BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ma boli Damira racku njegova financijski zivot ne zavisi od tenis a!Mi se tu palimo i zalimo sto je izgubio od nekog tamo jbg nije bitno.
Ja se nikad ni za kojeg sportaša nisam živcirao otkad sam sazrio po godinam malo. Samo opušteno pratite, svi vi imate svojih životnih briga, još vam tuđe trebaju 
Trenutno counter strikeforgempp je napisao/la:Sta igra Mirza sljedece i kad?
Salim se msm da odgovor na tvoje pitanje zna samo dragi Allah
Prijavljen je za City open tjst Washington al ne bi me cudilo da i njega otkaze
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pobijedio Fatić u prvom kolu Italy F20, Singles kvalifikanta Mazza M. sa 6:2 7:6
nego od čega?BosnaSTL je napisao/la:Ma boli Damira racku njegova financijski zivot ne zavisi od tenis a!Mi se tu palimo i zalimo sto je izgubio od nekog tamo jbg nije bitno.
Čim malo padne forma odmah govorimo kako mu je više dosadio tenis i kako mu se ne igra, a već nakon malo dobrih rezultata odmah ide druga priča. 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je tako u sportutaremuha je napisao/la:Čim malo padne forma odmah govorimo kako mu je više dosadio tenis i kako mu se ne igra, a već nakon malo dobrih rezultata odmah ide druga priča.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nije to do sporta, nego smo takav narod za bilo staSamozdravlje je napisao/la:To je tako u sportutaremuha je napisao/la:Čim malo padne forma odmah govorimo kako mu je više dosadio tenis i kako mu se ne igra, a već nakon malo dobrih rezultata odmah ide druga priča.![]()
Tomo dobio Belluccija. 6-2, 5-7, 1-6. U drugom kolu protiv Della Velle, mladića sa WC koji je oko 800te pozicije.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
znaci poraz u drugom koluforgempp je napisao/la:Tomo dobio Belluccija. 6-2, 5-7, 1-6. U drugom kolu protiv Della Velle, mladića sa WC koji je oko 800te pozicije.
Jel ti znas da teniseri nisu iz porodice koji rade za 500 km?jestamaji je napisao/la:nego od čega?BosnaSTL je napisao/la:Ma boli Damira racku njegova financijski zivot ne zavisi od tenis a!Mi se tu palimo i zalimo sto je izgubio od nekog tamo jbg nije bitno.
Danas igra protiv njega u paru, a sutra u singlu.babino je napisao/la:znaci poraz u drugom koluforgempp je napisao/la:Tomo dobio Belluccija. 6-2, 5-7, 1-6. U drugom kolu protiv Della Velle, mladića sa WC koji je oko 800te pozicije.
Eventualnom pobjedom, sutra, mogao bi da skoći 3-5 pozicija, sada je 240 (najbolji ranking mu je 221).
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E Bogami Damir dolazi iz takve porodice,bar koliko ja znam.Kad sam isao u penziju i Nerfid se informisao o uslovima(prijevremena-povoljna bila 326 KM),za ostale stoji to 500 KM.BosnaSTL je napisao/la:Jel ti znas da teniseri nisu iz porodice koji rade za 500 km?jestamaji je napisao/la:nego od čega?BosnaSTL je napisao/la:Ma boli Damira racku njegova financijski zivot ne zavisi od tenis a!Mi se tu palimo i zalimo sto je izgubio od nekog tamo jbg nije bitno.
Ovdje bi trebao biti Fatić, pa eto ako neko nema ništa pametnije.
http://live.itftennis.com/en/live-strea ... d=15108271
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Fatić, ima sve udarce i uz pravi može puno toga. Samo mora nastaviti ovako raditi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
pristup.@Uno dobi Nerman prvi set , imao je lijepu sansu i na 15:40.Unofficialpage je napisao/la:Odličan Fatić, ima sve udarce i uz pravi može puno toga. Samo mora nastaviti ovako raditi.
Ja ga gledam na Ruskoj kladionicitaremuha je napisao/la:Ovdje bi trebao biti Fatić, pa eto ako neko nema ništa pametnije.http://live.itftennis.com/en/live-strea ... d=15108271
Prvi set je dobio, trebao biovo rutinski privesti kraju
Bogami Nermana je lijepo za gledat, ima tu usadjenu tenisku inteligenciju, 191cm i sjajno se kreće i tehnički dobri udarci, naročito voli igrati kombinaciju dropshot i lob i dobro ga je danas sluzila protiv brzog Bortolotija, ima tu stvari koje on moze ispravit sa neke taktičke strane i napravit mozda i lijepu karijeru, mlad je jos.
Fatic - Bortolotti [5] 7-5, 6-4.
Fatic - Bortolotti [5] 7-5, 6-4.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.