Dosta u konverzaciji sa navijacem HOU.Kad dodjete na taj level,onda cu vas smatrati uspjesnim.Do tad...alemsa je napisao/la:Meh potrefilo se da draftaju Duncana, i onda se Pop izivljavo nad strancima koji su klimali glavom. Dodje LA boy i kaze fuck off debili hladno, i to ti je to. Nea vise, navikavaj se.NEZALAGANJE je napisao/la:5>2.
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2018 NBA Offseason
Tako ti se potrefilo, mnogo cesce ce ti se desavat Kawhi nego DuncanNEZALAGANJE je napisao/la:Dosta u konverzaciji sa navijacem HOU.Kad dodjete na taj level,onda cu vas smatrati uspjesnim.Do tad...alemsa je napisao/la:Meh potrefilo se da draftaju Duncana, i onda se Pop izivljavo nad strancima koji su klimali glavom. Dodje LA boy i kaze fuck off debili hladno, i to ti je to. Nea vise, navikavaj se.NEZALAGANJE je napisao/la:5>2.
Hou ne, oni imaju i previse iskustva sa superstars
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prijatelju moj,ja sam njega davno prebolio.Meni igrac nije vec od fransize da je Jordan,a ne KL.Krivo mi je samo sto su Duncan i Pop oznacili pogresnog covjeka kao nasljednika,ali mislim da ni oni nisu znali da neko ovako moze uticati na lika.I to je to.Zavrsena prica,a SA ce brzo biti na vrhu opet.Tu nemam trunke sumnje.Brokula je napisao/la:Nezalaganje, bujrum na temu Arsnela da te naučimo kako da preboliš odlazak najboljih igrača
@alem pa nek se i vama nekad potrefi.Doduse jeste,ali niste znali.
https://www.slamonline.com/nba/dwight-h ... ore-years/
mogao bi komotno u top 5 skakaca svih vremena uci odigra li jos 8 sezona
mogao bi komotno u top 5 skakaca svih vremena uci odigra li jos 8 sezona
Ama kakve reklame sa crnim Kawhijem, lik je ziva dosada, nije komercijalan sekunde. Prije ce neki biznis pokrenut preko ujaka.Kobe Bryant je napisao/la:@
max gubiotak kad se sve sabere oko 14 mil $ maximum , a to u LA moze zaraditi od reklama x 5-10
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eto ga Aleme.Carmelo Anthony Agrees To One-Year, $2.4M Deal With Rockets
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
begone thot
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izbjegli metak, i onda bukvalno stali ispred pištolja i rekli "shoot me, please".
Zabice vam 30+Sarmelino je napisao/la:begone thot
okMElloo je napisao/la:Zabice vam 30+Sarmelino je napisao/la:begone thot
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Za 2 miliona?Donnie Darko je napisao/la:Izbjegli metak, i onda bukvalno stali ispred pištolja i rekli "shoot me, please".
Solidan posao Raketa, bolje od ovog nije moglo.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ma ko je mogao ovo predvidjeti. Kawhi je bio slika i prilika filozofije Spurs-a, introvertna ličnost, izbjegava medije, ne daje izjave, ne kur.ci se, nema ga na socijalnim mrezama, raduje se postignutim koševima kao ja ponedjeljku - tačno si ga mogao zamisliti da odigra 3-4 MVP sezone i onda se bez riječi oprosti sa jedno 35 godina.NEZALAGANJE je napisao/la:Prijatelju moj,ja sam njega davno prebolio.Meni igrac nije vec od fransize da je Jordan,a ne KL.Krivo mi je samo sto su Duncan i Pop oznacili pogresnog covjeka kao nasljednika,ali mislim da ni oni nisu znali da neko ovako moze uticati na lika.I to je to.Zavrsena prica,a SA ce brzo biti na vrhu opet.Tu nemam trunke sumnje.Brokula je napisao/la:Nezalaganje, bujrum na temu Arsnela da te naučimo kako da preboliš odlazak najboljih igrača
@alem pa nek se i vama nekad potrefi.Doduse jeste,ali niste znali.![]()
Ovo sa lovom je prenapuhano, ako ikoga interesuje lova to je onda ta njegova "crew" pod čijim je utjecajem, jer jednostavno nije taj tip osobe i svejedno mu je hoće li dobiti 180 ili 150 miliona, dok god je zadovoljan.
Ovo sa povredom noge je tek najveća misterija, pravo je čudno da franšiza kakva je San Antonio koja se uvijek brinula o igračima, ne izlažući ih riziku, tvrdi da je lik u redu i da može slobodno igrati, a istovremeno igrač tvrdi da nije u redu i da je povrijeđen i da ne može igrati (koji je razlog njemu da laže, šta ima od toga).
Mislim, na kraju je ok da su ga se riješili, jeste možda ogroman gubitak, ali jarane - nije do Spursa, u to sam ubijeđen gotovo stopostotno.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
E sada su Rocketsi prava ekipa 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Hoce li mu MDA objasniti da je sada igrac od 2 miliona i da mora ulaziti sa klupe shodno tome?alemsa je napisao/la:Za 2 miliona?Donnie Darko je napisao/la:Izbjegli metak, i onda bukvalno stali ispred pištolja i rekli "shoot me, please".
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nece ulazit s klu0e odma, probat ce vjerovatno. Ko ce startat mijesto njeg, Ennis?KK_Bosna je napisao/la:Hoce li mu MDA objasniti da je sada igrac od 2 miliona i da mora ulaziti sa klupe shodno tome?alemsa je napisao/la:Za 2 miliona?Donnie Darko je napisao/la:Izbjegli metak, i onda bukvalno stali ispred pištolja i rekli "shoot me, please".
Bolji igrac za 2 miliona ne postoji na dunjaluku, da su tradeali za njeg kao okc ili nesto onda bi bio metak ili sta vec ne, ali za vet minimum nea sanse. Ne bude valjalo noga i cao
Postoji li sansa za ostanak Capele u Houstonu?
Bez njega su im sanse za naslov neovisno o Melu nikakve.
Bez njega su im sanse za naslov neovisno o Melu nikakve.
ispravio sam ti postandro234 je napisao/la:Postoji li sansa za ostanak Capele u Houstonu?
Bez njega su im sanse za naslov uprkos Melu nikakve.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Vece sanse nego ostalih 28 ekipa sigurno
Ispravljeno...vece sanse ima ekipa s istoka da u finalu izbaci GSW nego da HOU u finalu zapada nadigra GSW i onda jos dodatno nakon svog umora izbaci i Boston npr..alemsa je napisao/la:Vece sanse nego ostalih 27 ekipa sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.