nisi taj koji nije u pravu,nikad "izvini"?Ti si ba covjece teski kompleksas,i ako si takav u stvarnom zivotu,tesko tvojoj porodici i prijateljima (ako prijatelje i imas).Kad procitam tvoje postove,zapitam se sta je sve bilo u onoj humanitarnoj u ratu.harishp je napisao/la:Cuj onog ''vecitog talenta''.Satro od velike sekiracije doslo dotle da se kobajagi sekiraju za Pjanicevu karijeru,![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma ja sad i Pjanica nakon par utakmica na klupi.Treba dobro ''posrati''i posumnjati u njegove kvalitete.
Dok je takvih i tih ''dubokoumnih'' razmisljanja.
Vazda ce biti kontraudara.
Pasalo to vama ili ne.
''Veciti''talenti
P.S dobro ako Liverpool igra ''dobro''nemoras se sada nam svima hvaliti.
razumijemo se profesore,evo ti rame i maramica.Pa ozezi.
Dok je takvih i tih ''dubokoumnih'' razmisljanja.
Vazda ce biti kontraudara.
Pasalo to vama ili ne.

''Veciti''talenti

P.S dobro ako Liverpool igra ''dobro''nemoras se sada nam svima hvaliti.

razumijemo se profesore,evo ti rame i maramica.Pa ozezi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 okt 2010, 22:45, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BRAVO KRALJU JA ŠTO OPISA ČOVJEKA.Potpis do neba.Dobra ti ta kompleksaš.Nema on osnovne kulture koja se stiče u porodici.Ja i samo ja i opet ja i poslije svaga ja .the scouser je napisao/la:Ima li covjece na ovom forumu iko pravo na misljenje drukcije od tvoga?Moras li ti na sve sto je razlicito od onoga sto ti propagiras da pljujes,i ismijavas?U ovih tvojih tri hiljade i nesto postova,90% njih je vrijedjanje i omalovazavanje tudjeg misljenja,nikad ti nisi taj koji nije u pravu,nikad "izvini"?Ti si ba covjece teski kompleksas,i ako si takav u stvarnom zivotu,tesko tvojoj porodici i prijateljima (ako prijatelje i imas).Kad procitam tvoje postove,zapitam se sta je sve bilo u onoj humanitarnoj u ratu.harishp je napisao/la:Cuj onog ''vecitog talenta''.Satro od velike sekiracije doslo dotle da se kobajagi sekiraju za Pjanicevu karijeru,![]()
JA STO OPISA ......itd
Dzes vodolija,nemoj trave dirati jelde.
Dobro bit ce i sijena.
Vi ko' da ste za Fahru glasali.Pa sve nesto bukvalno kontate.
Malo citanja izmedju redova,''blue grasasi'',nebi bilo lose.

Dobro bit ce i sijena.
Vi ko' da ste za Fahru glasali.Pa sve nesto bukvalno kontate.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Niko tebe care ništa ne konta.Trave ,sijena ,čega bolan.E moj Hari ,ti i tvoji redovi.Mi bukvalci a ti nam dobokouman.hajde bjaaaaži.Bravo a znaš i šta je aqarius,ti pravo zajeban.harishp je napisao/la:JA STO OPISA ......itd![]()
Dobro bit ce i sijena.
Vi ko' da ste za Fahru glasali.pa svi nesto bukvalno kontate.
Da ponovim po 100. put, stavite lika na listu gnjavatora i necete morat citat njegove gluposti. Svadjao sam se s njim hiljadu puta, ali sta ces kad je covjek tvrdoglav ko mazga. Bolje pustit i neka pise svoje moronske postove sam sebi.aqarius je napisao/la:BRAVO KRALJU JA ŠTO OPISA ČOVJEKA.Potpis do neba.Dobra ti ta kompleksaš.Nema on osnovne kulture koja se stiče u porodici.Ja i samo ja i opet ja i poslije svaga ja .the scouser je napisao/la:Ima li covjece na ovom forumu iko pravo na misljenje drukcije od tvoga?Moras li ti na sve sto je razlicito od onoga sto ti propagiras da pljujes,i ismijavas?U ovih tvojih tri hiljade i nesto postova,90% njih je vrijedjanje i omalovazavanje tudjeg misljenja,nikad ti nisi taj koji nije u pravu,nikad "izvini"?Ti si ba covjece teski kompleksas,i ako si takav u stvarnom zivotu,tesko tvojoj porodici i prijateljima (ako prijatelje i imas).Kad procitam tvoje postove,zapitam se sta je sve bilo u onoj humanitarnoj u ratu.harishp je napisao/la:Cuj onog ''vecitog talenta''.Satro od velike sekiracije doslo dotle da se kobajagi sekiraju za Pjanicevu karijeru,![]()
A Pjanic ce se vratit u prvu postavu kad-tad. A i ako nece, onda ce otic na ljeto. Mislim da bi mu odgovarala Spanija. Mozda Atletico...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
harishp, ti stvarno mislis da si smijesan s tim stilom pisanja, naporan si, nadji mi jedan post gdje nesta bez neke komedije pises..mislis da si frajer ako se pravis mangup s tim nacinom pisanja..odavno sam presto citat tvoje postove zato sto su al ono bas nigdje veze..a ti nastavi biti smjesan
Curtman sad iz mikrovalne.Valja ten cuvati.Zlu ne trebalo.
Nek ide u M.U.svejedno veze nemate,mozda vam pomogne da makar u LP odete.
Kad Liverpool nece.
@ahmici,mahmici i takvi.Nigdje veze je ako ne kontas post.A ako ne kontas post onda djabe da procitas 100 puta.
Inace forum nije okopavanje gredica,vec nekad treba i mali mozak ukljuciti.
U slucaju ako je veliki trokirao.
Zato i dolazi do bukvalnog shvatanja.I naravno ne kontanja.
Nek ide u M.U.svejedno veze nemate,mozda vam pomogne da makar u LP odete.
Kad Liverpool nece.
@ahmici,mahmici i takvi.Nigdje veze je ako ne kontas post.A ako ne kontas post onda djabe da procitas 100 puta.
Inace forum nije okopavanje gredica,vec nekad treba i mali mozak ukljuciti.
U slucaju ako je veliki trokirao.
Zato i dolazi do bukvalnog shvatanja.I naravno ne kontanja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo sad sam mu otvorio post da vidim sta je to "pametno"skonto. Vidim stare fore i gluposti. A samo me zanima sto se dopusta sirenje rasizma ovom spameru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.