AlfredNobel je napisao/la:
E jesi ga i sastavio..
Šišić mora igrati od prve minute, jer je veoma dobar i preko njega bi se i moglo nešto napraviti.
I šta si mislio pod ovim "Halil uđe i ošuta na gol"? Pa ne igraš s Leotarom i nije termin pa da on uđe i malo šuta na gol.. Valjda se treba naći način da se stigne do gola, a s obzirom koliko je pokretljiv Halilović, pitanje je da li može i stići da se namjesti za eventualno taj neki šut. Ovo ostalo okej..
Ja osim Mujakića od ovih mladih igrača ne vidim kvalitetu za neku "bum" prodaju, još dugo će Cimi ostati taj najveći izlazni transfer. Druga stvar je što ne možemo dizati toliko tu cijenu, jer je liga šabaska, a baš je moraš prekucati kao Gojko, pa da bi se imao čemu nadati. Rijetko ćemo imati taj suhi kvalitet za dobru prodaju, nije svaki akademac toliko kvalitetan koliko se čini, a mora se pratiti njihov razvoj. Potrebno je tu vremena i vremena, pravilnog rada i rada, pa da se očekuju neke velike pare za naše standarde. Lud je svako ko misli da je samo fazon u tome da se akademci prekomanduju u prvi sastav, odigraju jednu sezonu i hop, ode za milju eura. Jest', al' malo trasu..
ne slažem se za Šišića, nije veoma dobar,Hebib je dosta bolji, ima jednu kvalitetu a to je brzina ako počne od prve i Gasperini to vidi, stavit će desnog beka mjesto Masiella i piši propalo svaki efekat tog istog Šišića, naravno ako uđe kasnije u tekmi osim što će stoperi biti umorni, imat će i trener manje izmjena na raspolaganju i opcija...
pa dramatično pojednostavljeno , Halil to zna bolje od ostalih i to mu je glavni potez šta drugo treba napraviti?...lažnjak može izvući protiv svakog posebno protiv ovih što ga ne znaju...
ovaj njihov trokut u vezi de Roon-Freuler-Iličić ako se ne pokrije adekvatno te isto može razvalit u startu...
Inijesta je napisao/la:
Djaba brate pravis formaciju sa Stanojevicem i Adukorom, Sef je vec odlucio, igramo ultra ofanzivni fudbal u Regio Emiliji
Pavlovic-Hebib-Dupovac-Mujakic-Pidro-
Adukor- Rahman-Krste
Sisic -Ahmet- Halil
pa rekao sam ja bih ovako, znam ja šta će Hus - ništa pametno, provjereno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače