Rece momak koji opravdava Husrefove psovke prema toj istoj djeci i svaljivanje krivice na njihStariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Husref je pokazao sta misli o njima, poveo je 7 akademaca u italiju plus dupe i handzic.Inijesta je napisao/la:Rece momak koji opravdava Husrefove psovke prema toj istoj djeci i svaljivanje krivice na njihStariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
Psuju svi treneri. Neki gadjaju igrace kopqckama, al fol bosnji to nesto degutantno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako stvari stoje nece vise ni igrati..miky_hz je napisao/la:Hajde bar korisno od te Bijeljine da Hodzica vise necemo gledati u nekom ozbiljnijoj ulozi.Mislim da najvise na njega aludira u ovoj izjavi ,a vidim da ga nema ni na spisku za Italiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato svi svršavaju na Miroslava Blaževića i njegove bravure. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Svaka cast navijacima Slobode za podrsku, nisam uopste iznenadjen gestom, znam da bi mi isto uradili da se nedao Bog nesto slicno desi.
Nadam se da dolaze bolji dani na relaciji Sarajevo Tuzla, vrijeme je da se neke stvari poprave medju nama.
Lijepo je i vidjet i cut ovakve stvari, hvala vam i puno srece u nastavku sezone.

Nadam se da dolaze bolji dani na relaciji Sarajevo Tuzla, vrijeme je da se neke stvari poprave medju nama.
Lijepo je i vidjet i cut ovakve stvari, hvala vam i puno srece u nastavku sezone.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi susret između Atalante i Sarajeva na rasporedu je u četvrtak u Reggio Emiliji, a Bordo tim će pokušati izvući pozitivan rezultat na ovom susretu. Fudbaleri Sarajeva danas su otputovali u Italiju gdje će dočekati prvi susret u okviru drugog pretkola Evropske lige.
Kako smo uspjeli saznati, prvi meč iz Italije trebao bi biti u direktnom prijenosu na kanalima Arenasporta. Arenasport je prenosila i mečeve Sarajeva u prvom pretkolu, a sada su u završnim pregovorima oko prenosa iz Italije.
Kako smo uspjeli saznati, prvi meč iz Italije trebao bi biti u direktnom prijenosu na kanalima Arenasporta. Arenasport je prenosila i mečeve Sarajeva u prvom pretkolu, a sada su u završnim pregovorima oko prenosa iz Italije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gdje onaj morž Sioux da me opet spomene? Ispeci pa reci..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo me, shvati ono prozivanje kao malu provokaciju a ne uvredu, a zayebajem te iz razloga što si svima ko je spomenuo Atalantu govorio da je Fiorentina ta s kojom cemo igrat 100% i ubjeđivao si da će žalba Milana biti odbačena.AlfredNobel je napisao/la:Gdje onaj morž Sioux da me opet spomene? Ispeci pa reci..
Odlicno ako ce bit prenos.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Za Fiorentinu su bile šanse 99,9%, svi su tako najavljivali, jer se rijetko kad desi da Arbitražni sud obori neku odluku UEFE. Pogotovo, pošto su Milanu nabacili i optužili po nekoliko tačaka.. Kakve veze ima što sam govorio, nije to uopšte nešto velika stvar, jer ti je svejedno sa kojima ćeš igrati, čak smo i goru opciju dobili.BordoSarajevo je napisao/la:Evo me, shvati ono prozivanje kao malu provokaciju a ne uvredu, a zayebajem te iz razloga što si svima ko je spomenuo Atalantu govorio da je Fiorentina ta s kojom cemo igrat 100% i ubjeđivao si da će žalba Milana biti odbačena.AlfredNobel je napisao/la:Gdje onaj morž Sioux da me opet spomene? Ispeci pa reci..
Odlicno ako ce bit prenos.
Nebitno, sve udure..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Psovati momcima od 18-19 god je jadno. Normalno bi bilo da nakon što naprave grešku da im se objasni gdje su pogriješili i kako da u budućnosti isprave istu. Psovanjem im možeš samo sjebati samopouzdanje što dovodi do novih grešaka.StariGrad071 je napisao/la:Husref je pokazao sta misli o njima, poveo je 7 akademaca u italiju plus dupe i handzic.Inijesta je napisao/la:Rece momak koji opravdava Husrefove psovke prema toj istoj djeci i svaljivanje krivice na njihStariGrad071 je napisao/la:8 igraca iz naseg pogonahajmo djeco izginite!!!
Psuju svi treneri. Neki gadjaju igrace kopqckama, al fol bosnji to nesto degutantno.
- StariGrad071
- Kontakt:
Daleko da je to tako.
Ova diskusija me podsjeti na Vukašina VišnjevcaStariGrad071 je napisao/la:Daleko da je to tako.
Sretno onima koji putuju za Italiju !
- Fikret1946
- Kontakt:
dje onaj panj radovac ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel moguće da je Husrefu i stručnjacima oko njega trebalo toliko vremena da vide da je Hodžić na lijevom beku velika kur.čina, na desnom beku kur.čina i kao igrač uopšte kari.na obična?
Jel moguće da još ne vide da Hebibović ne može igrat desnog beka, i pitam se, koliko će im trebat vremena da uoče to, možda do prvih par kola 2019/2020 sezone.
Jel moguće da još ne vide da Hebibović ne može igrat desnog beka, i pitam se, koliko će im trebat vremena da uoče to, možda do prvih par kola 2019/2020 sezone.
FK Sarajevo
Jel ide neko od vas preko agencije ove? Ima li bar bus?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Historicar
- Kontakt:
Vjerovatno će ga istrpiti do isteka ugovora i poželit mu srecuFikret1946 je napisao/la:dje onaj panj radovac ?
- Fikret1946
- Kontakt:
kontam da nije dje na nargiliHistoricar je napisao/la:Vjerovatno će ga istrpiti do isteka ugovora i poželit mu srecuFikret1946 je napisao/la:dje onaj panj radovac ?
kakav je on propalitet, on je bas ogledalo nasih kvazitalenata, ne mislim samo na nas klub Sarajevo, nego na citavu drzavu
-
GabrielOmar
- Kontakt:
Ne moramo se sekirati za motiv i trku protiv atalante, mene vise brine za krv o znoj na nasim oranicama, u evropi svi oni trce ne bi li pobjegli iz ovog cemera ovde...